- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.641
- 823
Adam çok haklı.Kendini ağırdan sat biraz yahu o desin resim paylaşalım diye.kızlar 2 aylık bir sevgilim var ilişkimizde her şey yolunda fakat birlikte story atmak istediğimizi söyledim daha erken olduğunu söyledi, annesi aradığında kız arkadaşımlayım demek yerine arkadasımlayım diyor vsvs. bende bu duruma çok üzülüyorum ve (kendiside sürekli instagram kullanan bi insan değil story paylaşmayan birisi )
eski ilişkimde de bu tarz olaylar yaşamıştım. üzerine düştükçe çok meraklı gözükmek istemiyorum ama rahatsız oluyorum.Nasıl bi konu açabilirim ya da önemsememeli miyim sizce
kızlar 2 aylık bir sevgilim var ilişkimizde her şey yolunda fakat birlikte story atmak istediğimizi söyledim daha erken olduğunu söyledi, annesi aradığında kız arkadaşımlayım demek yerine arkadasımlayım diyor vsvs. bende bu duruma çok üzülüyorum ve (kendiside sürekli instagram kullanan bi insan değil story paylaşmayan birisi )
eski ilişkimde de bu tarz olaylar yaşamıştım. üzerine düştükçe çok meraklı gözükmek istemiyorum ama rahatsız oluyorum.Nasıl bi konu açabilirim ya da önemsememeli miyim sizce
Herkes söylemiş erken olduğunu, ben de şöyle bişey ekleyeyim;kızlar 2 aylık bir sevgilim var ilişkimizde her şey yolunda fakat birlikte story atmak istediğimizi söyledim daha erken olduğunu söyledi, annesi aradığında kız arkadaşımlayım demek yerine arkadasımlayım diyor vsvs. bende bu duruma çok üzülüyorum ve (kendiside sürekli instagram kullanan bi insan değil story paylaşmayan birisi )
ahhaha hayır zenginlik için falan değil sadece olan biri hayatındaysa paylaşılabilir siye düşünüyorumBana çok çocukça geldi
Story'e atmasın,ne olacak..
Zaten adam insta kullanmiyormus,durumun sizinle alakası yok ki.
Sanki sevgiliniz oksijensiz kalmis gibi tepki veriyorsunuz.
Adam dogru olanı yapıyor bence.
2 aylık ilişkiyi afişe etmeye çalışıp gözler önüne serme gayreti olan sizsiniz.
Bu kadar göstermelik,bu kadar sosyal medyaci bir iliski kurgulamak yerine yaşadığınız anların tadını çıkartın derim.
Ayrıca annesine neden kız arkadaşımlayim desin ki ?
2 aylık bir süreç için biraz fazla değil mi bu beklenti ?
Sanki çocuk çok zenginde bir an önce sahiplenmeye çalışıyorsunuz gibi geldi bana
Yanılıyorsam da kusura bakmayin,içimden geleni yazdım.
Ben on yıllık kocamla atmıyorumkızlar 2 aylık bir sevgilim var ilişkimizde her şey yolunda fakat birlikte story atmak istediğimizi söyledim daha erken olduğunu söyledi, annesi aradığında kız arkadaşımlayım demek yerine arkadasımlayım diyor vsvs. bende bu duruma çok üzülüyorum ve (kendiside sürekli instagram kullanan bi insan değil story paylaşmayan birisi )
Ne alaka? Paylaşmak zorunda değil. Paylaşmıyor, beni önemsemiyor demek de dünyanın en aptalca şeyi. Ben genelde böyle düşünen insanları gösteriş meraklısı olarak düşünüyorum.kızlar 2 aylık bir sevgilim var ilişkimizde her şey yolunda fakat birlikte story atmak istediğimizi söyledim daha erken olduğunu söyledi, annesi aradığında kız arkadaşımlayım demek yerine arkadasımlayım diyor vsvs. bende bu duruma çok üzülüyorum ve (kendiside sürekli instagram kullanan bi insan değil story paylaşmayan birisi )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?