Sevgilim/kuzenim neden paylasimlarini sildi?

Fotoğrafı beğenmedim kaldırdım diyebilirmiş. Avukat adam "evlenecek adamın öyle fotoğrafları olmaz" der mi ya. Çıplak fotoğraf mı bu, bu nasıl bi bahane. Konu sahibinin aklına hakaret resmen.
Bari insan “iş hayatına adım atıyorum, daha profesyonel bir profilim olmalı, iş arkadaşlarımın olduğu yerde öyle bir fotoğraf uygun kaçmazdı” der. Evlenecek adamla ne alaka Millet balayından gittiği tatilden eşiyle ya da tek mayolu fotoğraf da atıyor. Evliliği düşüyor mu böyle paylaşım yapanların?

Diğer konuda çok soruldu. Ailem okutmak istedi ama ben okumak istemedim, mesleğim var dedi. Ailenin dükkanında mı ne çalışıyormuş, mesleğim dediği oydu galiba. Kendisine okumak istememenin bile normal olmadığını, bir vizyonsuzluk olduğunu anlatamadık o konuda .

Geçen konuda Almanya’da hukuk okuduğunda zorunlu staj yok demiş. Bu konuda da staj var diyor. Kafalar karıştı

Kuzen meselesini geçtim. Bence adam pek de seni takan bı tip degil. Ben öyle düşünüyorum. Arada amca vs var işte şöyle böyle iş ilerlesin bakalım. Yarın öbür gün beni aldattı diye gelebilirsin buraya.

Kuzen TAKSİM sevgili başlığından sonra ne desek sana boooş boşş.
Aklıma bir dizideki Amerikan’ın güney eyaletlerinden birindeki ensest aile geliyor. Kızın babası aynı zamanda eniştesi ve dedesiydi. Adamın iki kızı olmuş ve ikisinden de çocuk sahibi olmuş yani . Onlar diyordu uncle/dad diye.

Bu durumda anlattığınızdan hallice işte. Sanki ortalıkta kadın erkek kıtlığı var. Kuzene kadar başka kimse kalmadı. Ay vallahi böylelerinin anlattığı şeylere üzülmüyorum ben

Şimdi siz adam paylaşım yapmayı bıraktı, kahvesinin yanında da kız tokası vardı diye mi ayrıldınız? Normal insanlar gibi sebebini sormadınız yani öyle mi?

Bizim buraya derdimizi yazmamızın sebebi 3. bir kişi tarafından olaya nasıl bakıldığını görmek ve duymak, aynı zamanda tavsiye almak istememizdir. Yorumların çoğu sana karşı hırçın çünkü Türkiye'de aşiretler hariç akraba evliliği hoş görülen bir durum değil. Almanya veya başka ülkelerde ki durumu bilemem. Senin Modern Aile dediğin şeyi Türkiye'dekiler kabul edemez bu yüzden çok yanlış yerde konu açıp derdini anlatıyorsun.

Gelelim senin konuna...
Yaşını doğru yazdıysan 23 yaşındasın. Bazı şeylerde tecrübesiz olabilirsin ama şunu asla unutma duygularıyla hareket eden insanlar her zaman kaybeder bu yüzden mantık vardır. Modern Aileyiz diyorsan önce onu karşına alıp konuşman lazımdı eğer anlayışla karşılamıyorsa bu konuda yapabileceğin bir şey yok, senin de tavrını koyman gerekiyor. Ayrıca bu konuda anlattığın şeyi iyi düşün. Sen hissettiklerini ve düşündüklerini ona anlattın mı? Neye göre hemen karar verip yargısız infaz yaptın? Daha olgun düşünüp karar vermen gerek. En önemlisi eğer çocuk sahibi olmak istiyorsanız, ona verebileceğiniz geleceği düşünmelisiniz. Dünyada ne kadar çok hastalıktan mudarip ve ne kadar çok engelli insanımız var. Her çocuk en güzelini hak eder. Çocuklukta yaşayacağı hastalıklar onu farklı kılacak kim ne derse desin. Büyüdüğünde mutlu hissetse bile, bu mutluluk durumunu kabul etmek zorunda olduğu için olacak çünkü başka seçeneği yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…