Merhaba kizlar. Sevgimi bilgisayarin basindan kaldiramiyorum. Dixball diye bir top oyunu var saatlerce oynuyor. Oyuna odaklaninca benle hic ilgilenmiyor. Ne yemek yiyor ne konusuyoruz. Rekor kiracakmis oyunu batsin. Sizce napmaliyim eskisi kadar sevmiyor mu beni acaba. Bazen gunde 5 dk bile konusamiyoruz ayrilmalimiyim sizce kafam cok karisik...
bu oyunu pc den silsen,başka bir oyuna takacak kafayı.
birlikte film izlemeyi denediniz mi?
film izlemeyi teklif ettiysen ve sevgılın hiç oralı olmadıysa
bence bu ilişkide gerçekten sorunlar var.
al karşına konuş
sürekli oyun oynamaktan azıcık beyni kalmıştır
onuda sen kullan
oyuna harcamasın onu da..
bu oyunu pc den silsen,başka bir oyuna takacak kafayı.
birlikte film izlemeyi denediniz mi?
film izlemeyi teklif ettiysen ve sevgılın hiç oralı olmadıysa
bence bu ilişkide gerçekten sorunlar var.
al karşına konuş
sürekli oyun oynamaktan azıcık beyni kalmıştır
onuda sen kullan
oyuna harcamasın onu da..
Ve yine gözlemlerimden yola çıkarak '' konu gizemini arttırmaya devam ediyor'' bakalım ilerleyen safhalarda neler okuyacağız merakla bekliyoruz...
film derken neyi kastediyorsunuz anlamadım
Normal film.. Konulu olanından:) başka neyi kastedebilir sence?
şşşşt lilyum konuyu takip ediyormuşsun hepsini okuyor musun aklından ne geçiyor yazsana
konu sahibi hepimiz dostuz :) ve gerçekten sorularımızın altında gizli manalar yok..
film normal film,açık seçik olmayanından..oyun oynamak yerine birlikte yapabileceğiniz daha güzel bir aktivite.en azından senin de hoşlanacağın bişey.
konu sahibi hepimiz dostuz :) ve gerçekten sorularımızın altında gizli manalar yok..
film normal film,açık seçik olmayanından..oyun oynamak yerine birlikte yapabileceğiniz daha güzel bir aktivite.en azından senin de hoşlanacağın bişey.
Kac senedir oynuyormus cocukluguna dönuyormus, bir de utanmadan beraber oynayalim diyor. Muhabbetimizin olmamasinin sebebi benmisim
şşşşt lilyum konuyu takip ediyormuşsun hepsini okuyor musun aklından ne geçiyor yazsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?