Haklı.kızlar 2 aylık bir sevgilim var ilişkimizde her şey yolunda fakat birlikte story atmak istediğimizi söyledim daha erken olduğunu söyledi
üzerine düştükçe çok meraklı gözükmek istemiyorum
kızlar 2 aylık bir sevgilim var ilişkimizde her şey yolunda fakat birlikte story atmak istediğimizi söyledim daha erken olduğunu söyledi, annesi aradığında kız arkadaşımlayım demek yerine arkadasımlayım diyor vsvs. bende bu duruma çok üzülüyorum ve (kendiside sürekli instagram kullanan bi insan değil story paylaşmayan birisi )
eski ilişkimde de bu tarz olaylar yaşamıştım. üzerine düştükçe çok meraklı gözükmek istemiyorum ama rahatsız oluyorum.Nasıl bi konu açabilirim ya da önemsememeli miyim sizce
nasıl yaniSevgili olduğunuza pek emin olmayın derim.
galiba eski uzun ilişkimde paylaşılmadığım için onun etkisiHaklı.
Bu tarz şeyler sizin için önemli olabilir, bir şeylerin ispatı olarak görüyor olabilirsiniz ama inanın içi boş şeyler. Aldırmayın, beklenti içinde de olamayın ve karşıya asla bu tarz beklentilerinizi yansıtmayın derim.galiba eski uzun ilişkimde paylaşılmadığım için onun etkisi
Daha erkenkızlar 2 aylık bir sevgilim var ilişkimizde her şey yolunda fakat birlikte story atmak istediğimizi söyledim daha erken olduğunu söyledi, annesi aradığında kız arkadaşımlayım demek yerine arkadasımlayım diyor vsvs. bende bu duruma çok üzülüyorum ve (kendiside sürekli instagram kullanan bi insan değil story paylaşmayan birisi )
eski ilişkimde de bu tarz olaylar yaşamıştım. üzerine düştükçe çok meraklı gözükmek istemiyorum ama rahatsız oluyorum.Nasıl bi konu açabilirim ya da önemsememeli miyim sizce
nasıl yani
tüm yakın çocukluk arkadaşları biliyor ama annesine öyle söylüyorNebileyim bir tek ikiniz biliyorsunuz gibi. Hani annesinden neden sakliyor ki mesela. Zorla evlendirecek mi kadin sizi
Anladım. Ben genel olarak çevrenin haberi yok diye düşünmüştüm.tüm yakın çocukluk arkadaşları biliyor ama annesine öyle söylüyor
yok hayır annesine öyle söylüyor annesi de anlıyor gibi gülerek konuşuyor yanında kim var gibisindenAnladım. Ben genel olarak çevrenin haberi yok diye düşünmüştüm.
Daha çok erken biz kocamla bile atmiyoruz ne yapayım bu durumdayok hayır annesine öyle söylüyor annesi de anlıyor gibi gülerek konuşuyor yanında kim var gibisinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?