sevgilim nedemek istiyor ??

_sushico_

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
1.712
1.194
333
38
kızlar 2,5 seneye yaklaşan bir birlikteliğim var.2 seneye kadar evlilik düşünüyoruz.bugun konuşurken işimden konu açıldı.ben özel bir havayolunda hostesim.sevgilim işimden rahatsız değil ancak bugun konuşurken 40 yaşında falan çıkarılabilirsin sonuçta fiziksel özellikler önemli dedi.o yaşa kadar 3 ev almış oluruz falan dedi.böyle konuşurken bende dedim ki yani 40 dan sonrada atılırsam napıyım başka bir iş deneyimim yok hiçbiryere giremem sonuçta.oda dedi oyuzden diyorum acaba yol yakınken başka işe mi geçsen ? hayır dedim bende ozaman durumumuz rahat olursa bende evde olurum dedim.oda dediki ben seni tanıyorum sen işin olmazsa mutsuz olursun,annenden bile para almak zoruna gidior dedi.sakın yanlış anlama ama başkasının eline bakmak seni rahatsız eder dedi.bende çok alındım.ben alınınca oda kızdı,sen maddi olarak düşünüyorsun ben manevi düşünüyorum dedi.tabiki ben sana bakarım ben hep demiyormuyum birlik beraberlik diye dedi.ama ben yanlış anladı birkere...yani 40 a kadar çalışmışım o yaştan sonrada sen bak bana yani.. ne düşünüyorsunuz kızlar ???

O zamana kadar 3 ev almış oluruz demiş. Bence o zamana kadar iyi para kazanırsın, 3 ev alırız demesiyle sonraki söyledikleri çelişiyor. Bu kadar iyi kazanacaksan o yaşa kadar bi birikimin de olur. E sen de eşinden para alırken kötü hissedersen birikiminden harcarsın. :) Ayrıca 40 yaştan bahsediyoruz, o yaşa geldiğinizde ikinizin de düşünce yapısı değişecek..

sadece ellerinde hesapp makınelerı eksık bunlarınnnnn yakında hepsı birer muhasebecı olacak basımızaa!!!

ya o zaten boş durmaman gerekir özgüven açısından demek istiyormuş..ev alma planı var zaten hep rahat yaşayalım diye ileride.bilmiyorum ya zaten evlenmekten korkuyorum bunlarda tuz biber oluyor kimseye muhtaç etmesin allah

aynen yaaa.daha evlencezde 40 a gelcemde..nedir bu plan plan..

allah saglık verdıkten onra hersey olurrr ...ama nedırr bu hesaplar kıtaplar yaa cok sinirlenmıyorum bır erkegınnn gözünün kadının kazandıgı parada olmasıı mevzusu gecmesı bıle benı sinirlendırıyorr...ayrıca calısıp calısmamak tamamen senın ınsıyatıfıne kalmıs bıseyyy ıstersen yarında calısmassın kımenee ...sonuctaa sen calısıyorsunn senı ılgılendıren bır durum bu ..

Evinizi alırsınız, yavaş yavaş birikiminizi yaparsınız. E zaten emeklilik de var. Siz şimdi he deyin ona, 40 yaşına geldikten sonra da çalışmayıp keyfinize bakmak hakkınız..

aynen yaaa.daha evlencezde 40 a gelcemde..nedir bu plan plan..

bence yersiz alınganlık yapmışsın canım burdan ben erkek arkadaşının seni çok iyi tanımış ve çözmüş olduğunu çıkardım oda demek istiyoki bunca yıl kendin kazanmış kendin harcamışsın kimseden para istememişsin o saatten sonra bu zoruna gidebilir ve huzursuz olabilirsin diye düşünmüş yinede seni düşünmüş ev alırız o zamana burdan kastı birikimden bahsetmiş bende kim ileriye dönelik rahat yaşamayı düşünmezki....

Canım sen yanlış anlamışsın bence

Kendimden biliyorum Önceki işim çok problemliydi eşime kızıyordum neden istifa et ben sana bakarım demiyorsun diye eşim sen evde yapamazsın dedi. İstifa ettim 2 ay evde durdum resmen sıkıntıdan çıldırdım. Eşimin ne demek istediğini o iki ayda iyi anladım. Senin erkek arkadaşında buna benzer birşey söylemek istemiş sanırım.

Şimdiden maddi anlamda düşünüyorsa o yıllar için zaten diyecek bir şeyim yok.
Ha, sen mutsuz olursun boşta kalınca diye düşünüyorsa ve gerçekten öyle hissedeceksen, katılabileceğin bir sürü kurs, hayırsever kuruluşlar var. Onlara katılır evde oturmazsın. Bu kadar basit. Şimdiden dillendirmesi garip, daha yıllar var..

bence erkek arkadaşın haklı ilk olarak seni düşünmüş 40 yaşına kadar çalışmış biri ileride boş duramaz ayrıca kurs demişler onlar bile kar etmez..
hem kötü birşey yok..herkes lafa gelince hayat müşterek diyoruz erkekler evde yardım vs diyoruz bizde onlara ev geçiminde yardımcı olacaz...
ayrıca ileride de devam edeceğin bi meslek olsa fena mı bianlık dar sıkıntılı anlarınızda işi bırakmış olsan bile kolay iş bulursun..
erkek arkadaşın ileriye dönük düşünüyor işte bende evliyim hem evlenmeden önce hem de evli olduğum şu 1 yıldır 80 yaşımı hesaplıyorumm ve eşimde aynı durumda bu anlarımız geçiçi önemli olaan ilerisi ayrıca ileride ALLAH zin verirse bebek olur onun ihtiyaçları gün gün artacak eşine destek olman gerekecek yeri gelecek...ii düşün ve erkek arkadaşının haklı olduğunu göreceksin..
şuan söylemesini de ileride geç olabilir yol yakınken başka meslek dakına yönel diyor hemen neden herkes art niyet kötü anlam yüklüyor anlamıyorum

Boşa canını sıkmışsın
Seni çok iyi çözmüş artık oyüzden senin beklediğin hassas sevgili cümlelerindense gerçekçi cümleler kurmuş

Sizin kariyer planlarınız şu aşamada Sizi ilgilendirir.
Bence bazı konularda kendi doğrunuzu uyguladığınız bildirin arkadaşınıza.

Ayrıca, yarın ola hayrola, o güne kadar kim öle kim kala.

40 yasında calısısp calısmamanın kararını ben verırım deseydın keske

Bence işinin evlendikten sonra sorun olabileceğini düşünüyor.
Bu şekilde söyleyemediği için başka yerden giriyor mevzuya:)

Sen daha iyi biliyorsundur,artık ne 40 yaş ne fiziksel özellikler çok etkin değil.
Bazı havayollarında,ileri yaşta veya kilolu genç hostesler görüyorum.
Ayrıca zaten o yaşa kadar bu işte kalacağının garantisi yok.
İşten çıkarılma olur,sağlık sorunu olur,çocuk olur vs...

3 ev mi? Adam kendine sponsor mu arıyor eş mi arıyor... Bilemedim şimdi...
40 a kadar sağlıklı sıhhatli çalışın da sonra çalışmak istemeseniz de olur. Ölene kadar koşacak koşturacak mal mülk dizecek haliniz yok.

türkiye de yaşıyoruz...bir gece de hayatımızı değiştiren yasaları çok gördük.....sen canın nerde istiyorsa orda çalış

Sizde deseydiniz ki, evet annemden bile para istemek bana zor gelirken senden de istemem aldığımız 3 evin birinde otururuz, ikisininde kirasını kendime harçlık yapar harcarım, kimseden para istemek zorunda kalmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…