Sevgilim seksi değilim diye aldattı

Katina-

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2015
467
107
103
O kaçamaklar istiyordu bende olacaksa kendiliğinden olsun benimde isteğimle diye akışa bıraktım. Başka kızla konuştuğunu öğrendim

Son düzenleme:
Adam zahmet edip sizi görmeye bile gelmemiş. Zaten niyeti belliydi diyorsunuz ee o zaman ?:işsiz: Üzülmenize gerek yok. Kafa yorduğunuza değmez. Adam sevse zaten gözünde en seksi siz olurdunuz

Kendini tatmin peşinde bu. Gönül işleriyle bir alakası yok herifin.Defolsun bir dahada gelmesin

sizden ayrılıp mi gitti? sizleyken mi? o kisim tam anlasilmiyor. Eski konunuzda sanki ayrılmış gibi yazmışsınız da

o ilişkiye başlarken kaçamaklar istiyordu bende daha erken bunları yaşamak için diye zamana yaydım . Olacaksa kendiliğinden olsun benimde isteğimle diye akışa bıraktım Baya bir devam etti böyle ilişki. bu arada bağlandık birbirimize . Bana hep güzel tatlı olduğumu söylerdi ama seksi değildim arzulanan bir kız olamadım neyse arada müstehcen foto atıyordum onun dışında bir şey yapmadım zaten. onu deli gibi severken başka kıza gitti sizce ağlayım mı sevineyim mi bilemedim :KK43:
Abaza ya. Zararın neresinden dönülse kardır

Agla hatta hoykur biraz seksi degilim diye degil o attigim fotolar ne olucak diye arkadaşım neyinize bu kadar güveniyorsunuz
Burda kaç tane konu var aç biraz oku o fotolarla başlarına ne işler geliyor o hanzo heriflerin yüzünden
fotolarda yüzüm gözükmüyor birşey olcağını sanmıyorumda olsa bile bende onun fotoları ailesine gönderirim ailesi muhafazakar birisi

belki diğer gitmelerinde de başka kızlarla takilmistir farketmemissinizdir. peki simdi başkasıyla görüştüğünü nasıl öğrendiniz?

Sadece ona gönderdiğin fotoğraflar için otur düşün bence. Adam sosyal medyada paylaşsa yada ailene göndermekle tehdit etse ne yapacaksın? Nasıl güvenip gönderiyorsunuz elin adamlarına fotoğraf. Biraz dikkat edin .

belki diğer gitmelerinde de başka kızlarla takilmistir farketmemissinizdir. peki simdi başkasıyla görüştüğünü nasıl öğrendiniz?
itiraf etti nasıl bu kadar kör olabilmişim tamamen göründüğü gibi biri değilmiş

Seksi olup olmamak değil de her şeye alet olmaya evet deyip dememek bu. Neden takıyorsunuz bunlara? Asıl düşünmeniz gereken neden ben bu insanı hayatıma soktum ve zaman harcadım?? Sokakta böyle zilyonla.

Back
X