Sevgilim/kuzenim neden paylasimlarini sildi?

Hayret bu konuda "ben de guzenimle evlendim, çoh mutluyus biz, ensest falan da deel, sülalece kapalı devre evleniyoz zaten" diyen çıkmamış.
Bir onceki kuzenim bana asik icerikli konusinda vardi savunanlar, soyle mutluyuz boyle el ustunde tutuluyoruz tarzi. sizin dunku kocamm erkegim muhabbetine ek yeni hitap sekli emmoglu. Hosgeldin emmoglu

Kudra bu konuda fikir beyan etmiyorum.
Ama şu da bir gerçek, kuzeninle de kardeşinle olduğu gibi genler ortak oluyor. İstedikleri kadar kardeş gibi büyümedik desinler, genetik duyguya bakmıyor.
Genlerin ortak olması ayrı mevzu, kuzen evliliklerine hepimiz karşıyız. Ancak kavramların sınırlarının değiştirilmesinden hoşlanmıyorum ben, ve görünce karşı çıkma dürtüsü uyanıyor. Yani ne tıbbın ne hukukun ensest saymadığı bir ilişki biçimine ensest dersek yarın öbür gün başka bir kavramın sınırları da değiştirildiğinde ve ucu bize dokunduğunda sesimizi çıkartma hakkımız olmaz bence.

Nafile çaba, he konu bazlarınıza göre tam geyiklik veya eğlencelik :))) görüyorum geyik muhabbetlerini ama verilen tavsiyeleri dinlemeyecek aksine sürekli savunmaya geçen birine Allah selamet versin, A kesim gelinlik mi düşünüyorsun prenses model mi diye sormak bile daha mantıklı olur.

Düğünde havai fişekler benden

Amcanın oğlu olması konu bence ilerde doğacak sakat çoçuklar olmaz böyle düşün amca oğlu bizim memlekete eşittir kardeş hiç bir farkı olmamalı sağlıklı düşünen insanlar ve nesiller için inşallah bitmiştir diyorum

Biz de ha biraz aklını başına getirebilir miyiz derdindeyiz. Adam toka kankamın demiş, hemen inandı. Ağzından çıkan lafa 2 saniyede tav oluyor ya.
Ya hepsini geçtim, bir adam size durup durup hiç renk vermeyip aniden ilanı aşk ediyorsa hemen inanmamalısınız. Ya bir altını ara, aslı neymiş meselenin biraz deş, değil mi?
Ortada flört yok bir şey yok, onca senenin amca oğlu bir anda nasıl sevdalı oluyor?
Şimdi bana çıkıp biri dan diye ilanı aşk etse, ilk tepkim hadi len olur herhalde.

Onlar kara sevdalı, onlar aşık, onlaaaar 2 bedende tek yürek, mutluluklar dileyip çıkıyorum

Bunca yıllık akraba evliliği yaşadım canım benim bitanem yapma abla anne teyze nasihati olsun bende o zor yılları yaşadım çekmeyen bilmez benim eşimle asla ve asla sorun yasamadik ama aile büyükleri cok zor zorlanırken atsan atılmaz satsan satılmaz bosansanda kurtulamazsın inan buna aşkından ölmüyorsan degmez ha bana göre öluyorsanda git öl yine evlenme

Kız bunlar baba oğul Alamanya eurooo diye yanıyoo sevgilisi de vardır gayet normal. Oturum falan alınca sen şutungen

Sevgilim yazsaydı da önceki konusunu hatırlayanlar kuzen ne oldu, kuzenin mi bu sevgilim dediğin, kuzenden vazgeçip sonunda birini mi buldun vs vs yine kuzene getirecekti konuyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…