- 20 Ekim 2020
- 10.618
- 34.800
- 548
- 25
- Konu Sahibi sessizkadinb1
-
Tam da özelden linklemeye geliyordum yaSakın, yapma sakın. Bir keşkeye daha yer yok kalbimde. Ne güzel çayımı demleyip içeceğim, kitabımı okurum. Ama şimdi yazarın anlatımını beğenmezsem gene aklıma bu başlık gelecek. Nereden gördüm görmez olaydım.
Öf merak da ettim gel Allah'ın cezası hadi:)))Tam da özelden linklemeye geliyordum ya
Özelin kapalıÖf merak da ettim gel Allah'ın cezası hadi:)))
Allah koruyor demek ki:)Özelin kapalı
Hangisi hatırlamadım bana at.Geçen de bir tanesi duvardan duvara olan ilişkisini anlattı okumuyorum da izliyorum gibi öyle bir betimleme.
Evet var. 30 saniye olsa sorun yoktu ama 1 dakika sakıncalı.Yumurtlama zamanim tam. zevk suyu ic camasirimq geldi biraz 1 dk fln sizce hamilelik ihtimalim varmı?
Otobüsten,deniz suyundan hamile kalmaya korkanı duymuştum ama banyo lifi bunları ağlatırmışAklima bir konu geldi banyo lifinden hamile kalirmiyim diyordu erkek kardesi babasi ya banyoda bisiler yaparken banyo lifine gelirse ordanda yikanirken hamile kalirmiyim diye soruyorduhala o konuyla yarisamaz
Aklima bir konu geldi banyo lifinden hamile kalirmiyim diyordu erkek kardesi babasi ya banyoda bisiler yaparken banyo lifine gelirse ordanda yikanirken hamile kalirmiyim diye soruyorduhala o konuyla yarisamaz
Herkes sen mi be Şermin.Neden tüm aile aynı lifi kullanıyormuş; kimse sormamış mıydı.
Senin yazdığın sokuşlama da bayağı ilginç bir şeymiş ben de onun ne demek olduğunu bilmiyorum.Ay ben 30'uma geldim evli barklı insanım ne zaman yumurtladığımı bilmiyorum siz ne biliyonuz sürtüşürken bana da öğretin
Sokuşlama: İç çamaşırı varken eril kişinin kendininkini sürttürmesi, biraz gezdirmesi, ucunu ittirmesiSenin yazdığın sokuşlama da bayağı ilginç bir şeymiş ben de onun ne demek olduğunu bilmiyorum.
Googlda arattığımda çıkmadıydı.ahahshsbsSokuşlama: İç çamaşırı varken eril kişinin kendininkini sürttürmesi, biraz gezdirmesi, ucunu ittirmesi
Kaynak TDK
Ooo bacııım geri gelmişsinAklima bir konu geldi banyo lifinden hamile kalirmiyim diyordu erkek kardesi babasi ya banyoda bisiler yaparken banyo lifine gelirse ordanda yikanirken hamile kalirmiyim diye soruyorduhala o konuyla yarisamaz
Evet Turunçun Dötü Kaynağı. Siz bana yalancı mı dionuz hamfendiGooglda arattığımda çıkmadıydı.ahahshsbs
Bu arada kaynaktan emin misin
Ay aman seytan kulagina kurşun.Suzme salak olnasin da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?