Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yesilcam filmlerine bakiyorumda.. o aski bize nasil yasatiyorlar.. saf masumane ama cok gercek.. simdi yatmanin kalkmanin adi olmus ask, bu cok aci.. nerde o siir mektup yazan asiklar? Kimse bunlarla ugrasmak istemiyor artik.. 2. Gun herkes kadin olsun erkek olsun karsidakini yataga atma pesinde.. maalesef bir cok sey gibi askin sevginin icide bombos artik..
Duygusal bosluktasin.. simdinin erkegi yer bitirir adami dikkat et derim sana. Sirf sevgili olmak icin sevgili bulma
Sen şu pp ye kendini koyup güzel miyim diye soran kız mısın? Eğer oysan biraz silik duruyorsun. Yani özgüvensiz gibi bir halin var yüzüne yansımış çok solgun hayattan kopuk melankolik. Kuaföre falan git saçını boyat kaşlarını düzelttir spora yazıl ucuz yerler var illa pahalı bir yere gitmene gerek yok. Makyaj yap ama abartı olmasın you.ube da videolar var ordan öğrenebilirsin. Biraz “genç kız” havasında olursan bulursun birilerini çekingen durma. Yapım soğuktur işve cilve yapamam diyorsan da soğuk ama havalı ol.
Nasil bir insan oldugum tek bir fotograftan anlasiliyormuymus sasirdim doğrusu. Simdi ilac kullaniyorum karamsarligim azaldi daha iyiyim kendimede bakiyorum canim eskiye gore. bakalim..
Nasil bir insan oldugum tek bir fotograftan anlasiliyormuymus sasirdim doğrusu. Simdi ilac kullaniyorum karamsarligim azaldi daha iyiyim kendimede bakiyorum canim eskiye gore. bakalim..
E be kızım bir takmışsın sevgilim yok diye geçen konunda da yazmıştım önce kendini geliştir, özgüven sorununu hallet, kendini sev, kendini tanı bir etrafta da hiç sevgilim olmadı diye gezme itici olursun.