- Konu Sahibi secretlove
-
sevgilim kova burcu 1 haftadır çıkıyoruz ve anlamakta çok zorlanıyorum beni hiç kimseyi sevmediği gibi sevdiğini söylüyor benim tek sorunum onun çok arzulu ve tutkulu olması bana sarılrken kendinden geçiyor sürekli sevdiğini söylüyor dudaktan öpmesini istemiyorum ama bunu fırsat bulduunda yapmaya çalışıyor çoğu kez uyardım onu bu uyarmalarımdan sıkıldı sen istemedikten sonra aramızda hiçbişey asla olmaz diyor ama öpmek konusundaki tavrı bana güven vermiyor msnde konuştuğumuz zaman üzerimde ne olduğunu içimde ne olduğunu sorunca deliye döndüm dün ve onun hakkında düşündüklerimi söyledim kapattım şimdi araamıyor ve msn açmıyor benim en önemli sorunum beni bu kadar arzulaması ve bundan korkuyorum kendinden geçiyor çünkü bilmiyorum
sizi neden kafalıyım derdimi anlattım ve şuan çok iyiyiz açmıyo bile konuyu kafa felan bulmadım herkes gibi sorunumu paylaşmıştım konu silinemediği için duruyo
bir haftada mı, bence o kova değil çoşkun burcukaydirigubbakcemile3
6 yıllık kocam kova burcu bi kere bilem üstünde ne var deyye sormadı ...üzüldüm nan ..
bence bu kadar kısa sürede dudaktan öpmeside yanlış niyeti başka olabilir cnm dikkat et sen
Başlık ilginç..Kova burcu ile ne alakası var bu olayın?
1 hafta içinde içinizde ne olduğunu soran adamın burcu yerine kişiliğini irdeleyin derim.
Ben de kova burcuyum, ama daha kimseye saldırmışlığım yoktur. O yüzden burçla alaka kurmayalım yani.
1 haftada çok sevdiğinden söylüyor olamayacağına göre bunları, gerisini sen düşün artık.
Gerçi aranız iyiymiş şimdi yeni gördüm, aman dikkat !!
sevgilim kova burcu 1 haftadır çıkıyoruz ve anlamakta çok zorlanıyorum beni hiç kimseyi sevmediği gibi sevdiğini söylüyor benim tek sorunum onun çok arzulu ve tutkulu olması bana sarılrken kendinden geçiyor sürekli sevdiğini söylüyor dudaktan öpmesini istemiyorum ama bunu fırsat bulduunda yapmaya çalışıyor çoğu kez uyardım onu bu uyarmalarımdan sıkıldı sen istemedikten sonra aramızda hiçbişey asla olmaz diyor ama öpmek konusundaki tavrı bana güven vermiyor msnde konuştuğumuz zaman üzerimde ne olduğunu içimde ne olduğunu sorunca deliye döndüm dün ve onun hakkında düşündüklerimi söyledim kapattım şimdi araamıyor ve msn açmıyor benim en önemli sorunum beni bu kadar arzulaması ve bundan korkuyorum kendinden geçiyor çünkü bilmiyorum
walla bence çok gec olmadan ayrılsan iyi olur boyle pis ruhlu insanlardan nefret ediyorum sadece çıkarları için çıkıyorlar insanlarla benım yakın bir arkadasımın erkek arkadası da senın soylediklerin gibi seyler soyluyormus kız arkadasıma ama zamanla istekleride artmıs soylemek istemıyorum ayıp şeyler ama anlayamıyorum artık insanları ahlak denilen bisey kalmamıs insanlarda. canım sen ayrıl bence kızma bana ama sonra daha çok üzülmeyesin die soyluyorum :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?