Sen mal olduğun için demeyeyim de sen saksı çiçeği gibi yaşadığın için olabilir Vanessacım. Sana bir ton yapılacaklar listesi hazırlamıştım ben daha son sevgilinden ayrılmamışken. Spora başlayacaktın, kendine hobi bulacaktın, dil öğrenecektin, derslerine asılıp kariyerinle ilgili staj filan kovalayacaktın. Bir yardım kuruluşunda gönüllü olacaktın. Sen de çok haklısın ablacım çekmiştin bana o zaman? Şimdi bakıyorum yurttan çıkıp derslerine bile gitmeye üşeniyorsun e nerede tanışacaksın acaba erkek arkadaşınla? Yurdun penceresinden odana beyaz atlı prens mi tırmanacak sen zoomdayken? Hadi tırmandı diyelim ne diyeceksin nasıl tavlayacaksın çocuğu? Neler yaparsın Vanessa? E iste ben de bütün gün bu odada yaşıyorum pijamalarımla, bilgisayar filan öyle geçiyor günler. Yurtdışında doktora yapan sarı şekerler anlatacak hiçbirşeyi olmayan kızlarla zaman geçirmek ister mi sence? Anca bütün gün odasından çıkmayıp anime izleyen erkeklerle uyar tabiki frekansın böyle. Silkelen kendine gel, gençliğini harcama daha fazla. Hiçbir şey yapmasan bile süslen püslen derslere gir.