Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8 ay çok uzun bir zaman değil. kaçıncı sınıftasın? ailenle tanıştırmak için veya bahsetmek için erken olabilir. biraz daha bekle bencebir de siteye 13 yaşında mı üye oldun? 4 yıl önce 13 yaşındayken üye olma amacın neydi çok merak ettim :)
8 ay çok uzun bi zaman değil belki ama benim için uzun yani benim birlikteliklerim en fazla 3 ay sürdü ondan ciddi olduğumu biliyorum arkadaşlarım filan annelerine anlatırlar hemen ilk günden ama ben anlatamıyorum belkide yurtta kaldığım içiin yakın görmüyorum annemi bilmiyorum ama tepkisinden korkuyorum işte lise son sınıfa geçtim .. ya sitede hobilerle ilgili olan paylaşımlar dikkatimi çekmişti bende küpe filan yapıyordum fikirler almak için üye olmuştum :)
peki tavsiyen için çok teşekkür ederim :) okulun açılmasına yakın söyleyeyim o zaman ya bakalım artık.:)
Bende 17 yasindayim erkek arkadasimla 13 yasimizdan beri beraberiz. Bende ilk onu soylerim daha dogrusu yakalandim
Hehehe :)) o zaman 13 yasindaydim ve cok tepki gosterdiler hatta eve kilitlediler takip ettiler ama erkek arkadasim hep sabirli davrandi su an hic sorun yok annem en azindan yanimda babam hala hic sevmesede sevgilimi cagiriyorum ailecek yemek yiyoruz ben gidiyorum .. Yani diyecegim kabulleniyorlar ama kademeli olarak.. Bence sen lise sonrda hic soyleme. Eger cok tepki gorursen ve is asiri buyurse sen uzulursun derslerini etkiler. Hem ayni siniftaymissiniz bosver yazin bitmesine az kaldi dayaninn :) benim tavsiyem de boyle..
aslında 4 senedir berabersiniz ayrılmayınca ayrılınmıyo yani diyemedim amaya ailem o kadar tepki göstermezler ablalarımında oldu sevilileri annemin babamın haberi vardı bişey demediler uyarılar filan sadece ama onlar hani üni filan hedeflemiyolardı meslek lisesine gidiylardı hani annemler bence ondan biraz daha boş bırakmış olabilirler diye düşünüyorum :/ ama yinede kararlıyım ya söylicem çünkü okulda hocalardan sorun oluyo en azından ailem bildiği zaman arkadaşı onun derler yanımda olurlar ama hocaların abartısını sende biliyosundur canım yanyana bir arkadaşınla otur sevgili yaparlar sizi hemen
bakalım artık nolcaksa olsun ya :)
Sen bilirsin canim ya insallah hayirlisi neyse o olsun.. Bizim okul hic oyle degil vallahii. İzmirliyim ben bizim okulda cok fazla cift var kavga edince hocalar baristiriyor![]()
merhabalar canım..madem son sınıfsın üniv.kesinleşene kadar söyleme derim ,maşaallah sen güzelce idare ediyormuşsun derslerinede etki etmiyormuş bu çok iyi şöyle bi düze çık üniv.hallet öyle söyle(annen panik olabilir babana söyleyebilir ortalık gereksiz gerilebilir sen onların seni anlamadığını düşünebilirsin karıştırma ortalığıı bencee
düzeyli düzeyli devam edin siz..Veee kaderini değiştiremezsin o ocuk kaderinse asla ayrılmazsınız
..bizde canişkomla ben 17 o 20 idi tanıştığımızda 8 yılın sonunda evlendik
(üniv.beraber okuduk vs.ama uzun ilişkiyi idare etmek çok zor imkansız değil)kolay gelsin tatlım
Teşekkürler canım darısı başına..8 yıl mıııı vaooov yani sevince oluyomuş demekki çok sevindim sizin adınıza hayırlı olsun :) ya aslında sende haklısın ünide söylesem daha iyi olur ama okuldakilerden dolayı söylemek istiyorum müdür yardımcısı bile öğrenmiş bizi ve ailemedede söylemekte geç kalmıcaklardır yani onlardan duyucağına benden duysun annem ya belki biraz hocaların tavırlarına göre hareket edeyim :/