- 28 Mart 2020
- 21.790
- En iyi cevaplar
- 1
- 66.605
- 598
- Konu Sahibi sessizkadinb1
-
Yaaaa düşünsene ortada minik minik geziyolar brazilianlar gstringler. Nasip eyle Allah'ım
Yumurtlama zamanim tam. zevk suyu ic camasirimq geldi biraz 1 dk fln sizce hamilelik ihtimalim varmı?
Yalniz hocam, zevk suyu elekten gecmis, cocuk kiz mi olur erkek mi?Hamilesin. Kesinlikle hamilesin. Zevk suyu gitmiştir
Soruya cevap vermiceksen geçebilirsin zira burun sokmaz size yakışmaz 25 yasindaki bi insanin hayatinada kimse karisamaz
Başlık çok hoşuma gitti sürtünmeli iç çamaşırlı hamilelik en sevdiğim konulardır
İstediği olduTüm tuşlara aynı anda basmak istemiş. Reytingi bol olsun diye de herşeyi başlığa yazmış.
Ufak bi gezdirdi kısmını aşamıyorum.ajsjsjsjBaslik sayesinde hepimiz o ani yasamis kadar olduk tesekurler
Bedeni sanki mesire yeri ay bana neyse.Ufak bi gezdirdi kısmını aşamıyorum.ajsjsjsj
peki neden iç çamaşırı üzerinden, niye tam ilişki yaşamıyorsun sebebini merak ettimsdjmdSoruya cevap vermiceksen geçebilirsin zira burun sokmaz size yakışmaz 25 yasindaki bi insanin hayatinada kimse karisamaz
Ufak da dememiş onu ben uydurmuşumBedeni sanki mesire yeri ay bana neyse.
Suzme salak olnasin daSuzme spermle genelde ustun zekali cocuk oluyor diye biliyordum ben. Ikiz oluyormus. Bugunde bir sey öğrendik bin şükür
girmeye çalışmamış hafif gezmeye çıkarmışKülotu esneterek vajinaya mı girmeye çalıştı?
Ben erkek olsam pipimden utanırdım bunu yaptığım için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?