- 15 Şubat 2013
- 26.335
- En iyi cevaplar
- 1
- 101.958
- 798
- Konu Sahibi VanessaRinki
Vay memleketin halineben kimya mühendisliği okıyorum.
babası bilgisayar mühte profesör

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vay memleketin halineben kimya mühendisliği okıyorum.
babası bilgisayar mühte profesör
fazla aranıyor gibiVay memleketin halineniye begenmedin cocugu?
Ben ne okudummerhaba hanılar ben bu sene yurttayım ama okula pek gitmiyorum.
onun yerine yurttan çalışıyorum ama sınıfta da pek kız yok.
dışarı çıktığımda herkesin sevgilisi var.
ben artık ağlamaktan harap oldum kendimi öylesine çirkin hissediyorum ki
tek isteğim mutlu bir ilişkiyken başıma gelmeyen kalmadı.
ne olur hızlı sevgili bulma taktiği falan verin intihar etmeme az kaldı.
Agzi lagim kokana bayiliyodun ama, pattes kizartmali terli gomlekliye de bayiliyodun, bunun kokusu mu yeterli gelmedifazla aranıyor gibi
sew vibe alamadım.
o da benden almadı yüksek ihtimal
bunun dişleri temiz bayaAgzi lagim kokana bayiliyodun ama, pattes kizartmali terli gomlekliye de bayiliyodun, bunun kokusu mu yeterli gelmedi
Yürü iste buna, vibe gelir zamanla, 40 yilin basi bi insana benzer bisey cikmis karsinabunun dişleri temiz baya
dikkat ettim de
tırnakları alan da kesilmiş
sırtlan olabilirYürü iste buna, vibe gelir zamanla, 40 yilin basi bi insana benzer bisey cikmis karsina
Ay Vanessa nerde bi igrenc varsa gittin vuruldun, niye dis fircalama yetisini gelistirmis insana sirtlan diyosun, niye nerde bi les varsa gidip onu kendine yakistiriyosunsırtlan olabilir
tedirgin oldum
Buda olmadı nasip be vanessakızlar bulışmadan geldim.
çocukla baya knonutuk
beni yurduma bıraktı.
annesi edebiyat
babası da ceng profesörü.
bence biz sadece sadece arkadaş olalım
o ne demek ya?sırtlan olabilir
tedirgin oldum
tanıştığı çocukların hepsinin anne babası ya doktor ya prof ya yazar ya zengin.yok mu hiç nette ailesi yurdum anadolu olan bir yağız delikanlı?Bitti mi kiz aglaman ?
Gordum az oncetanıştığı çocukların hepsinin anne babası ya doktor ya prof ya yazar ya zengin.yok mu hiç nette ailesi yurdum anadolu olan bir yağız delikanlı?![]()
ayy hatunlar guzelmıs yalnız olaya bakın
Ya tam modum düşüktü sesli güldüm bu gazla vizelere çalışmaya gidiyorum sksjskdjdlsfGeldi yine tipini...
Yavrum Vannessacım, ekim ayının sonundan beridir sevgilisizsin, bir buçuk ayı sevgilisiz geçirdin yani tatlım.
Bitmişsin sen.
Mühendislik okuman hoş güzel de bir de doğru dürüst yazsanız valla hiçbir şey anlamıyorum senin yazılarındanfazla aranıyor gibi
sew vibe alamadım.
o da benden almadı yüksek ihtimal