Sevgilim kova burcu ve bitmeyen istekleri yardım

benim sevdiceğimde ilk buluşmamızda dudagımdan öpmüştü ama ne öpüştü
tabi bizim bundan öncelik olarak 3 yıl önce birbirimizi tanımışlıgımız ve sohebt etmişliğimiz var.
ben buna ragmen ayrılmaya kalktım... benden yararlanıyor bu dedim
hatta ortak bi arkadaşımız var ona bile anlattım
o direk sacmalama o seni kac yıldır bekliyor öyle biri deigl vs. sözleri sonucu ikna oldum...
şimdide ben öpüyorum bazenopuyorumnanaktan

uzaklaşman en iyisi burcla falanla alakası yok karakter meselesi
ilk gün öpen adam senden 2-3 gün daha neler ister
iç camaşırına kadar sormaya cüret edebiliyor ve sen tepki vermene ragmen normal olmayan davranışlar sergiliyebiliyor.
bir düşün istersen...

tüm bu davranışları burcuna bağlayarak kendini kandırma lütfen..ne alakası var?ahlak başka bir şey..niyeti konusunda hala karar verememiş olman şaşırtıcı.adamın niyeti ortada..sevgili değil oynaşacak birini arıyor.dudaklarının güzel olması onu haklı çıkarmaz..bence çok seviyesizce,saygıdan ve sevgiden uzak bir yaklaşım adamınki..zaten istediğini alamayınca aramamış sormamış.belki de kendince bir taktik uyguluyor.sevgilinin iç çamaşırını merak etmek bir sevgi ifadesi değildir özellikle de 1 haftalık ilişkilerde..daha birbirinizi tanımıyorsunuz bile..şu aptal erkek milletinin sizi kandırıp kullanmasına müsade etmeyin lütfen..

1 haftada bu kadar ileri gitmeye nasıl cesaret etti, ona şaşırdım ben. Bunun aşkla, sevgiyle,burçlarla filan alakası yok. Kırılmayın ama bende sadece, bir kızın deneyimsizliğinden yararlanmaya çalışan, kötü niyetli erkek profili uyandırdı.

Dikkatimi çekti, dışarıdan bir gözleçok mantıklı ve yerinde yorumlar yapabiliyoruz..
aa iş başa gelince mantığımız mı köreliyor, gözlerimiz mi görmüyor anlayamıyorum..
eminim konu sahibi arkadaşımızda böyle bir konuyu başka birinde okusa son derece net yorumlar yapar.. Lütfen canım yaa 1 hafta diyorsun, mümkün mü sence bu kadar delicesine sevmesi ve devamlı seni seviyorumlarla senden birşeyler beklemesi.. Anladığım kadarıyla hiç taviz veremişsin, sakında verme..

neden sucu kova burcuna atiyorsunuz,
sorun kovada deil seni erkek arkadasinda.
benim esimde kova burcu:1closedeyes:
ama biz flort ederken bana hic ustunde ne var icinde ne var diye sormadi

Son düzenleme:
neden sucu kova burcuna atiyorsunuz,
sorun kovada deil seni erkek arkadasinda.
benim esimde kova burcu:1closedeyes:
ama biz flort ederken bana hic ustunde ne var icinde ne var diye sormadi

Benim herifçim de kova burcu bu arada opuyorumnanaktan

Ama işte mesele bir insanın bir insana daha işin başında böyle yaklaşımda bulunması, ısrarla hem de. Adam abazanın tekiymiş, ötesi yok yani.

ıkinizin yakınlık derecesine bağlı olarak, ilişkinin ileriki dönemlerinde olabilecek şeyler bunlar, ama daha en başından, senin rahatsızlığını belirtmene rağmen aklı fikri bi tarafında gibi ve fazla aceleci davrandığı için o kelimeyi kullandım. Bir haftalık ilişkide! seni daha iyi tanımayı es geçip üstünde ne olduğu, ve aslında onların altında ne olduğu ile ilgileniyorsa o ilişkinin gittiği yer pek hoş bir yer değildir zannımca.

Son düzenleme:
Ben yay'ım, eşim de yay.Flört aşamasında ki biz tabir-i caizse tohuma kaçacak yaşlardayken 3 aylık dönem sonunda beni denize davet etmişti, "Sapık mı ne? Beni bikiniyle mi görmek istiyor?" diye koca yazı denize girmeden geçirmiştim :)) Ha bu benim kişisel moronluğumdu ayrı, ama ne bileyim biraz da zamanla, tanımakla, alışmak ve güvenmekle ilgili.ılk hafta beni sıkıştırıp sıkıştırıp öpse, büyük olasılıkla şimdi kafasında hasarı ve yara izi olan biri olur doğal olarak da eşim olamazdı :)))Yaşlılığıma ve geri kafalılığıma verin ama bence masum şeyler, zamanında olan şeyler, daha sonra pişmanlık yaratmayacağı gibi insanın aklında da güzel hatıralar olarak kalıyor.Herşeyin fazlası da, hızlısı da bana göre yanlış.ılişkinize biraz zaman verin, tartın, biçin , çok kapılmışsanız bir şans daha verin, hala tecavüzcü Coşkun gibi davranıyorsa da yol verin.

şu erkeklere biz bayanlar herşeye izin verirsek işte böle olabiliyorlar..hepsi böledir diyebiliyorlardır..

bence izin vermeyin..devamı gelir..daha bir hafta olmuş..olmaz kiii?

hakkatten yani bir haftada bu ne kardeşim.
tv. seyredilenler gibi değil hayat.... biz türkiyede yaşıyoruz... insanlar bribirlerine 1 haftada tek gecelik ilişkiler gibi cinsellik hisseder mi? bu erkek hemen sevgilisi olunca skor yapmayı mı düşünür. insan tabi sevdiğini düşler ama. utanmadan içinde ne var deyip tatmin olmaz bacım... bu erkek çok zampara sen bu adamdan uzak dur. yoksa boynuzlanacaksın... ufak tefek yaklaşımlardan tahrik oluyorsa ooo yandın kuzum sen...

güzelim ya.. birde kendinde yalan söylüyorsun farkında değilsin.."benim dudaklarım ço güzel"demişin yani seni sadece cinsel istekleri için istiyor buda daha kötü değil m.i* yani istediğini alınca sana şutu çekicek haberin yok... yada senden daha çekici bulduğunu birini görünce... sende diyeceksin erkek ark. benden soğudu uzaklaştı diye kara kara düşüneceksin. ağlaycaksın beni terk etti diye... bakımsız bir kzı olduğunda da seni sevebilecek mi. yüüne ilk gün ki gibi aşk ve sevgiyle bakabilecek mi kuzum... sor bakalım kendine..üzülmeye hazır mısın?

iyi de bir bayan bir erkeği tabiiki de ilk dış görüntüsü ve çekiciliği ile cezbedecek.
zamanla kıza bağlı karakterini de sevdirebilmek.
yok canım ayrıca kova erkeği böyle görünür.
2 sene önce bende de vardı, sevdiler mi de tam seviyorlar.
Sonra ben bırakmak istedim zor kurtuldum :)

bencede yanlış giden bişiler var bunda biz bi ne kadar süre sonra özel şeylerden konuşmaya başladık hala bile çekiniriz bişi söylerken üztü kapalı söyleriz yani bazılarını üzerinde ne var falan gibi olması bana garip geldi yani:sm_confused:

Yahu her şeyi geçelim 1 haftada hayatında kimseyi sevmediği kadar sevdiğine nasıl kanaat getirebilmiş onu anlayamadım ben :)) Kızlar komik olmayın, bu laflara tav olmayın hemen... Erkekler her şeyi söyler... Seni bu kadar arzuluyor olması kötü bir şey değil. Ama bunu seni sıkacak derecede üstelik daha ilk haftadan belli etmeye başlaması absürd... Bana baya ergence ve çiğce geldi...

iyide güzelim sen bu bayanın anlattıklarına baktın mı? ben bu adamı düşüncelerine istinaden yazdım...yani bu adam sadece bu açıdan bakıyor onun firkirlerini ne sevdiğini değil de üzerinde veya içinde giydiğiyle ilgileniyor....siz de fark etmişiniz demek ki.. szii cinsel obje olarak gören bir erkekten nehayır gelebilir?laelaelaelaelaelaelaelaelaelae:tomato:

ya hisleri çabuk sevebilmiş olması felan bunlarda değilim sadece cinsel düşünceleri bunlar bana yanlış geliyo hiçbişekilde izin vermiyorum ona ne öpmesine nede isteklerine dün kızdığımda bunları şimdi istemiyosun ama sonra istiyceksin sen benimsin diyor ben böyle bişey istemiyceğimi söylüyorum sadece elini tutsam sarılsam yeterli dedim ama bu ona yetmiyomuş ya bisarıldığında görseniz acayip kendinden geçiyor daha önce tecrübem olmadığı için bunlar normalmi değilmi anlmaya çalışıyorum

iyi de bu şekilde olmayan bir erkek görürseniz
bana da haber verin
ya da bütün arızalar beni mi buluorr anlamıorrumm
zamanında kafa kırmışlığımm bile var kötükedihüso
aseksuell olcamm yakında bunlar yüzündenn yaaaa klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…