Sevgilim sadece bende iç camasiri varken kendininkini sürttü biraz gezdirdi ucunda soktu ama ic camasirim hep vardi tenime degmedi

Ufak da dememiş onu ben uydurmuşum
Biraz gezdirdi diyince, bilinçaltında elinden tutup parka götürülen bir çocuk izlenimi oluşmuştur. Ondan ufak demişsindir diyecektim ki sen onu bambaşka sebepten demişsin. Konuyu mahvetmeden gidiyorum

Biraz gezdirdi diyince, bilinçaltında elinden tutup parka götürülen bir çocuk izlenimi oluşmuştur. Ondan ufak demişsindir diyecektim ki sen onu bambaşka sebepten demişsin. Konuyu mahvetmeden gidiyorum
allasen konunun mahvedilecek tarafi mi kalmış agsjsx başlık zaten neysebsjdjdndn

Yok bambaşka bir sebebi yok ya minik bir gezinti anlamında düşün

Yok bambaşka bir sebebi yok ya minik bir gezinti anlamında düşün
Yok işte ben boyut babında algıladım kalbim bozuk çünkü
Sen kazalardan söz ederken kullanılan "tampona ufak bir değdi" kalıbında söylemişsin.
Konuştukça batıyorum di mi?

Ya bu nasıl başlık

Sanki senin hiç bir şeyden haberin yokmuş gibi yazmışın biraz sürttü diye

Ne yiyor ne içiyorsunuz anlamıyorum cidden yani

allasen konunun mahvedilecek tarafi mi kalmış agsjsx başlık zaten neysebsjdjdndn
Böyle betimlemenin daha iyisini sadece Dostoyevski'de gördüm.
İnsan her anında oradaymış hissini yaşıyor. Ne işim var benim orada değil mi

Böyle betimlemenin daha iyisini sadece Dostoyevski'de gördüm.
İnsan her anında oradaymış hissini yaşıyor. Ne işim var benim orada değil mi
Geçen de bir tanesi duvardan duvara olan ilişkisini anlattı okumuyorum da izliyorum gibi öyle bir betimleme.

Dur konuyu bulabilirsem linklerim
Sakın, yapma sakın. Bir keşkeye daha yer yok kalbimde. Ne güzel çayımı demleyip içeceğim, kitabımı okurum. Ama şimdi yazarın anlatımını beğenmezsem gene aklıma bu başlık gelecek. Nereden gördüm görmez olaydım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…