- Konu Sahibi secretlove
-
Bu tarz bi yorum yaptığımızda 19 yaşında bir kıza o sapık dediğiniz adamın kollarına atarsınız kurtarmak isterken , zaten konu sahibi arkadaş rahatsız olduğunu belirtmiş tecrübesi olmadığı içinde bizlere danışmış , erkek arkadaşın sen ona bu olaydan rahatsız olduğunu belirttiğinde bunu bırakır çünkü bu tarz şeyler karşılıklı bi anlam taşır ...
Sen yol yakınken mesafeli bir şekilde yaklaş başka arkadaşlıkların da bu arkadaş abazamsı hareketlerde bulunduğundan biraz olgunlaşsın bakalım ,şimdi tam elele olmayı bile nirvanaya yaklaşmak olarak algılayacak durumda ilişkin , herşeyin sırası vakti var bu kadar çabuk tüketilen herşey sadece kadınlara zarar verir . Sen mantığınla düşün taşın öyle karar ver bize sorduğuna göre de zaten aklı başında bi kızsın , mutluluklar
Bu tarz bi yorum yaptığımızda 19 yaşında bir kıza o sapık dediğiniz adamın kollarına atarsınız kurtarmak isterken , zaten konu sahibi arkadaş rahatsız olduğunu belirtmiş tecrübesi olmadığı içinde bizlere danışmış , erkek arkadaşın sen ona bu olaydan rahatsız olduğunu belirttiğinde bunu bırakır çünkü bu tarz şeyler karşılıklı bi anlam taşır ...
Sen yol yakınken mesafeli bir şekilde yaklaş başka arkadaşlıkların da bu arkadaş abazamsı hareketlerde bulunduğundan biraz olgunlaşsın bakalım ,şimdi tam elele olmayı bile nirvanaya yaklaşmak olarak algılayacak durumda ilişkin , herşeyin sırası vakti var bu kadar çabuk tüketilen herşey sadece kadınlara zarar verir . Sen mantığınla düşün taşın öyle karar ver bize sorduğuna göre de zaten aklı başında bi kızsın , mutluluklar
tabiki sizde konuyu tam anlamıyla baştan sona okursanız... ne demek istediğimi anlarsınız..beyfendiye sorulan soru karşısnda yazdım.. siz bir erkek arkadaşınıza senin kadınlara düşkünlüğün var mı diye sordunuz oda... hayır öyle olsa şu anda senin yaında olamma falan bu tarz ... bir tel yeterdi.. gibi bir cümle kullandı... yabiki herşey karşılık saygı çerçeviesinde olucak.. ama bu bey size ilerde sende isteyeceksin derse...bilmiyorum sizin hayatınız artık bizden uyarıda bulunmak... ne karar verirsen kendi yaşamını çizersin... görünen köy kılavuz istemez..
benim eşimde kova burcu ilk çıkarken nası düşüyordu üstüme bi kavga etsek ben inat oğlağım çekemiyordum bayık hareketlerini çok üstüme düşüyordu inanılmaz bu yüzden ayrılmaya karar vermiştim kaç defa sonra nişanlandık bu yine aynı bulsa ağlıcak nası üstüme düşüyordu nişanıda atmayı çok düşünmüştüm ama alıştım sonra onsuz olamıyordum nası destek veriyodu her konuda evlendim gitti şimdi çok mutluyuz hala üstüme düşüyo deli gibi biri bişey dese nası savunuyor beni sahiplenmesine aşığım zaten .. iyikide evlenmişim kova olan eşimle kafa yapımız mükemmel ilerliyor arada kavgada oluyor ama ben baskın çıkıyorum çoğunda
"Üstünde ne var?" sorusuna en güzel cevap "Ahmet/Mehmet var canım şu an üstümde" deyip telefonu adamın suratına kapamaktır zannımca :roflol:
teşekkür ederim yardımcı olduğun için işin içinden çıkamadım hiçbir mantıklı cevap bulmadım kendime yanında olduğumda sürekli dokunmak istiyor bu normal değil dimi diğerleri hiç değilde
bence her şeyin farkındasın bizi kafalıyorsun sen.
delikafadulden allaaahh seni napmasin yaaaaaaaaaaa"Üstünde ne var?" sorusuna en güzel cevap "Ahmet/Mehmet var canım şu an üstümde" deyip telefonu adamın suratına kapamaktır zannımca :roflol:
katiliyorum:lepi:bence her şeyin farkındasın bizi kafalıyorsun sen.
"Üstünde ne var?" sorusuna en güzel cevap "Ahmet/Mehmet var canım şu an üstümde" deyip telefonu adamın suratına kapamaktır zannımca :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?