• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim sadece kendine müslüman!

cimcime1991

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2012
1.307
9
88
İyi geceler hanımlar artık çok sinirimi bozmaya başlayan durum içerisindeyim.Erkek arkadaşım bana doğru düzgün hiç birşey almıyor hediye bile almıyor parası yokmu var ancak sadece kendisine ve ailesine 3 yıl oldu birlikteyiz saysam 10 parmağımın 10 u bile olmaz ben paragöz biri değilim ama insan birazda olsa ailesine ve kendisine alınca banada alsın istiyorum herkese herşeye gelince para var ama bana gelince nedense hiç para yok:( çok zoruma gidiyor ya ben param yokken bile ona neler neler almıştım üç kuruşumu biriktirip bunca zamana kadar bir çok şey aldım bana diyor aşkım bana alma artık sana çok mahçup oluyorum yeter benim sana almam lazım diyor ama icraat yok ya yok ben bana birşeyler alsın diye almıyorum ona hediye içimden geçtiği için maddiyat gözetmeksizin ucuz pahalı ayrım yapmadan içimden geleni alıyorum ancak o almıyor almıyor almıyor işte insan özel günlerde bekliyo en azından ya yada sürprizler bekliyo sürekli yanına gelince sanada alırız diyor ama hiç geliyor ses yok gidelim alalım yok kızlar bana kızmayın ama insan gerçekten sevgilisinden olan birşeyi istiyor giymek istiyorum giydikçe onu anmak istiyor hatırlamak istiyor ne yapmalıyım ben yaaa neee :(

açık açık söylemelisin. erkek milleti bundan anlıyor. benim sevgilim alır bana genelde. ama yıldönümümüzü ayrı geçireceğimiz için sonra kutlamaya karar verdiğimiz halde ben ona süslü püslü aşkımızı anlatan bi çikolata paketi sipariş etmiştim. o çok mutlu oldu ama ben trip attım, insan bi çiçek yollar bari diye de açık açık söyledim. söylemezsem rahat edemezdim zaten:27:

açık açık söylemelisin. erkek milleti bundan anlıyor. benim sevgilim alır bana genelde. ama yıldönümümüzü ayrı geçireceğimiz için sonra kutlamaya karar verdiğimiz halde ben ona süslü püslü aşkımızı anlatan bi çikolata paketi sipariş etmiştim. o çok mutlu oldu ama ben trip attım, insan bi çiçek yollar bari diye de açık açık söyledim. söylemezsem rahat edemezdim zaten:27:

diyorum sen hiç aşkına alma zaten hep kendine hep ailene al ben neci oluyosam diye bayağı bir sitemde ediyorum sanada alırız aşkım diyor ama inan bi adım göstermiyorum atmıyor ya artık yüzsüz dicek bana o derece oldum bu kadar mı odun olur bir insan yaaaa çok üzülüyorum insan bişeyler bekliyor illaki :(

aynı benim öküz sevgilim:9::9::9:
ama ben takılmıyorum bu duruma çünkü daha önce çok aldılarda noldu:26:
ama ara sıra insan bekliyo tabii ben sırf kapris olsun diye ara sıra bunu dile getiriyorum o da beni gezmeye götürüyo ve olay bitiyo:21:
benim sevgilimin takıntısı ben hiçbirseyi beğenmem o nedenle risk almak istemiyo (yani bu benim düşüncem) :34:
belki sizin erkek arkadaşınızında buna benzer bi sıkıntısı vardır hiç konuştunuz mu bu konuyu?

aynı benim öküz sevgilim:9::9::9:
ama ben takılmıyorum bu duruma çünkü daha önce çok aldılarda noldu:26:
ama ara sıra insan bekliyo tabii ben sırf kapris olsun diye ara sıra bunu dile getiriyorum o da beni gezmeye götürüyo ve olay bitiyo:21:
benim sevgilimin takıntısı ben hiçbirseyi beğenmem o nedenle risk almak istemiyo (yani bu benim düşüncem) :34:
belki sizin erkek arkadaşınızında buna benzer bi sıkıntısı vardır hiç konuştunuz mu bu konuyu?

konuştum bayağı zevksiz aslında kendisine bile doğru düzgün bişey almaz tek başına ya birlikte alırız yada ailesiyle birlikteyken alır ancak benim üzüldüğüm nokta insan bi ufak bişey alıpta yada elimden tutsun aşkım beğen hadi bişey ben beğenemiyorum sen beğen benim sana hediyem olsun demezmi yada gittiği mağazada bayandan veya erkekten yardım alamazmı herhangi bir mağazadan ya bu bu kadar zor değil ama artık çok üzülmeye başladım dile getiriyorum ama gerçekten faaliyet yok gezmeye her istediğimiz an gidemiyoruz tatlım biz malesef çünkü uzaktayız birbrimizden:(

niye yüzsüz hissedeceksin kendini bu onun sorumluluğu bi nevi
peki başka olaylardada mı bencil ya da parası kıymetli?

niye yüzsüz hissedeceksin kendini bu onun sorumluluğu bi nevi
peki başka olaylardada mı bencil ya da parası kıymetli?

şuan sinirimden ağlıyorum parası bana gelince kıymetli ailesine gelince kıymetsiz bak bu saat oldu bugün gündüz 11 de denize gitti ablalarıyla ablası kocaelide oturuyor oraya gitmişti bana yazmış giderken aşkım şarjım bitmek üzere takamadım beni merak etme ççıkıyoruz yola seni çok seviyorum deyip telefon bi anda kapandı ben her durumda artık açık konuşpta anlamamsından çok sıkıldım bir insana laf bir kere söylenir iki kere söylenir 3.de artık 25 yaşında olan adam laftan anlar demi ama anlamıyor defalarca söyledim sanada alcam aşkım deyip hep geçiştirdi parası yokken annesine bir dünya şey aldı bunuda bana söyledi yani bana para yok diyor sonrada aşkım anneme şunu aldım bunu aldım diyor dün avm ye gitmişler kendine bir ton şey almış laf soktum hep kendine al zaten insan sevgilisinede almazmı alcam aşkım geleyim sanada alcam ama paralar suyunu çekti ya dedi dedim beni ilgilendirmez düşünerek hareket etseydin benim yanıma geleceksin dedim para yok demiceksin dedim bilmiyrum artık bencillikmi oluyo cimrilikmi sence çok üzülüyorum ya :'(

benimki sevgililer günü hediye almayı unutmuştu 3-4 yıl önce, akşam yemeğine çıkmıştık
ben bakınıyorum hedıyeyı acaba neresıne koyabılır :27: çünkü elinde bişi yok.
sonra ben bunun bir burnundan getırdım geceyı, gülcü çocuktan aldığı gülleri koparıp fırlattım masaya :27:
burada önemli olan düşüncesizliğiydi ve ona hak ettiği dersi verdim.
o gün bu gündür, kendıne geldi:27:
unutmayacaksın arkadaş, gereksız ınsanların bıle doğum günlerini kutluyor
hedıye alıyorsan, unutmayacaksın.

en çok bana alacaksın, en çok banaEki Görüntüle 755288

Son düzenleme:
bencil canım çünkü annesine, kendine para var sana yok
peki senden önce ilişki yaşamış mı bazen erkekler nasıl davranacaklarını bilmiyor yaşamadıkları için?
dediğim gibi benim erkek arkadaşımında hediyesi nasip değildir bana ama bizimki bildiğin cimri :9: ve ben ona hediye aldım belki alır diye onu da kabul etmedi manyak :9:
seni de anlıyorum bazen kızlar birbirine gösteriyo ne aldığını ne yaptığını ve bi köşede boynu bükük kalmak insanın canını sıkıyo
valla seninle konuştukça yarın bu konudan kavga edicem galiba:9::9::9::9:

evet ben de olsam üzülürüm canım haklısın hissettiklerinde. sevgilinin huyu, yapısı böyleyse değiştirmen çok zor:( naziklik, mutlu etme çabası erkeğin içinden gelmeli. sen sitem ediyosun diye alsa bile sonra yine almamaya başlar. bu şekilde bi erkekle mutlu olman da zor gibi. kendini yıpratırsın... ilişkini gözden geçir bence.

benimki sevgililer günü hediye almayı unutmuştu 3-4 yıl önce, akşam yemeğine çıkmıştık
sonra ben bunun bir burnundan getırdım geceyı, gülcü çocuktan aldığı gülleri koparıp fırlattım masaya :27:

ellerine sağlık çok güzel yapmışsın canım ama insan bekliyor işte değilmi istiyor özeniyor zoruna gidiyor işte...

bencil canım çünkü annesine, kendine para var sana yok
peki senden önce ilişki yaşamış mı bazen erkekler nasıl davranacaklarını bilmiyor yaşamadıkları için?
dediğim gibi benim erkek arkadaşımında hediyesi nasip değildir bana ama bizimki bildiğin cimri :9: ve ben ona hediye aldım belki alır diye onu da kabul etmedi manyak :9:
seni de anlıyorum bazen kızlar birbirine gösteriyo ne aldığını ne yaptığını ve bi köşede boynu bükük kalmak insanın canını sıkıyo
valla seninle konuştukça yarın bu konudan kavga edicem galiba:9::9::9::9:

benden önce doğru düzgün hiç ilşkisi olmamış zaten hayatında yaşadıklarını mutluluğuda özlemide herşeyi benimle birlikte tattı tatmış daha doğrusu ailesiylede tanıştım ablasıda demişti ilk kez sevgilisi olduğunu görüyoruz dedi ya insanda biraz düşünce olsa bunlar olmaz diye düşünüyorum erkeklere alınacak şeyler bellidir ama biz ne olursa olsun içimzden gelerek bir çok şeyi yoku var edip alıyoruz en azından ben öyle yaptım 3 yıl boyunca ama artık insan karşıdan bişeyde göremeyince kendini kötü hissediyor tabikide ya çevremdekiler sevgilim bunu aldı etti deyip duruyolar amacım nispet değil ama önemsendiğimi düşünüldüğümü görmek istiyorum hediyeylemi düşünülecek diyosundur belkide ama oda düşünmektir senin için düşünülüp sana alınmış bişeydir çok üzücü gerçekten :(

ellerine sağlık çok güzel yapmışsın canım ama insan bekliyor işte değilmi istiyor özeniyor zoruna gidiyor işte...

elbette
değer veriyorsan bunu göstereceksın
her zaman hediye al demıyoruz ki.
özel günlerde al odun :D

insan bir de, yakınlarının özel günlerini unutmadıgını görünce daha da deli oluyor.
bunun para ile ilgisi yok, bizim istediğimiz değerini göstermesı
doğumgünü
sevgılıler günü, adı üzerinde.

ben 1 saat boyunca hedıyeyı neresınde sakladıgını merak ettım :D belkı arabadadır dedım
sordum, utana sıkıla cevap verdı, vakti olmamış
benımle buluşmaya vaktin var ama :27:

gülleri paramparça yapıp masaya fırlatınca böyle kaldı:53:
sonra anlayacagı dilden açıklama yapınca gece boyunca kendını affettırmek için uğraştı :1:
bir de bana blöf yapmaya kalktı
cadde uzerinde parfumcu vardı, gidip alıcam dedi
bende ''gidebılırsın'' dedim, gerçekten mi dedi :D blöf yapıyor yaaa
''gerek yok'' diyecegımı sandı...ama o saatte orası çoktan kapanmıstı.

geldı ve dedım ki, blöflerin bana sökmezi ders olsun sana bu :27:

gerçektende oldu :nazar:

evet ben de olsam üzülürüm canım haklısın hissettiklerinde. sevgilinin huyu, yapısı böyleyse değiştirmen çok zor:( naziklik, mutlu etme çabası erkeğin içinden gelmeli. sen sitem ediyosun diye alsa bile sonra yine almamaya başlar. bu şekilde bi erkekle mutlu olman da zor gibi. kendini yıpratırsın... ilişkini gözden geçir bence.

zaten şuan farklı konulardan dolayı patlamak üzereyim tatlım buda üzerine cabası oluyo işte 3 yılımı verdiğim bir adam nasıl bu kadar düşüncesiz ve bencil olabiliyor insan kötü oluyor ya benim canımı sıkan nokta annesine ablasına alırken iyide düşüncesi var düşünüyor ediyor bana gelince neden bu düşüncesi yok oluyor onu aklım bir türlü almıyor yaaa almıyor

elbette
değer veriyorsan bunu göstereceksın
her zaman hediye al demıyoruz ki.
özel günlerde al odun :D

insan bir de, yakınlarının özel günlerini unutmadıgını görünce daha da deli oluyor.
bunun para ile ilgisi yok, bizim istediğimiz değerini göstermesı
doğumgünü
sevgılıler günü, adı üzerinde.

ben 1 saat boyunca hedıyeyı neresınde sakladıgını merak ettım :D belkı arabadadır dedım
sordum, utana sıkıla cevap verdı, vakti olmamış
benımle buluşmaya vaktin var ama :27:

gülleri paramparça yapıp masaya fırlatınca böyle kaldı:53:
sonra anlayacagı dilden açıklama yapınca gece boyunca kendını affettırmek için uğraştı :1:
bir de bana blöf yapmaya kalktı
cadde uzerinde parfumcu vardı, gidip alıcam dedi
bende ''gidebılırsın'' dedim, gerçekten mi dedi :D blöf yapıyor yaaa
''gerek yok'' diyecegımı sandı...ama o saatte orası çoktan kapanmıstı.

geldı ve dedım ki, blöflerin bana sökmezi ders olsun sana bu :27:

gerçektende oldu :nazar:

ne mutlu sana dilerim benimde laflarım ders olur ona ama sanmıyorum konuş konuş yine aynı böyle kabullenmek istemiyorum işte ben insan değilmiyim ya haketmiyormuyum ondan gelecek ufak bir hediyeyi bile insan bunları düşünüyor ya gerçekten çok canım yanıyor bazen hediye değer verdiğin insanlara alınır ben bu konuda değerini göremiyorum yaaa :(

ne mutlu sana dilerim benimde laflarım ders olur ona ama sanmıyorum konuş konuş yine aynı böyle kabullenmek istemiyorum işte ben insan değilmiyim ya haketmiyormuyum ondan gelecek ufak bir hediyeyi bile insan bunları düşünüyor ya gerçekten çok canım yanıyor bazen hediye değer verdiğin insanlara alınır ben bu konuda değerini göremiyorum yaaa :(

evet, insan karşılık göremeyınce deli oluyor.
alıştırman lazım, ya da bir ders vermen lazım :D

benım bu yaptıklarım tamamen ders amaçlı
ben onun alacagı hedıyeye kalmadım. ama düşünmesi lazım bazı şeyleri.

benden önce doğru düzgün hiç ilşkisi olmamış zaten hayatında yaşadıklarını mutluluğuda özlemide herşeyi benimle birlikte tattı tatmış daha doğrusu ailesiylede tanıştım ablasıda demişti ilk kez sevgilisi olduğunu görüyoruz dedi ya insanda biraz düşünce olsa bunlar olmaz diye düşünüyorum erkeklere alınacak şeyler bellidir ama biz ne olursa olsun içimzden gelerek bir çok şeyi yoku var edip alıyoruz en azından ben öyle yaptım 3 yıl boyunca ama artık insan karşıdan bişeyde göremeyince kendini kötü hissediyor tabikide ya çevremdekiler sevgilim bunu aldı etti deyip duruyolar amacım nispet değil ama önemsendiğimi düşünüldüğümü görmek istiyorum hediyeylemi düşünülecek diyosundur belkide ama oda düşünmektir senin için düşünülüp sana alınmış bişeydir çok üzücü gerçekten :(

hediye tabiki de düşünce belirtisi değil ama sen bu konuyu baya ciddiye almışsın, hassassın bu konuda o da buna göre davranacak:45:
ama dediğim gibi ben takıntılı değilim belki ilerleyen zamanlarda bende bunları beklerim ;)

Buda hiç hoş bir şey değil.
Söyledin tavır yaptın gülleri kopardın attın vs...
Bundan sonra alıcak okey ama içi den gelmeyip zorunluluktan alınan bi hediye beni mutlu etmezdi açıkçası....
Birde hediye almak sevgi göstergesimidir ki?
Normal bi zamanda laf arasında şakayla karışık biraz romantik ol arada küçük süprizler yap demeyi normal karşılarım ama böyle bi günde böyle bi tavır bana gereksiz ve saçma geldi açıkçası.

Buda hiç hoş bir şey değil.
Söyledin tavır yaptın gülleri kopardın attın vs...
Bundan sonra alıcak okey ama içi den gelmeyip zorunluluktan alınan bi hediye beni mutlu etmezdi açıkçası....
Birde hediye almak sevgi göstergesimidir ki?
Normal bi zamanda laf arasında şakayla karışık biraz romantik ol arada küçük süprizler yap demeyi normal karşılarım ama böyle bi günde böyle bi tavır bana gereksiz ve saçma geldi açıkçası.

evet koparıp attım gülleri:ssz:
bu sizin düşünceniz maalesef.

Son düzenleme:
herşeyi parayla hediyeyle ölçmemek lazım bence. özel günlerde elbette hediye alınmalı ama onun dışında sürekli hediye beklenmemeli diye düşünüyorum. erkek arkadaştan sıradan bir günde ayakkabı ,çanta ,elbise almasını beklemek hoş gelmiyor bana açıkçası .ne zaman nişanlısı yada eşi olursan o zaman yapış bence yakasına.ben eşimle sevgiliyken yemek yediğimizde bile hesapları hep ona ödetmezdim mesela.bence alsada kabul etme (küçük hediyeler hariç tabi)...sana olan sevgisine ve hoşgörüsüne bak bence.

Back
X