- 22 Nisan 2012
- 1.307
- 9
- 88
- Konu Sahibi cimcime1991
İyi geceler hanımlar artık çok sinirimi bozmaya başlayan durum içerisindeyim.Erkek arkadaşım bana doğru düzgün hiç birşey almıyor hediye bile almıyor parası yokmu var ancak sadece kendisine ve ailesine 3 yıl oldu birlikteyiz saysam 10 parmağımın 10 u bile olmaz ben paragöz biri değilim ama insan birazda olsa ailesine ve kendisine alınca banada alsın istiyorum herkese herşeye gelince para var ama bana gelince nedense hiç para yok
çok zoruma gidiyor ya ben param yokken bile ona neler neler almıştım üç kuruşumu biriktirip bunca zamana kadar bir çok şey aldım bana diyor aşkım bana alma artık sana çok mahçup oluyorum yeter benim sana almam lazım diyor ama icraat yok ya yok ben bana birşeyler alsın diye almıyorum ona hediye içimden geçtiği için maddiyat gözetmeksizin ucuz pahalı ayrım yapmadan içimden geleni alıyorum ancak o almıyor almıyor almıyor işte insan özel günlerde bekliyo en azından ya yada sürprizler bekliyo sürekli yanına gelince sanada alırız diyor ama hiç geliyor ses yok gidelim alalım yok kızlar bana kızmayın ama insan gerçekten sevgilisinden olan birşeyi istiyor giymek istiyorum giydikçe onu anmak istiyor hatırlamak istiyor ne yapmalıyım ben yaaa neee