Sevgilim/kuzenim neden paylasimlarini sildi?

Soyismimiz değişsin diye resmi nikah yapıyoruz zannediyor vay cehalete

He aynen herkese yalan söylüyor avukat değil
Yazdıklarımı anladığına emin misin? Sevgili kuzenini düşünmekten sağlıklı düşünme yetini kaybetmiş gibi davranıyorsun. Avukat değil demiyorum sana bu ve bundan önceki 1638292026 tane mesajımda. Okulu uzamış uzun mesele dediğin şeyi merak ediyorum. Bunu anlamak neden bu kadar zor senin için?

Konu sahibi şeye nasıl emin olabildin onu merak ediyorum. O ortamda kuzeninin sevgilisinin olmadığına?
Kankaları vardır amenna ama sana kişi sayısını doğru verdiğine nasıl eminsin?

Tamam avukat kovalasın az mı?

Siz inanmaya hazır olduğunuz için birşey demiyorum ama erkek arkadaşınızın size gerçekten aşık olduğunu hiç sanmıyorum. Tipik gurbetçi erkek davranışı, bulayım çevremden güzel kültürü bize uyan, annemi babamı memnun edeceğim bir gelin, kendim keyfime bakarım kafası. O tokada kankasının falan değil emin olun. Siz inanmak istemişsiniz inanmışsınız ama adamın açıklamasından bile belli, yaptığın6a kılıf uydurduğu. Bence biraz durun dinlenin, daha yaşınız çok genç. Evlenmek için acele etmeyin. Amcanızın bu şekilde olaya dahil olmasından bile belli, bu evliliğin aslında oğlunun değilde onun isteği olduğu. Bakın bir sürü gurbetçi akrabam var, çoğuda üniversite mezunu üç nesildir oradalar, yani sizin aile yapınıza uzak değilim. Size tavsiyem sakın böyle birşey yapmayın, madem çok seviyormuş, iki sene süre isteyin ve sevgili olmayın, bakalım nasıl davranacak takip edin, dediğiniz gibi sizi seviyorsa bekler, sizde o arada biraz daha büyüyüp hayatınızı yaşayın ama eminim beklemek istemeyecektir.

Gerçekten anlamıyor olabilir. Gurbetçilerin türkçesi çok zayıf olabiliyor, biraz komplike cümleleri anlayamıyorlar.

Dün ben de aynı yorumu yaptım. Amca, oğlunun kulağını büküyor işte, ne yapıyorsan ortaya dökme bile diyor olabilir.
Aşk falan değil mesele, evliliği aşkla yapan tarzda aileler değiller zaten bu tip aileler. Uygun gördükleri kişi konu sahibi ve onunla evlendirecekler. Evlendikten sonra bunun böyle olduğunu anlar da geç olur işte.
Önceki konuda da boşanma var bizde diyordu. Amca oğluyla kolay kolay boşanamaz bana kalırsa.

Anlamak istemeyen birine ne anlatabilirsinki hicbisey. Saf salak zavalli kiz basini yakacak nasil sevgilim diyebiliyor allahim ya sacimi basimi yolucam erkeksiz mi kaldin nasil bir ortamda buyudun anlamiyorum almanyada biraz daha modern gun gormus olmaniz gerekmezmiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…