sevgilim story atmıyor

Adam çok haklı.Kendini ağırdan sat biraz yahu o desin resim paylaşalım diye.

Bana çok çocukça geldi
Story'e atmasın,ne olacak..
Zaten adam insta kullanmiyormus,durumun sizinle alakası yok ki.
Sanki sevgiliniz oksijensiz kalmis gibi tepki veriyorsunuz.
Adam dogru olanı yapıyor bence.
2 aylık ilişkiyi afişe etmeye çalışıp gözler önüne serme gayreti olan sizsiniz.
Bu kadar göstermelik,bu kadar sosyal medyaci bir iliski kurgulamak yerine yaşadığınız anların tadını çıkartın derim.
Ayrıca annesine neden kız arkadaşımlayim desin ki ?
2 aylık bir süreç için biraz fazla değil mi bu beklenti ?
Sanki çocuk çok zenginde bir an önce sahiplenmeye çalışıyorsunuz gibi geldi bana
Yanılıyorsam da kusura bakmayin,içimden geleni yazdım.

Daha çok yeni bir ilişki sonuçta neden atsın ki adam haklı yani. Daha ilişkiden emin olmak için çok erken bir süreç hemen neden yayın yapsın bakın benim sevgilim var der gibi. Çok saçma bir konuya takılmışsınız hani şöyle aylar önceden başlamış olsa okeyde 2 ay ya bu kadar hızlı yaşamayın akışına bırakın. Zaten siz yap dedikçe o inatla yapmayacak buda bir gerçek.

Herkes söylemiş erken olduğunu, ben de şöyle bişey ekleyeyim;
Sizin için de erken. Yaşınız genç diye tahmin ediyorum...
Ben anneme her 2 aylık ilişkimi anlatsaydım kadın şimdiye beni evlatlıktan reddetmişti
Bu daha tanışma evresi, birbirinizi tanıma, "bu kişiyle uzun bir ilişki istiyor muyum" diye tartma evresi. Sakin olun, gününüzün tadını çıkarın..

Haklı.

Ben olsam ben de atmam.

Anneme de söylemem erkenden ne gerek var.

Gerçi ben evleneceğimiz zaman yedi yıl sonra söyledim de

İşler ciddileşsin o zaman söylenir.

Yakın arkadaşları bir ilişkisinin olduğunu biliyorsa yeter.

Onun dışında ilerideki süreç için sürekli açıklama yapması beklenecek vs...

Bizim zamanimizda story mtory yoktu:)
Hatta numaramı degistigimde esim beni Askim 2 diye kaydetmisti
Bu tur şeylere kafa yorulmasi saçma, askini yasa ve ilerlemesine izin ver..

ahhaha hayır zenginlik için falan değil sadece olan biri hayatındaysa paylaşılabilir siye düşünüyorum

Ben eşimle sevgili + evlilik vs toplamda 10 yıldır birlikteyiz bir bilemedin iki story, (resimsiz bir story üstüne etiket dahi yok) iki seferde wp Prof yapmıştır Ben nerelere gitsem

2 ay ilişkiyi aileye söylemek için de sosyal medyadan duyurmak için de erken bir süre olabilir. Herkes her şeyi hemen afişe etmekten hoslanmayabilir.

Ben on yıllık kocamla atmıyorum

2 aylık veya 12 aylık olmasının önemi. Hayatını etrafa göstere göstere yasamak istemiyor olabilir. Ayrica aile ile tanoşmak için ya da bahsetmesi için de bırakın da o karar versin. Herkesin aile yapısı, paylasımları aynı olamaz.

Ne alaka? Paylaşmak zorunda değil. Paylaşmıyor, beni önemsemiyor demek de dünyanın en aptalca şeyi. Ben genelde böyle düşünen insanları gösteriş meraklısı olarak düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…