Sevgilim sadece bende iç camasiri varken kendininkini sürttü biraz gezdirdi ucunda soktu ama ic camasirim hep vardi tenime degmedi

Tam da özelden linklemeye geliyordum ya

Aklima bir konu geldi banyo lifinden hamile kalirmiyim diyordu erkek kardesi babasi ya banyoda bisiler yaparken banyo lifine gelirse ordanda yikanirken hamile kalirmiyim diye soruyordu hala o konuyla yarisamaz

Aklima bir konu geldi banyo lifinden hamile kalirmiyim diyordu erkek kardesi babasi ya banyoda bisiler yaparken banyo lifine gelirse ordanda yikanirken hamile kalirmiyim diye soruyordu hala o konuyla yarisamaz
Otobüsten,deniz suyundan hamile kalmaya korkanı duymuştum ama banyo lifi bunları ağlatırmış

Neden tüm aile aynı lifi kullanıyormuş; kimse sormamış mıydı.

Ay ben 30'uma geldim evli barklı insanım ne zaman yumurtladığımı bilmiyorum siz ne biliyonuz sürtüşürken bana da öğretin
Senin yazdığın sokuşlama da bayağı ilginç bir şeymiş ben de onun ne demek olduğunu bilmiyorum.

Senin yazdığın sokuşlama da bayağı ilginç bir şeymiş ben de onun ne demek olduğunu bilmiyorum.
Sokuşlama: İç çamaşırı varken eril kişinin kendininkini sürttürmesi, biraz gezdirmesi, ucunu ittirmesi
Kaynak TDK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…