yok hayır annesine öyle söylüyor annesi de anlıyor gibi gülerek konuşuyor yanında kim var gibisinden
z kuşağı ise tuhaf, biz gibi fosile kaçmış kuşaklar için değil. Ben de nadir paylaşırım o da kendimi değil, eşim dünyada story hiç paylaşmamış tek insan olabilir. Var böyle tipler
Yaa bir ben bulamıyorum bu tiptenYok eşiniz dünyada tek degil. Benim eşimin sosyal medya hesapları yok.
doğruBiraz bi bekleyin çok erken uzun süre olmazsa sıkıntı var demektir her zaman derim işlerine geldi mi çat çat paylaşıyorlar.
Öyle deme eski ilişkilerde de sevgili yapınca, facede ilişki durumuna "ilişkisi var" yapması gerekiyordu milletin yoksa ayrılma sebepleri arasındaydıYeni ilişkilerde de bu sorun çıktı. Bana çok garip geliyor . Atmak istemeyebilir hoşlanmayabilir bu sosyal medya işlerinden. Siz atabilirsiniz kendi hesabınızdan . Bunu güvensizlik meselesine dönüştürecek kadar güvenmiyorsanız başka bir yol aramalısınız derim .
Valla haklı erkek arkadaşınız şuan için erken daha ilişkinin ne olacağı belli değil sonuçta hem stroryde paylaşmak o insanı sevdiği yada sevmediği anlamına gelmez bu bir siniflandirma asla olmamalı mesela eşimle 6 yıldır birlikteliğimiz var 2 yıldırda evliyiz bir kez olsun paylaşmamistir beni instagraminda aşırı erkek olduğu için ama birbirimizi çok sever ve güveniriz sıkıntı etmeyin bosverin ilişkinizi yaşayın gitsinkızlar 2 aylık bir sevgilim var ilişkimizde her şey yolunda fakat birlikte story atmak istediğimizi söyledim daha erken olduğunu söyledi, annesi aradığında kız arkadaşımlayım demek yerine arkadasımlayım diyor vsvs. bende bu duruma çok üzülüyorum ve (kendiside sürekli instagram kullanan bi insan değil story paylaşmayan birisi )
eski ilişkimde de bu tarz olaylar yaşamıştım. üzerine düştükçe çok meraklı gözükmek istemiyorum ama rahatsız oluyorum.Nasıl bi konu açabilirim ya da önemsememeli miyim sizce
Sanırım daha önce de görmüştüm neden acaba? Merak ettim deSevgilimle instagramdan takipleşmeyen ben buna şaşırdı
Benim eşim daha hiç atmadı hikaye aktif kullanmıyor 3 yıldır beraberizkızlar 2 aylık bir sevgilim var ilişkimizde her şey yolunda fakat birlikte story atmak istediğimizi söyledim daha erken olduğunu söyledi, annesi aradığında kız arkadaşımlayım demek yerine arkadasımlayım diyor vsvs. bende bu duruma çok üzülüyorum ve (kendiside sürekli instagram kullanan bi insan değil story paylaşmayan birisi )
eski ilişkimde de bu tarz olaylar yaşamıştım. üzerine düştükçe çok meraklı gözükmek istemiyorum ama rahatsız oluyorum.Nasıl bi konu açabilirim ya da önemsememeli miyim sizce
İnstagram kullanan erkek bana itici geliyorYok eşiniz dünyada tek degil. Benim eşimin sosyal medya hesapları yok.
Kız kocam atmiyo da takmiyom boşversene .atsa ne atmasa ne .iki ay ne daha zaten haklı da çocuk sankikızlar 2 aylık bir sevgilim var ilişkimizde her şey yolunda fakat birlikte story atmak istediğimizi söyledim daha erken olduğunu söyledi, annesi aradığında kız arkadaşımlayım demek yerine arkadasımlayım diyor vsvs. bende bu duruma çok üzülüyorum ve (kendiside sürekli instagram kullanan bi insan değil story paylaşmayan birisi )
Daha önce takip ettikleri yüzünden sorun yaşıyorduk . Sonra bir gün sildim nerdeyse 1 yıl olacak takip etmiyoruz . Ve kafam inanılmaz rahatSanırım daha önce de görmüştüm neden acaba? Merak ettim de
AaaDaha önce takip ettikleri yüzünden sorun yaşıyorduk . Sonra bir gün sildim nerdeyse 1 yıl olacak takip etmiyoruz . Ve kafam inanılmaz rahatgençleştim resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?