sevgilim nişanlanmak istiyor ama bense daha okuyorum

yellowbomb

günün birinde!!!
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2010
2.845
7
66
Diğer
merhaba arkadaşlar ben üniversite 3.sınıf öğrencisiyim sevgilim ise beden eğitimi öğretmeni ben okulumu bitirmeden nişan yapmak istediğini söyled, bana ben okulum bitsin sonra yaparız deyince de küstü sizce ne yapmam lazım ya onu da kıramıyorum ama ailem okulu bitirmeden bana böle bişe için izin de vermez iki arada bir derede kaldım ne olur bir fikir verin yardım edin:gitme:

ama benim ailem öyle birşeyi asla kabul etmez canım benm söylemeye bile cesaret edemem iki arada bir derede kaldım ne yapacağımı şaşırdım erkek tarafı ailesi de kararı bana bırakıyor ama ben sevgilime söz geçiremiyorum ya

Seviyorsa bekleyebilir bence..şuda 2 sene ne ki.. sayılı gün çabuk geçiyor. Ben de annenizin yerinde olsam okurken öyle birşeye müsaade etmezdim. Ki eminim size küsen sevgilinizde ilerde nasip olurda baba olursa o da kızına müsaade etmezdi. Kesinlikle bekle canım..

günde kaç konu açıyon bacım? diğer konundan devam etseydin ya

Seviyorsa bekleyebilir bence..şuda 2 sene ne ki.. sayılı gün çabuk geçiyor. Ben de annenizin yerinde olsam okurken öyle birşeye müsaade etmezdim. Ki eminim size küsen sevgilinizde ilerde nasip olurda baba olursa o da kızına müsaade etmezdi. Kesinlikle bekle canım..

çok haklısın yaaa

canım snn yine nişan istemiş bnm sevgilim evlilik istedikaydirigubbakcemile3bnde okulum var daha dedim küsmedi ama seviyosa bekler sevmiyosa hoşçakal derim dasha önce bnde byle bi konu açtım arkadaşlar fikir verdi . 1 yılın var aranızda takın bi yüzük

Küserse küssün!!:dilcikar:
İşine gelirse!
Önce okul bitecek,sonra atanacak mısınız,farklı bir alanda mı çalışırsınız bilemem ama işe başlamadan ilişkinizi resmi boyuta taşımanın anlamı yok..
Hayatınızı zorlaştırır sadece..şutarafagitti

İşine gelirse!
Önce okul bitecek,sonra atanacak mısınız,farklı bir alanda mı çalışırsınız bilemem ama işe başlamadan ilişkinizi resmi boyuta taşımanın anlamı yok..

ay çok mantıklı yaa küserse küssün gerçekten de zorlaşır hayatımız

canım snn yine nişan istemiş bnm sevgilim evlilik istedikaydirigubbakcemile3bnde okulum var daha dedim küsmedi ama seviyosa bekler sevmiyosa hoşçakal derim dasha önce bnde byle bi konu açtım arkadaşlar fikir verdi . 1 yılın var aranızda takın bi yüzük

aramızda yüzüğümüz var canım ama bu gerçeğini istiyor aman istesin dursun

İşine gelirse!

aynen kaydirigubbakcemile5

tecrübelere kulak ver konu sahibi:3:

seviyorsa istiyorsa bekler. ailene öncelik ver

el oğlu işte, anlayışsız. bugün bu yüzden küsenle yola çıkılmaz orası da ayrı mevzu:delphin:

İşine gelirse!

kesinlikle bir sürü yük olur omuzlarında gereksiz yere önce kendi ayakların üzerinde dur sonra...aileler işin içine girdiği zaman öyle "bir yüzük canım ne olacak olmaz" tavrını koy....

3.sınıf öğrencisiyim , 1.sınıfın tatilinde nişanlandım , o 3.sınıftı , okul bitmeden evlenmeyi düşünüyoruz.
hiç bişey değişmedi ...ne değişicektiki .. hiç bir zorluk yaşamadım , daha iyi bile oldu ...
siz nasıl onun için seviyorsa bekler diyorsanız , o da seviyorsa nişanlanır diye düşünebilir , bir orta yolu bulun ..ailenizle problem olabileceğini anlatın ...

nişanlan ne olcak ki
ben de sevgilimle o çalışmaya başladığında ben okuyor olucak olmama ramen nişanlanmak isterim

konuya farklı bir açıdan yorum getireyim ..
sen nişanlanmak isteseydin o istemeseydi de aynı şeyleri düşünebilecek miydin?
hiç sanmıyorum ...
aman benimle nişanlanmak istemiyor ,beni sevmiyor ,başkası mı var acaba ? diye başlardın artık senaryo yazmaya ..
bencil olmayalım lütfen ..
bir olayı değerlendirirken her zaman ben olsam ne yapardım diye düşünelim ..
empati yapalım yani ..
işte ozaman sorunlarımızı daha kolay çözebiliriz ..
sen de bu soruyu kendine sor ve alacağın cevaba göre kararını ver ..

Canım benim aynı duruma ben de düşmüştüm_! Ama benımkı bıraz farklı sevgılım de okuyordu cunku daha_! bilmiyorumkismile Neyse biz nişanlandık ve 1 sene sonra okulumuzda bitti ve şuanda 2,5 yıllık nişanlıyız ama iş bulamadıgımız ıcın nısanlı kalmaya 1 sene daha devam edeceğiz_!:delphin: İlişkimiz çok yıprandı inan buna_!
Ama senin sevgilinin işi hazırmış_! Eğer seneye okul bitince hemen düğün yaparız derse bence olabilir_! Ama düğün düşünmüyorsa hemen kesinlikle kabul etme derim_!:olmaz:

sevgilinin ne acelesi varmış önce okul bitsin işinizi elinize alın sonra gerisi gelir zaten,şimdi nişanlanmak da sorumluluk gerektirir,rahat olmaz,boştan yere üzülürsün.o yüzden erkek arkadaşın beklemeli,istediği kadar trip atsın,küssün umrunda olmamalı sizin şu anda düşüneceğiniz tek şey okul olmalı.a.s

Back
X