- 29 Ocak 2024
- 1.060
- 27
- 38
- 24
- Konu Sahibi Menekse2000
Sevgilimin sürekli yoğun olup bana zaman ayirnamasi sohbet edemeyişimiz beni çok yoruyor. Tarlasıyla uğraşıyor izin aldi iş yerinde hatta iş çıkışları bile gidiyor bazen tarla işi geçici süre hep böyle gitmeyecek mevsimlik. Hafta sonu da arkadaşının iş yerinde çalıştı 2 gün mesai yaptılar öyle olunca da 2 haftadır hiç konuşamadık. Bu sadece sok 2 haftadır olan bişey değil tabiki öncesi olduğu için ben sıkıldım ve yoruldum. 2 haftadır bir aksam bile konuşamadık haber vermek için arıyor o konularda sorumluluk sahibi ama genel olarak doğru düzgün konuşamıyoruz mola da telafi etmek için arıyor 5 dk lik hep böyle bende molada aradığında açmak istemiyorum hiç zaman ayırması 5 dk arayınca hemen yumusamami istiyor ve bu duruma alismis kolay kolay kızmıyorum asla cok boğazıma tak edince bakıyor öyleyim arıyor molada 5 dk gönlümü almak için. Cok sabrediyorum bu konuda ona gercekten çok. Tamam maddi manevi bana desteği oluyor onların çok iyi biliyorum ama sohbet edememek bu kadar uzun süre konuşamamak insanı bir yerden sonra çok yoruyor.(Birçok yorumdan sonra tekrar düzenledim)
Son düzenleme: