Sevgilim Olmadığı İçin Sürekli Ağlıyorum

bunları yapsam bile o erkekleri tavlayamam ben.
sevilmek için hiçbir nedenim yok çünkü.
tonla güzel kız varken o klüplerde de erkekelr bakmaz bana

Kadın-erkek ilişkileri senin zannettiğin kriterlere göre işlemiyor hayata karıştıkça anlayacaksın bunu. Bir de diyelim ki senin dediğin doğru, güzel değilsin ve sevgilin olmayacak hayatta, bu böyle diye ölü taklidi yap ve başka hiçbir şeyin de mi olmasın? Dediklerimi yapsan en azından taş gibi bir vücudun, sana para kazandıran düzgün bir kariyerin, geniş bir çevren, anlatılmaya değer güzel anıların, maceraların olur. Böyle devam edersen, hiçbir şeyin olmadan okulu bitirip ailenin yanına döneceksin 25'inde liseli kafasında bir kız olarak, orada bunalmaya devam edeceksin yaşıtlarım kariyer yapıp evlendi ben bir başımayım, param yok, sevilecek hiçbirşeyim yok, kimse benle görüşmüyor yalnızım diye.

arkadaşlar 3 gündür okula falan gidiyorum süslenip püslenip çıkıyorum.
ama tek bir erkekle veya kızla konuşamadım.
bir soluklan yahuu.sokağa çıkar çıkmaz okula gider gitmez tüm erkekler sana hayran olacak değiller.kızlara da sen laf at.2 kahve al kantinden beraber içelim mi de sınıfından bir kıza.

bende ünide kendimi kötü hissediyordum ya, benimle tanışmak isteyen oluyordu da bi de gidip hepsiyle tanışıyordum tanışan kişi beni bi daha aramıyordu neredeyse bütün üniversite hayatım sadece ilk tanışma ile geçti 😂 bundan daha ezik bir durum olamaz 😂 sebebi de tanışmaların büyük bir sessizlik içerisinde geçmesi ve çok sıkıcı biri olmamdı ama iyiki de olmamış diyorum bunların hepsi karşımda kendini bi b. k sanan kişilerdi niye böylesin diye beni sorguluyordı bi de. ama bakıyorsun şimdi hiç adam olamamış boş insanlar 😅

Bu acele neden ? Elbette ilerde biri çıkacaktır karşınıza. Şu an derslerinize odaklanıp olayı akışına bıraksanız daha iyi olur.

yarın dateim var kızlar
ama içimde 0 heyecan var.
resmen kendimi zorlayarak buluşmaya gidiyorum.
o işsiz güçsüz animeci sevgilimle buluşucam diye günlerce uyuyamamıştım oysa.
hayat neden bu kadar zor
daha dün yalnızım diyordun bu date nasıl oldu pekii?gene netten buldum deme :işsiz:

maalesef netten
ama benden 1 yaş küçük
ikimiz de mühendislik okutyoruz.
bilmiyorum saygılı ve bilgili bir çocuk
onun bölümü benimkinden daha iyi
mühendis olduğundan emin misin?okul kimliğini gösterdi mi?kandırmasın seni?kimliğini görmeden sakın buluşma

kızlar bulışmadan geldim.
çocukla baya knonutuk
beni yurduma bıraktı.
annesi edebiyat
babası da ceng profesörü.
bence biz sadece sadece arkadaş olalım
Ceng profesörü ne, kusura bakma ben mezun olali cok oldu cozemedim. Niye sadece arkadas olmak istiyosun? Dün ölüyodun sevgilisizlikten en son?

Back
X