- 20 Ekim 2020
- 10.618
- 34.800
- 548
- 25
- Konu Sahibi sessizkadinb1
-
Süzme sperm miSuzme spermle genelde ustun zekali cocuk oluyor diye biliyordum ben. Ikiz oluyormus. Bugunde bir sey öğrendik bin şükür
Biraz gezdirdi diyince, bilinçaltında elinden tutup parka götürülen bir çocuk izlenimi oluşmuştur. Ondan ufak demişsindir diyecektim ki sen onu bambaşka sebepten demişsin. Konuyu mahvetmeden gidiyorumUfak da dememiş onu ben uydurmuşum
allasen konunun mahvedilecek tarafi mi kalmış agsjsx başlık zaten neysebsjdjdndnBiraz gezdirdi diyince, bilinçaltında elinden tutup parka götürülen bir çocuk izlenimi oluşmuştur. Ondan ufak demişsindir diyecektim ki sen onu bambaşka sebepten demişsin. Konuyu mahvetmeden gidiyorum
Yok bambaşka bir sebebi yok ya minik bir gezinti anlamında düşünBiraz gezdirdi diyince, bilinçaltında elinden tutup parka götürülen bir çocuk izlenimi oluşmuştur. Ondan ufak demişsindir diyecektim ki sen onu bambaşka sebepten demişsin. Konuyu mahvetmeden gidiyorum
Cunki kizlik zRi vR ve bakireeeee tertemizpeki neden iç çamaşırı üzerinden, niye tam ilişki yaşamıyorsun sebebini merak ettimsdjmd
Yok işte ben boyut babında algıladım kalbim bozuk çünküYok bambaşka bir sebebi yok ya minik bir gezinti anlamında düşün
Bu nasıl bir hayat cinselliği bile dandik yaşıyorsunuz yaSoruya cevap vermiceksen geçebilirsin zira burun sokmaz size yakışmaz 25 yasindaki bi insanin hayatinada kimse karisamaz
Olur ya o da olurYok işte ben boyut babında algıladım kalbim bozuk çünkü
Sen kazalardan söz ederken kullanılan "tampona ufak bir değdi" kalıbında söylemişsin.
Konuştukça batıyorum di mi?
Hangi 25 ayol profilde 23 yazıyor.Soruya cevap vermiceksen geçebilirsin zira burun sokmaz size yakışmaz 25 yasindaki bi insanin hayatinada kimse karisamaz
Böyle betimlemenin daha iyisini sadece Dostoyevski'de gördüm.allasen konunun mahvedilecek tarafi mi kalmış agsjsx başlık zaten neysebsjdjdndn
Senin de gozunde golden kopeeni geznitiye cikarmis bir kucuk cükübik canlandi miBöyle betimlemenin daha iyisini sadece Dostoyevski'de gördüm.
İnsan her anında oradaymış hissini yaşıyor. Ne işim var benim orada değil mi
Geçen de bir tanesi duvardan duvara olan ilişkisini anlattı okumuyorum da izliyorum gibi öyle bir betimleme.Böyle betimlemenin daha iyisini sadece Dostoyevski'de gördüm.
İnsan her anında oradaymış hissini yaşıyor. Ne işim var benim orada değil mi
Ahahhahahahhahahahkakdkdmxkdk tamam ya bana fazla artık sonrasıSenin de gozunde golden kopeeni geznitiye cikarmis bir kucuk cükübik canlandi mi
Duvardan duvara derken?Geçen de bir tanesi duvardan duvara olan ilişkisini anlattı okumuyorum da izliyorum gibi öyle bir betimleme.
Dur konuyu bulabilirsem linklerimDuvardan duvara derken?
"Kim lan bu Erol Egemen?" tadında bir duvardan duvara mı
Sakın, yapma sakın. Bir keşkeye daha yer yok kalbimde. Ne güzel çayımı demleyip içeceğim, kitabımı okurum. Ama şimdi yazarın anlatımını beğenmezsem gene aklıma bu başlık gelecek. Nereden gördüm görmez olaydım.Dur konuyu bulabilirsem linklerim
Kız olur. Yler elekten geçmez.Yalniz hocam, zevk suyu elekten gecmis, cocuk kiz mi olur erkek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?