Sevgilim oyun bağımlısı

Ve yine gözlemlerimden yola çıkarak '' konu gizemini arttırmaya devam ediyor'' bakalım ilerleyen safhalarda neler okuyacağız merakla bekliyoruz...

hahahha deli bir oyun

bu oyunu pc den silsen,başka bir oyuna takacak kafayı.

birlikte film izlemeyi denediniz mi?

film izlemeyi teklif ettiysen ve sevgılın hiç oralı olmadıysa
bence bu ilişkide gerçekten sorunlar var.

al karşına konuş
sürekli oyun oynamaktan azıcık beyni kalmıştır
onuda sen kullan
oyuna harcamasın onu da..

film derken neyi kastediyorsunuz anlamadım

Ve yine gözlemlerimden yola çıkarak '' konu gizemini arttırmaya devam ediyor'' bakalım ilerleyen safhalarda neler okuyacağız merakla bekliyoruz...

beraber zevkle yapabileceğiniz şeylere yönlendir bence hem beraber vakit geçirirsiniz hem de sende mutlu olursun

Bazı insanlar bilgisayar oyunlarına bağımlıdır, onlarsız yapamaz. Ben de, sevgilim de bu insanlardanız. Bu bizi bazı arkadaşların iddia ettiği gibi akılsız yapmaz. Ancak şöyle bir gerçek var ki bazı insanların sosyal becerileri maalesef hem bilgisayar oyunlarını hem de güncel yaşantılarını aynı anda yürütebilecek kadar üst düzeyde değil. Sevgilinin oynadığı oyunu sen de oynamayı, onunla ortak bir nokta bulmayı dene. Eğer hayır, ben yapamam, ilgilenmiyorum hiç dersen o zaman sevgilini karşına alıp konuş. Çünkü şöyle bir gerçek var ki, ben de sevgilim de oyuna ne kadar bağımlı olsak da söz konusu birbirimiz olduğunda yeri gelir haftalarca oynamayız. O da iki dünya arasındaki dengeyi koruyabilmeli.

Konu sahibi arkadaşım bi sakin ol ya.Senin sorunun sevgilinle kk ile değil ki öyle bişe olsa konu açıp bizim fikrimizi almak istemezdin değil mi canım? Sevgiline de böyle agresif yaklaşıyorsan eğer o da umursamamaya çalışıyordur bilerek yapıyordur belki.Ama elinden al pc yi kapat bir konuş anlat derdini. Şu kadar saat oyna ama şu kadar saat de benimle ilgilen de mesela.Ya da açın birlikte romantik bir film izleyin.Tamamen oyundan kopmasını değil de biraz azaltmasını söyleyebilirsin canım.

film derken neyi kastediyorsunuz anlamadım

sen yanlış anlamaya programlanmışsın canım.
film derken neyi anladıysan o olsun bence.

ama bunun yanında...
romantik,komedi, gerilim,korku,fantastik
tarzı fimler de izleyebilirsiniz.

yanlış anlama sakın
sevgiline de sürekli böyle misindir?

Son düzenleme:
Normal film.. Konulu olanından:) başka neyi kastedebilir sence?

konu sahibi hepimiz dostuz :) ve gerçekten sorularımızın altında gizli manalar yok..

film normal film,açık seçik olmayanından..oyun oynamak yerine birlikte yapabileceğiniz daha güzel bir aktivite.en azından senin de hoşlanacağın bişey.

şşşşt lilyum konuyu takip ediyormuşsun hepsini okuyor musun aklından ne geçiyor yazsana

Konu sahibi benmişim gibi hissettim kendimi bir an

kadesa rütbeni çok sevdim:)

Kac senedir oynuyormus cocukluguna dönuyormus, bir de utanmadan beraber oynayalim diyor. Muhabbetimizin olmamasinin sebebi benmisim

Bu cümleye katılmadığımı söyleyemeceğim.
Eğer sevgilinizle bir şeyler paylaşmak istiyorsanız onun zevklerine ve ilgi alanlarına saygı duymalısınız.
O çok sevdiği oyunu öğrenip 2, 3 cümle kurup hatta oynayabilecek hale gelmeniz gerekli bence.
Aynı şekilde sevgiliniz de sizin ilgi alanlarınıza dair birkaç şey de olsa öğrenmeli, en azından anlamaya çalışmalı.

Bir kadın eşiyle sıkılsa da futbol maçı izleyebilir, bir erkek de bütün hepsi gözüne aynı görünse de sevdiği 20 çeşit pembe ruja bakarken aralarında tercih etmesine yardım etmeli.

Birbirinize olan ilgi ve merakınızın bitmesini istemiyorsanız bu yolu denemek zorundasınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…