- Konu Sahibi sivaslii_58
-
Gurbetçi mi bunlar?o zaman çok normal onlar türk kızla evlenip eve hizmetçi alıyor.Türk hukuk sisteminin dışına çıkarsanız hakim, savcı ve avukatların omuz omuza çalıştığına şahit olabilirsiniz.
Gurbetçi mi bunlar?o zaman çok normal onlar türk kızla evlenip eve hizmetçi alıyor.
Biz de onu diyoruz işte...Gurbetçi mi bunlar?o zaman çok normal onlar türk kızla evlenip eve hizmetçi alıyor.
Benım eskı ısyerımde bı kız vardı,yası da kucuktu 18 falan.Dogulular.Amca ogluyla ımam nıkahı kıymıslar.Dedık neden resmı nıkah yok?(Zaten durumun fecaatlıgını anlatma ımkanınız yok,asla almıyor kafaları)Hanı barı resmı nıkah yapaydın.Kız e zaten soy adımız aynı,ne gerek var kı demısti.Allah askına anan senı yenıden dogursun demıstım kıza.
Yazdıklarımı anladığına emin misin? Sevgili kuzenini düşünmekten sağlıklı düşünme yetini kaybetmiş gibi davranıyorsun. Avukat değil demiyorum sana bu ve bundan önceki 1638292026 tane mesajımda. Okulu uzamış uzun mesele dediğin şeyi merak ediyorum. Bunu anlamak neden bu kadar zor senin için?He aynen herkese yalan söylüyor avukat değil
Gercekten ya.Herhlde ılerde bosasa adam soyadından hak ıddaa edebılecegını dusunduSoyismimiz değişsin diye resmi nikah yapıyoruz zannediyor vay cehalete
Tamam avukat kovalasın az mı?Ben sadece yorumları okurken o tarz bir yorumdan rahatsız oldum konu sahibinin durumuna bir yorum yapmadım bana göre kuzenle evlenilmez ama legal bir durum ne diyebilirsiniz?avukat adam heralde hakim savcılar avukatlarla muhattap olmaz kolay kolay onuda belirteyim anca avukat hatun kovalar
Gercekten ya.Herhlde ılerde bosasa adam soyadından hak ıddaa edebılecegını dusundu
Konu başlığında yazıyor olabilir miKonuyu 2 kere okudum kuzen nerde bulamadım.
ayy nolur amca oglu sevgilisi demeyınnnnnn
Ben sevgilisiyle kuzenı tartıstı sandım konu baslıgından,dusun okadar temız kalpliyim ghfklşfgfgklşfKonu başlığında yazıyor olabilir mi
evet aynen, amcaoğlu sevgilisi
Yazdıklarımı anladığına emin misin? Sevgili kuzenini düşünmekten sağlıklı düşünme yetini kaybetmiş gibi davranıyorsun. Avukat değil demiyorum sana bu ve bundan önceki 1638292026 tane mesajımda. Okulu uzamış uzun mesele dediğin şeyi merak ediyorum. Bunu anlamak neden bu kadar zor senin için?
Dün ben de aynı yorumu yaptım. Amca, oğlunun kulağını büküyor işte, ne yapıyorsan ortaya dökme bile diyor olabilir.Siz inanmaya hazır olduğunuz için birşey demiyorum ama erkek arkadaşınızın size gerçekten aşık olduğunu hiç sanmıyorum. Tipik gurbetçi erkek davranışı, bulayım çevremden güzel kültürü bize uyan, annemi babamı memnun edeceğim bir gelin, kendim keyfime bakarım kafası. O tokada kankasının falan değil emin olun. Siz inanmak istemişsiniz inanmışsınız ama adamın açıklamasından bile belli, yaptığın6a kılıf uydurduğu. Bence biraz durun dinlenin, daha yaşınız çok genç. Evlenmek için acele etmeyin. Amcanızın bu şekilde olaya dahil olmasından bile belli, bu evliliğin aslında oğlunun değilde onun isteği olduğu. Bakın bir sürü gurbetçi akrabam var, çoğuda üniversite mezunu üç nesildir oradalar, yani sizin aile yapınıza uzak değilim. Size tavsiyem sakın böyle birşey yapmayın, madem çok seviyormuş, iki sene süre isteyin ve sevgili olmayın, bakalım nasıl davranacak takip edin, dediğiniz gibi sizi seviyorsa bekler, sizde o arada biraz daha büyüyüp hayatınızı yaşayın ama eminim beklemek istemeyecektir.
Ne alaka ya. Senin benle derdin ne bence sende tedavi gor. Iyi degilsin
Ensest değil ama kavramları karıştırmamak gerek.Hayret bu konuda "ben de guzenimle evlendim, çoh mutluyus biz, ensest falan da deel, sülalece kapalı devre evleniyoz zaten" diyen çıkmamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?