sevgilim mezun oluyor...! ben şimdi ne yapacağım..

yenibirkadin

ssoossyyoolloogg
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2012
190
5
68
İstanbul
merhaba kızlar...
bir derdim bir sıkıntım bir sevincim yok.. buraya sadece içimdeki korkular yuzunden yazıyorum.. benim durumumda olan elbet bicok kişi vardır.. anılarımızı paylaşmak gerek birbirimize destek olmak gerekse ne yapmamız gerektiği hakkında burada bulusalım istiyorum.. şimdi asıl mevzuya geliyorum..

evet sevgilim bu yaz mezun oluyo.. bizim 3 yıllık bir beraberligimiz var.. ve bu 3 yılın neredeyse tamamını birlikte gecirdik.. oyleki okudugumuz sehrin her bir kosesinde anımız var diyebilirim.. cok duygusal bi ilişki yasıyoruz gerckten birbirimize kıyamıyoruz bicok konuda.. kavgalarımız elbet oluyo.. hc ayrılmadıkta diyemem ama barıstıgımız zamanlarda hep birbirimize kızdık bugune kadar neden beni aramadın nasıl dayanabildin bensizlige diye. o bi yengec burcu erkegi bense koc burcu kızıyım.. duyan herkes kesinlile anlasamazsınız diyo ama biz garip bi şekilde cok iyi anlasıyoruz.. bazı zıtlıklarımız var elbet ama birbirimize ayak uydurmak ve birbirimiz sayesinde farklı tecrubeler etmek guzel bişey.. ona o kadar alıstım ki yanında olmadıgım zamanlar gulmek konusunda içtenlik gösteremiyorum.. herkese cok komik gelen seyler bana sadece tebessum ettirio.. oysaki onun yanında tam tersi.. hc bişe solemesin sadece gozlerimin içine baksın gulumsememe yetiyo.. bu sene boyunca butun zamanımı onunla gecirmek istedim.. ama bi yandanda boyle yaparak onu sıkmak istemedim.. o da arkadaslarını ihmal etmedi tabiki.. hep benim yanımda olsun istedigim zamanların %40ını onlarla gecirdi.. ve inanın ben ilk defa sevgilime bu kadar cok kızdım.. zaten son yıl neden benimle vakit gecirmektense onların yanına gidio die.. ama içimde bi ses hep son yılı içinden nasıl geliosa oyle yapsın sıkma bunaltma dedi. bende ole yapmaya calstım..

simdi aynı sehirdeyiz ama o istanbulun bi ucunda ben ayrı bi ucundayımm.. ve bugn aksilik bi sarılmaya bi kokusunu içime cekmeye vakit bulamadım olcak işmi.. hep aklıma geldikce gozlerim doluyo nasıl sarılamadım ben ona diye.. ama olmadı işte.. ve ben suan onu cok ozluyorum..

daha birbirimizden uzak kalalı 5-6 saat gecmişken bana beni ne kadar ozledigini, yanında oldugum zamanları nasıl ozlediğini soyluyo.. benimse içim içimi yiyo neden butn sene boyle olucaını dusunmedinde arkadaslarının yanına gittin dememek için.. cunku boyle yaparsam ona haksızlık etmiş olurum.. bunun fakındayım..

ama gercekten onu cok özlüyorum.. daha şmdiden cok ozluyorum..

bi bu zamana kadar her yaz tatilinde mutlaka kavga ederdik ama bulustugumuz zaman hersey bambaska oluyodu, birbirimizin gozlerini gordugumuz an butn kırgınlıklar gidiyodu.. ama bilmiyorum bu seferki daha baska bi korku.. o kavganın birinde onun gozlerine bakamycam die cok korkuyorum.. heleki ben universiteye dondugumde onun o sehirde olmycaını bilmek bana daha bi acı verio.. korkuyorum sanki onsuz bi sakaryaya gitmeye.. napıcam ki ben orda sanki hc bi amacım kalmadı gibi..

evet sanırım ona fazla baglanmısım.. bunun farkındayımm.. fazlasıyla aşıgım.. burda onsuz gecen gunlerimde nasıl bi psikolojiye burundugumu sizlere anlatmak istiyorum.. kendimi yanlız hissetmek istemiyorum.. (butn arkadaslarım ya calısıyo yada evliler buyuzden dertlesicek pek kimse bulamıyorum)
bu durumun bize nasıl etkileri oldugunu belirtmek istiyorum.. hatta benmle ayn durumda olanlar varsa burası bizim dertlesme kosemiz dahi olabilir.. hadi kızlar bu psikolojimizi birlikte yenelim..

Cidden çok kızıyorum böyle başlıklara.

Biz uzakta olanlar insan değiliz zaten,biz hiç özlemiyoruz,biz hiç yan yana olmak istemiyoruz.

seni anlıyorum.hergün yanyanayken alıştın şimdi zorlanıyorsun.ama buna da alışacaksındır.3 yıl deidğine göre senin de son sınıfa geçmiş olman gerek.okulu bitirnce daha yakın mesafelerde düzen kurmaya çalışırsınız. biz de nişanlımla aynı okuldaydık.ayrı şehirlere atanmış olmamıza rağmen her ay 1 hafta birlikteydik bazen daha sık.şimdi askerde ve 119 gün var gelmesine.bu zaman zarfında sadece 2 gün görmeye gidicem o kadar.özleme rağmen mutluyum ondan yana.çünkü birbirimizi çok seviyoruz.üstelik askerlikten sonra nikah var eş durumuyla yanıma gelecek inşallah düzenimizi kuruyoruz yavaş yavaş artık.bulunduğumuz yaşlar hayatımızı düzene soktuğumuz zamanlar ve birazcık zor olması normal.güçlü olmalısın.muhakkak arada bir görüşebileceğiniz zamanlar olur.sen gidersin o gelir falan... madem ki bu aşk büyük o zaman elele yeneceksiniz herşeyi.uzaktan uzağa yürüyen çook ilşki var.

maşallah..
daha dun uzaklastık birbirimizden zaman hc gecmycekmiş gibi gelio.. su yaz tatili bile oyle uzun gorunuyoki gozume anlatamam.. ama gercekten sabra cok ihtiyacımız var.. cok alıstık birbirimize..insallah bizde sizin gibi mesleklerimizi boyle elimize alırızda rahat ederiz.. cabalarımız sabırlarımız hayra cıkar..

Özlemek iyidir ilişkiyi canlı tutar bana göre.Biz sevgilimle ayrı şehirlerde okuyoruz ve sadece 2 haftada bir görüşebiliyoruz.sıkıntı oluyor yüzyüze olmadığımız zamanlarda iletişim sorunları yaşanabiliyor ama biraraya gelince çözülüyor her şey.Bana kalırsa okulla ilgili sorumlulukların yerine getirilebilmesi bakımından uzak mesafe ilişkileri yararlı.Son yılında sen de derslerinle daha fazla haşır neşir olursun.Kendini geliştirecek şeylerle uğraşırsın.Çok mu özlüyorsun atlar gidersin yanına ya da o gelir.Birbiriniz için ayıracak zamanınız olacak elbette. Hayatının merkezinde o varmış gibi konuşmuşsun.Napıcam orda, amacım kalmadı vs.Olur mu hiç böyle,senin amacın ilk başta okulunu bitirmek değil mi?

evet tabikide öyle.. bende derslerime daha ii odaklanabilceimi dusunuyorum.. ama dediim gibi daha ilk gunlerde oldugum için sanırım onsuz olmak dusuncesi bana deişik geliyo..

özlediimde atlayıp gitme gibi bi sansım olcakmı bilmiorum cunku eger işe baslarsa muhtemelen calıstıgı yerde yatılı kalcakk.. o yuzden bi tek onun izinli oldgu gunleri degerlendirmek zorundayım..

(() benim sevgilimde seneye mezun olacak simdiden o kadar cok üzülüyorum ki düşündükçe kötü oluyorum gitmesin nolur(

bende cok dua ettim hep gitmesin die ama surekli de okuycak hali yok.. heleki benimki gibi calıskan bi sevgiliye sahipsen tek derse bile kalmıo.. gidiyolar yani sonucta.. dayanmamız lazım kardesim alışıcaz bunada elbet..

evet bugün bana öle geldigini sandıgım bişeyi farkettim.. bana soğuk davranıyor. hemde ortada bişey yokken.. eskiden ne olup bittigini bana haber veren sevgilim dısarı cıkıyo haber yok arkadası geliyo haber vermiyo ustelik mesajlarda ne bi canım ne bi askım..
okul bitince sevdada mı bitiyo sanki bu ne trip boyle..?

evet bugün bana öle geldigini sandıgım bişeyi farkettim.. bana soğuk davranıyor. hemde ortada bişey yokken.. eskiden ne olup bittigini bana haber veren sevgilim dısarı cıkıyo haber yok arkadası geliyo haber vermiyo ustelik mesajlarda ne bi canım ne bi askım..
okul bitince sevdada mı bitiyo sanki bu ne trip boyle..?

evet bugün bana öle geldigini sandıgım bişeyi farkettim.. bana soğuk davranıyor. hemde ortada bişey yokken.. eskiden ne olup bittigini bana haber veren sevgilim dısarı cıkıyo haber yok arkadası geliyo haber vermiyo..ustelik dogru duzgun mesaj bile atmıyo..
bu ne trip boyle..?

ilk günün sonunda o beklenen tartısma gerceklesti.. ve mesajın sonu senin bu kaprislerinden nefret ediyorum oldu.. 1 gun yaaa 1 gun.. 1 gun boyunca sevdigini gormemek bu kadar mı degiştirir bi insanı.. neden boyle değişti neden korkugum seyin yavas yavas basıma gelicegi hissne kapılıyorum boyle.. kendimi ona bu kadar baglamamdan mı kaynaklanıyo butun bunlar.. onda mı sorun var yoksa bende mi bi sorun var..

1 mesaj once seni seviyorum derken 1 mesaj sonra senin bu kaprislerinden nefret ediyorum.. birden değişiveriyo tepkisi.. bogazıma bişey dugumleniyo yutkunamıyorum.. karamsar olmak istemiyorum ama daha ilk gunden bu hale gelmemiz beni gerckten cok korkutuyor...

Bana biraz abartıyorsun gibi geldi ve fazla sıkıyor olabilirsin çok bağlandığın onsuz yaşamaya alışkın olmadığın için bence biraz sakin ol sıkma üstüne gitme bırak o mesaj atsın kafasını toplasın hemen kötü düşünme

bugn bende problem oldugunu farkettm.. fazla duygusal davranıyorum sanırım.. biraz mantıklı dusunmeye calısınca herseyi benm abarttıgımı farkettm.. kendimi toparlasam iyi olucak gercekten..

ben yengeçim sevgilim koç:) anlaşılıyo ya,bazen dövesim geliyo-ruhsuz odunun teki olduğunu düşünüyorum,o da benim herşeyi ince düşündüğümden-kendisinin istese de benim ruh halime ayak uyduramadığından yakınıyor..Sanırsam sizde de aynı sorunlar var:)

seni çok iyi anlıyorum ,üniversitede aşk yaşamak bambaşka
birbirinin ailesi-arkadaşı oluyorsun.Hastalandığınızda birbirinize bakıyorsunuz,özel günlerde hep berabersiniz,beraber parasız kalıyorsunuz,ne paylaşıyorsan hep beraber paylaşıyorsun..
bu kadar yakınken araya birden mesafe girmesi çok koyuyor adama :-/

çok iyiymiş yaa.. ben de koçum sevgilim yengeçç

kendime hakaret edilmiş gibi hissettim resmen ama dediğin gibi yengec dostum üniversitede aşk yaşamak bambaşka bişeymiş.. hayatımın en önemli anları belkide..

aaa olur mu öyle şey ne hakareti :)
eminim ona sorsam lömp diye bin kötü özelliğini sayar yengeçin :)

Bende SAKARYALIYIM hemde merkez ama benım üni bitti artık döndün tamamen buradayım tanışalım bı gün kız
Sevgilini bukadar sıkma canım onunda kendi hayatı var ki en basından düşünürsek o bir erkek,sevgilinde sakaryalımı? eğer öyle ise hiç mi hiç üzülme sen de biliyorsun ki adapazarı istanbul 2 saatlık yol yani bukadar sıkma canını bunun daha askerliği var bide şehir dışında iş bulursa onuda geçtim senın okulun bittiğinde baba evine döndüğünde de bukadar rahat dörüşemeyecekdiniz zaten bide böle düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…