- Konu Sahibi sivaslii_58
-
Kudra bu konuda fikir beyan etmiyorum.Ensest değil ama kavramları karıştırmamak gerek.
Bir onceki kuzenim bana asik icerikli konusinda vardi savunanlar, soyle mutluyuz boyle el ustunde tutuluyoruz tarzi.Hayret bu konuda "ben de guzenimle evlendim, çoh mutluyus biz, ensest falan da deel, sülalece kapalı devre evleniyoz zaten" diyen çıkmamış.
Genlerin ortak olması ayrı mevzu, kuzen evliliklerine hepimiz karşıyız. Ancak kavramların sınırlarının değiştirilmesinden hoşlanmıyorum ben, ve görünce karşı çıkma dürtüsü uyanıyor. Yani ne tıbbın ne hukukun ensest saymadığı bir ilişki biçimine ensest dersek yarın öbür gün başka bir kavramın sınırları da değiştirildiğinde ve ucu bize dokunduğunda sesimizi çıkartma hakkımız olmaz bence.Kudra bu konuda fikir beyan etmiyorum.
Ama şu da bir gerçek, kuzeninle de kardeşinle olduğu gibi genler ortak oluyor. İstedikleri kadar kardeş gibi büyümedik desinler, genetik duyguya bakmıyor.
:) Ayyy aşktan soğudum yeminle. Emmioğlu ne yaaaBir onceki kuzenim bana asik icerikli konusinda vardi savunanlar, soyle mutluyuz boyle el ustunde tutuluyoruz tarzi.sizin dunku kocamm erkegim muhabbetine ek yeni hitap sekli emmoglu. Hosgeldin emmoglu
Nafile çaba, he konu bazlarınıza göre tam geyiklik veya eğlencelik :))) görüyorum geyik muhabbetlerini ama verilen tavsiyeleri dinlemeyecek aksine sürekli savunmaya geçen birine Allah selamet versin, A kesim gelinlik mi düşünüyorsun prenses model mi diye sormak bile daha mantıklı olur.Dün ben de aynı yorumu yaptım. Amca, oğlunun kulağını büküyor işte, ne yapıyorsan ortaya dökme bile diyor olabilir.
Aşk falan değil mesele, evliliği aşkla yapan tarzda aileler değiller zaten bu tip aileler. Uygun gördükleri kişi konu sahibi ve onunla evlendirecekler. Evlendikten sonra bunun böyle olduğunu anlar da geç olur işte.
Önceki konuda da boşanma var bizde diyordu. Amca oğluyla kolay kolay boşanamaz bana kalırsa.
Amcanın oğlu olması konu bence ilerde doğacak sakat çoçuklar olmaz böyle düşün amca oğlu bizim memlekete eşittir kardeş hiç bir farkı olmamalı sağlıklı düşünen insanlar ve nesiller için inşallah bitmiştir diyorumsevgilimin okulu basladi gecen sene son senesi idi ama bazı seyler oldu biraz uzamis neyse orasi uzun bir konu
Gecen gün bir foto paylasti kahve fotosu ama masada bir kiz tokasi vardi. Bunu gördüm ve kiskandim sanirim ama asil kiskanma sebebim bir tane üstsüz fotosu vardi o gün onu kaldirdi, birkac video kaldirdi.
Kafamda senaryolar yazdim sevgilisi ile bulustu onlari kaldir falan mi dedi acaba diye…
Bir anda onu sildim ve her sey bitti yazdim o günden sonra sadece üzgün postlar atti duygusal sarkilar atti
Aileden kimse konuyu acmadi ta ki bugüne kadar
Bana mesaj atmis böyle mi bitecekti sorgusuz sualsiz beni öyle bir hale soktun ki falan yazmis
Bu akşam da amcam beni gördü neler oluyor her sey yolunda mi dedi ben de kafami salladim agladim bir anda amcam da öz oglum olsa yegenimi üzemez ne yapti hafta sonu gelsin konusalim dedi ben de istemiyorum galiba baskasi ile konusuyor dedim güldü olur mu öyle sey beni ne zaman arasa seni soruyor dedi
Sizce bir erkek neden durup dururken paylasim yapmaya birakir fotolarini azaltir?
Bence sevgilisi yaninda olan biri bunu yapar sadece. Böyle düsündüm
Lütfen kuzen konusuna girmeyin konumuz artik o degil uzar dagilir konu.
Biz de ha biraz aklını başına getirebilir miyiz derdindeyiz. Adam toka kankamın demiş, hemen inandı. Ağzından çıkan lafa 2 saniyede tav oluyor ya.Nafile çaba, he konu bazlarınıza göre tam geyiklik veya eğlencelik :))) görüyorum geyik muhabbetlerini ama verilen tavsiyeleri dinlemeyecek aksine sürekli savunmaya geçen birine Allah selamet versin, A kesim gelinlik mi düşünüyorsun prenses model mi diye sormak bile daha mantıklı olur.
Düğünde havai fişekler benden
Onlar kara sevdalı, onlar aşık, onlaaaar 2 bedende tek yürek, mutluluklar dileyip çıkıyorumBiz de ha biraz aklını başına getirebilir miyiz derdindeyiz. Adam toka kankamın demiş, hemen inandı. Ağzından çıkan lafa 2 saniyede tav oluyor ya.
Ya hepsini geçtim, bir adam size durup durup hiç renk vermeyip aniden ilanı aşk ediyorsa hemen inanmamalısınız. Ya bir altını ara, aslı neymiş meselenin biraz deş, değil mi?
Ortada flört yok bir şey yok, onca senenin amca oğlu bir anda nasıl sevdalı oluyor?
Şimdi bana çıkıp biri dan diye ilanı aşk etse, ilk tepkim hadi len olur herhalde.
O zaman zeki müren’den gelsin;Onlar kara sevdalı, onlar aşık, onlaaaar 2 bedende tek yürek, mutluluklar dileyip çıkıyorum
Onların kan bağı yoktu en azından. Bunlarda o da varZaten sizin olay bastan sona saçmalik..asik bile degilsiniz.behlulle nihale benzettim ben sizi.(aski memnu final etkisinden cikilamadi).biseylerin ustunu ortmek icin sizi kandiriyo kuzeniniz..
Bu mesajını rainy’nin beğenmemesi pekiAllah akıl fikir versin.
Dünyada erkek kalmamış gibi amcanın çocuğuna sevgilim demene mi versiin, şu olaylara verdiğin tepkilere mi versiiin bilemedim
Olsun guzum sen yine de al mübarek cuma günü belki bir hayrını görürsünBizde gusül abdesti yok canım
Ooo oralar geçeli han oldu bacı sen eski konuyu okumadınmı mal bölünmesin diye evleniyorKuzeninle mi sevgilisin
Yok mallar ayrılmış öncesinde ama aynı evde yaşadığı ve mesafeli olduğu kuzeni bir gün ilan-ı aşk edince şimşekler çakmış ve oracıkta birbirlerine sevdalanmışlarOoo oralar geçeli han oldu bacı sen eski konuyu okumadınmı mal bölünmesin diye evleniyor
Sevgilim yazsaydı da önceki konusunu hatırlayanlar kuzen ne oldu, kuzenin mi bu sevgilim dediğin, kuzenden vazgeçip sonunda birini mi buldun vs vs yine kuzene getirecekti konuyu.Hayır madem konuya girilsin istemiyor neden başlıkta bile kuzeniyle sevgili olduğunu belirtiyor??
Sevgilimin hikayesinde kız tokası gördüm diye de sorabilirdi.Ben konu sahibinin ne sormaya çalıştığını nasıl bir hayatı olduğunu asla anlayamıyorum
Yazın gloss, kışın mat benceYa niye gerçekten niyee? Mat rujları sevmiştim ben
Gloss sevemedim ben ya, ergenken de sevmezdim. Tint seviyorum ama bu ara, üstüne de lip balm tam yaz ruju oluyor.Yazın gloss, kışın mat benceBen senelerdir öyle kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?