Sevgilim memur diye vermiyorlar ,

Sevgili konu sahibesi arkadaşım evet sana katılıyorum aile bir yere kadar.
Senin ailen için söylemiyorum ama bazı aileler evlatlatını evlendirmek istemiyorlar bize kalsın diye.
Ama hayat senin hayatın, yaşında 30 bence zamanı gelmiş.
Ben de eşimle 30'umda tanışmıştım, daha olgun oluyor insan..
Tatlılıkla aileni ikna edebileceğine inanıyorum.

Sana bol şans ve mutluluklar diliyorum..

vallahi canım ne kadar aldığını bilmiyorum merak etmedim hiç , benim için yüreği temiz olsun yeter aldığım para ikimizede yeter sonuçta ,
ailemin dediğim gibi aslında takıldığı mesele para değil başka bi şey var anlamadım ,

Bak bunu da deme..Gerçekten..Bu BDV'de neler okuduk neler.:50::50::50:

5.000lira maaş alan memur var
asgari ücretli mi
ayrıca sebde çalışıyomuşsun
sadece maddiyatsa sorun çözülebilir

Acaba ailen ilerde başka şehre tayini çıkar uzaklaşırsınız diye mi istemiyor? Bende başta geçim sıkıntısı olabilir diye düşündüm ama mersinde yaşadığınızı duyunca olmaz bence.
İstanbulda falan zor tabi memur maaşı ile geçinmek ama onun dışındaki illerde sorun olmaz. Çalışma saatleriniz falan çok farklımı yani o senden önce mi gelecek eve?
Bende eşimden fazla kazanıyorum hemde azımsanamayacak bir fark var aramızda yavaş yavaş kapanmaya başladı gerçi farkımız ama hala bir memur maaşı kadar fark vardır aramızda
yinede hiç bir zaman sorun olmadı aramızda para konusu. Ama şunu söyleyim bizim ikimizinde gelir düzeyi ortalamanın üzerinde eğer eşim asgari ücret gibi bir maaş alıp ben çok yüksek alsaydım o zaman sorun olurdu. Sizin aranızdada bukadar fark yoksa aileni ikna et bence.

Canım çalışma saatlerimiz aynı hemen hemen ben 1-2 saat daha fazla çalışıyorum o kadar , aramızdaki maaş meselesiyle pek ilgilenmiyorum isterse asgari ücret alsın ben onun yüreğini seviyorum , ben 3500 tl ye yakın alıyorum onun ne kadar aldığını da sormak istemiyorum hem merakta etmiyorum ayrıca , ailemle bu durumu konuşacağım bakalım inşallah bu sefer ikna ederim ,
bu yalan dünyada para pulun ne önemi var yarin bir bakışı yeter , dünya malına değer

Öncelikle ilişkin hayırlı olsun...
Kim ne kadar flört ederse etsin, aynı evi paylaşmadan aynı maaşı aynı ortamı paylaşmadan birbirini tanıyamaz...
Bunun ne yaşla ne de başka şeyle alakası var. 30 yaşına gelmişsin, illa ki bir şeyler görmüş geçirmişsindir.
Sevgilin de keza öyle 34 yaşına gelmiş bir adam neticede. 6 ay da sağlıklı vakit geçirildiği sürece gayet iyi bir zaman.
Ailenin ikna olacağını düşünüyorum, sonuçta sen belli bir yaşta ve olgunluktasın. İkna etmek senin elinde, kaldı ki geçimi çok da sorun ederseniz sen de çalışırsın. Geçinip gidersiniz.

Millet memur olmak için bi taraflarını yırtıyor Kpss yi kazanmak için.. Dicek söz yok ..

çok komik geldi bu devirde garnti iş arıyor millet sizinkilerde burnuylamı itekliyorlar. bende eşimde memuruz 6 senelik evliyiz. kendi düğünümüzü kendimiz yaptık, arabamızı aldık, evimizi aldık şükürler olsun insan gayret edince sabredince herşey oluyor. hemde gayette güzel geçiniyoruz. sanmayınki öyle 3000tl maaş alanlardanız maaşımız 1500 tl o kadar. ve hiçkimseden desteğimiz yok. sabır ve şükür olduktan sonra gayette güzel geçinirsiniz sosyete olup yalılarda oturacak, hizmetçileriniz olacak haliniz yokya. ailen biraz yüksekten uçuyor sanırım.

Back
X