sevgilim story atmıyor

z kuşağı ise tuhaf, biz gibi fosile kaçmış kuşaklar için değil. Ben de nadir paylaşırım o da kendimi değil, eşim dünyada story hiç paylaşmamış tek insan olabilir. Var böyle tipler

Biraz bi bekleyin çok erken uzun süre olmazsa sıkıntı var demektir her zaman derim işlerine geldi mi çat çat paylaşıyorlar.

Öyle deme eski ilişkilerde de sevgili yapınca, facede ilişki durumuna "ilişkisi var" yapması gerekiyordu milletin yoksa ayrılma sebepleri arasındaydı

Valla haklı erkek arkadaşınız şuan için erken daha ilişkinin ne olacağı belli değil sonuçta hem stroryde paylaşmak o insanı sevdiği yada sevmediği anlamına gelmez bu bir siniflandirma asla olmamalı mesela eşimle 6 yıldır birlikteliğimiz var 2 yıldırda evliyiz bir kez olsun paylaşmamistir beni instagraminda aşırı erkek olduğu için ama birbirimizi çok sever ve güveniriz sıkıntı etmeyin bosverin ilişkinizi yaşayın gitsin

Benim eşim daha hiç atmadı hikaye aktif kullanmıyor 3 yıldır beraberiz

Atmasın ne gereği var. Ben sosyal medya kullanan özellikle de aktif paylaşım yapan erkekleri sevmiyorum.

Yok eşiniz dünyada tek degil. Benim eşimin sosyal medya hesapları yok.
İnstagram kullanan erkek bana itici geliyor Twitter neyse ama Instagram hiç de erkeklere uygun bir mecra değil gibi.

Kız kocam atmiyo da takmiyom boşversene .atsa ne atmasa ne .iki ay ne daha zaten haklı da çocuk sanki

Evet story için erken olabilir. Ama annesine sizden bahsedebilirdi. Gizlemesi hoş gelmedi bana.

Birbirinizi tanıma aşamasını siz çabuk level atlatmak istiyor olabilirsiniz ama koşmak yerine yürümeyi seçmek daha güzel bir eylem olur. Erkek arkadaşınız bunu yapıyor.

Daha önce takip ettikleri yüzünden sorun yaşıyorduk . Sonra bir gün sildim nerdeyse 1 yıl olacak takip etmiyoruz . Ve kafam inanılmaz rahat gençleştim resmen
Aaa benim de bu konuda çok kavga etmişliğim vardır aklıma silmek gelmedi hep ayrılınca silerim. O konuda tek çözümüm kişileri cıkarttırmaktı ama o insanı çöktürüyor vallahi benim de aklımda bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…