Sevgilim sürekli yoğun?

Menekse2000

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2024
1.060
27
38
24
Sevgilimin sürekli yoğun olup bana zaman ayirnamasi sohbet edemeyişimiz beni çok yoruyor. Tarlasıyla uğraşıyor izin aldi iş yerinde hatta iş çıkışları bile gidiyor bazen tarla işi geçici süre hep böyle gitmeyecek mevsimlik. Hafta sonu da arkadaşının iş yerinde çalıştı 2 gün mesai yaptılar öyle olunca da 2 haftadır hiç konuşamadık. Bu sadece sok 2 haftadır olan bişey değil tabiki öncesi olduğu için ben sıkıldım ve yoruldum. 2 haftadır bir aksam bile konuşamadık haber vermek için arıyor o konularda sorumluluk sahibi ama genel olarak doğru düzgün konuşamıyoruz mola da telafi etmek için arıyor 5 dk lik hep böyle bende molada aradığında açmak istemiyorum hiç zaman ayırması 5 dk arayınca hemen yumusamami istiyor ve bu duruma alismis kolay kolay kızmıyorum asla cok boğazıma tak edince bakıyor öyleyim arıyor molada 5 dk gönlümü almak için. Cok sabrediyorum bu konuda ona gercekten çok. Tamam maddi manevi bana desteği oluyor onların çok iyi biliyorum ama sohbet edememek bu kadar uzun süre konuşamamak insanı bir yerden sonra çok yoruyor.(Birçok yorumdan sonra tekrar düzenledim)

Son düzenleme:
Ne kadar süredir berabersiniz bilemicem ama biraz rahat mı olsanız? Yani ben evli olduğum halde eşimden böyle beklentilere girmiyorum. Aramaması yazmaması daha iyi hatta, özleyin birbirinizi.
Vıcık vıcık hesap sormalar-vermeler, konuşmalar, yazışmalar… bana anormal geliyo olabilir belkide, bilemicem 😒

Ne kadar süredir berabersiniz bilemicem ama biraz rahat mı olsanız? Yani ben evli olduğum halde eşimden böyle beklentilere girmiyorum. Aramaması yazmaması daha iyi hatta, özleyin birbirinizi.
Vıcık vıcık hesap sormalar-vermeler, konuşmalar, yazışmalar… bana anormal geliyo olabilir belkide, bilemicem 😒
Eşiniz devamlı yoğun olsa yok denecek kadar az konuşsanız hatta konusamasaniz rahatsız olmayacak misiniz bir süre sonra

Hergün hergün konu açıp bu kadar uzun yazılar yazmanız gerçek bir derdiniz olmadığını gösteriyor. Yani kim okusun bunu Allah aşkına? Daha öncekileri okuduk yazdık da nooldu? Ne değişti? Canım gözlerime yazık. Hiç mi arkadaşınız danışacağınız biri yok? Yada dertlerinizi önem sırasına göre eleyecek bir muhakeme yeteneğiniz? Çok yorucu olmalı böyle yaşamak

Hergün hergün konu açıp bu kadar uzun yazılar yazmanız gerçek bir derdiniz olmadığını gösteriyor. Yani kim okusun bunu Allah aşkına? Daha öncekileri okuduk yazdık da nooldu? Ne değişti? Canım gözlerime yazık. Hiç mi arkadaşınız danışacağınız biri yok? Yada dertlerinizi önem sırasına göre eleyecek bir muhakeme yeteneğiniz? Çok yorucu olmalı
Nerden biliyorsunuz bir şey değişmediğini tabiki de değişiyor buradaki insanlar da eger objektif yorum yaparlarsa tabi insana çok büyük katkısı oluyor ve yol gösterici oluyor ve ben tecrubesizim baya daha önce ilişkim olmadığı için buraya yazıp paylaşıyorum tecrübeli insanlardan fikir alıyorum önceki konularda cogunluk aileyle ilgiliydi zaten onları abarttım biraz dogru

Nerden biliyorsunuz bir şey değişmediğini tabiki de değişiyor buradaki insanlar da eger objektif yorum yaparlarsa tabi insana çok büyük katkısı oluyor ve yol gösterici oluyor ve ben tecrubesizim baya daha önce ilişkim olmadığı için buraya yazıp paylaşıyorum tecrübeli insanlardan fikir alıyorum önceki konularda cogunluk aileyle ilgiliydi zaten onları abarttım biraz dogru
Lütfen konularınızı daha az açın ve daha kısa yazın. Bu şekilde yardımcı olamayız , olacağımız varsa da olmayız.

Eşiniz devamlı yoğun olsa yok denecek kadar az konuşsanız hatta konusamasaniz rahatsız olmayacak misiniz bir süre sonra
Hayır olmayacağım. Bence sende olmamalısın. Karşı tarafı boğarsın. Zaten arıyorsun, zaten yazıyosun diye rahatta takılıyo da olabilir. Beklentilerinin de farkında ayrıca, bundan emin ol.

Hergün hergün konu açıp bu kadar uzun yazılar yazmanız gerçek bir derdiniz olmadığını gösteriyor. Yani kim okusun bunu Allah aşkına? Daha öncekileri okuduk yazdık da nooldu? Ne değişti? Canım gözlerime yazık. Hiç mi arkadaşınız danışacağınız biri yok? Yada dertlerinizi önem sırasına göre eleyecek bir muhakeme yeteneğiniz? Çok yorucu olmalı böyle yaşamak
Böyle uzun konularda 4-5 satır atlaya atlaya okuyorum ben, başı ve sonu belli ediyo zaten olayı 😂

Lütfen konularınızı daha az açın ve daha kısa yazın. Bu şekilde yardımcı olamayız , olacağımız varsa da olmayız.
Ayrinti vermeyince soruyorlar ya da direkt hücuma geçiliyor ayrıntı verdim ki objektif yorumnyapilsin aslında o kadar uzun yazmadım bu sitede çok çok çok uzun yazanlar da var hemde sayıları da az değil kısacası sohbet olmaması konusamamiz işte konu bu

Hayır olmayacağım. Bence sende olmamalısın. Karşı tarafı boğarsın. Zaten arıyorsun, zaten yazıyosun diye rahatta takılıyo da olabilir. Beklentilerinin de farkında ayrıca, bundan emin ol.
Senin eşin o ama aynı eve girip aynı yastığı bas koyuyorsunuz zaten berabersiniz yani ayrıca düşün ki 2 haftadır hiç konusamadik normal bir sey mi bu yani

Bu hafta sonu 2 gün boyunca akşam mesai yapti arkadaşının sirketinde arkadaşı onu oraya almak istiyormuş , parasını da aldı tabi. Suaralar tarla işleri de var tarlayla ilgileniyor hatta işten izin almıştı bazi akşamlar iş çıkışı gittiği de oluyordu bir süre izin aldığı süreçte hep oralardaydı buluşmaya da çağırdı kaç kere hakkını yemeyeyim ben müsait olamadım rahatsizdim o ara hep. Neyse günlerdir azıcık bile konuşamıyoruz az önce ağladım hüngür hüngür ve şu var ki ona kıyamadığım için kendime kıyıyorum ona söyleyemiyorum bunu üst üste geliyor geliyor en sonunda patlıyorum. Dünde işten çıktı arkadaşının annesine bi de komşusuna gitti biri yoğun bakimdaymis biri de ameliyat olmuş geldi 11 12 gibi aradi azıcık konuşmaya kalmadı uyudu kaldi hatta wp den konusuyorduk yazdı çıktı 10 dk sonra bir daha geldi bunu 2 kere yaptı sonra baktım uyumuş zaten hayır zaten o saatte gelmissin orda bana odaklanman gerekmez mi uyuyup kalıyor tekrar mı kalkiyor anlamıyorum ki. Gönlümü alıyor hemen unutayım kızmayayım istiyor ben her şeye anlayışlı davranamam ki günlerdir 1 saat bile konuşamadık zaten ben akşamları da zor bela konuşuyorum kısık sesle yani o kadar sinir bozucu bisey ki biri geliyor biri çağırıyor vs o da bana öyle yapınca çok moralim bozuluyor. Her konuda iyidir hoştur ama gorusmedigimiz zamanlarda zaman ayırması çok çok az haber verir sorar beni yazar ama haber vermelik orda olduğumu iyi olduğumu bilsin işine devam etsin o şekilde. Arar haber verir Allah var o konularda sorumluluk sahibi üst üste arar ya bana çok katkısı oldu maddi manevi Allah razı olsun ama gel gelelim sohbet muhabbet edemiyoruz beklemekten yoruluyorum devamlı böyle olunca çok üzülüyorum ve kendisi bana başlarda hep şey derdi ben daha çok yüz yüze insanıyım ya da sesli konuşma insanıyım mesajlaşmayi sevmiyorum öyle bir yönü de ver bilmiyorum gerçekten yoğun ama bende idare edemiyorum artık bunalıyorum elimde değil hafta sonu mesela saat 10 a kadar mesaiye kaldı abartıyor muyum bilmiyorum ama devamlı beklemek çok yoruyor insanı zaten ailemle görüşmek istiyor konuşmak istiyor bizimkiler suan konuşmaya pek gönüllü değil arada ben kaldım zorla da konusturamam ki onlardan sebep de uzaklaştığını düşünüyorum kızdığını ailemle kaynaşmak tanımak istiyor haklı olarak bir teyzem tanıştı o kadar. Bu akşam da yüzümü yıkayayim uyuyup kalmayayım dedi gitti 20 dk gelmedi sonra geldi uyuyayım mi izin veriyor musun falan yaptı bende uyu dedim emin misin kızma sakın falan diyor bu sefer uzatacaktim nornalde bu konuda kolay kolay üstüne gitmem gerçekten çok dolmustum yazdim sonra sildim mesajlardan yazdığımı
Kendini sen geri çek, sen meşgul ol o konuşmak için çabalasın ve üstüne asla gitme yoksa daha fazla uzaklaşabilir bi erkeğe benimle konuşmuyorsun ilgilenmiyorsun muhabbeti yapmak en büyük hatalardan biri bana kalırsa sen neden hep müsaitsin ona? Olma o geldiğinde sen müsait olma

He sen illa boğcam diyosun, peki 😊
Boğmaklaa ne alakası var yahu siz boğmak görmemişsiniz cidden önceden sürekli yapıyordu az konuşuyorduk asla bir kere kızmadım söyledim sadece ben öyle saçma sapan tabuları olan biri değilim ama önceden fazlasıyla yaşadığım için artık öyle olmayalım istiyorum gün içinde mesajlasmamiz da yok yani akşamdan da bana zaman ayirmayacaksa yuh artık 1 kere yapar 2 kere yapar sürekli yapması anormal değil mi bilmiyorum seviyorsanız istersiniz he siz evlisiniz rahatsınız uzaktayken öyle olmuyor

Kendini sen geri çek, sen meşgul ol o konuşmak için çabalasın ve üstüne asla gitme yoksa daha fazla uzaklaşabilir bi erkeğe benimle konuşmuyorsun ilgilenmiyorsun muhabbeti yapmak en büyük hatalardan biri bana kalırsa sen neden hep müsaitsin ona? Olma o geldiğinde sen müsait olma
Evet yaa o ne zaman gelse konuşuyorum hep müsaitim ona bende biraz bekletiyorum bazen ama çok kısa sure sonra geliyorum hep bekleyen taraf müsait olan taraf benim yani baktım geç mi geldi uyu yazma yaa uyu yani

Böyle uzun konularda 4-5 satır atlaya atlaya okuyorum ben, başı ve sonu belli ediyo zaten olayı 😂
Ayy öyle yapamıyorum ben başladıysam mutlaka hepsini okuycam kitaplarda da öyle takıntı gibi bişey oldu dsdshs uzun ve anlamsız olunca da asabileşiyorum 😂 Bi de şey var yazım tarzı bazılarında yağ gibi akıyor bazılarında ise kendimi pıçaklamak istiyorum 🔪
Ayrinti vermeyince soruyorlar ya da direkt hücuma geçiliyor ayrıntı verdim ki objektif yorumnyapilsin aslında o kadar uzun yazmadım bu sitede çok çok çok uzun yazanlar da var hemde sayıları da az değil kısacası sohbet olmaması konusamamiz işte konu bu
O zaman kilit noktaları kısa tutarak özet geçin. Normalde cücüklere yardım etmeyi severim ama siz hergün defalarca destan yazıyorsunuz bildirim gelince beni bi hoflama alıyor. Size bir bilgi de vereyim ; bir yazı veya kitap cümle ekledikçe değil çıkaracak cümle kalmayınca mükemmele ve öze ulaşır.

Evet yaa o ne zaman gelse konuşuyorum hep müsaitim ona bende biraz bekletiyorum bazen ama çok kısa sure sonra geliyorum hep bekleyen taraf müsait olan taraf benim yani baktım geç mi geldi uyu yazma yaa uyu yani
Kendine ilişkinden başka hobiler bul, uğraşlar bul🧡 en sonunda o ne oluyor diyecektir hatta ilgisizlikten o yakınacaktır

Ayy öyle yapamıyorum ben başladıysam mutlaka hepsini okuycam kitaplarda da öyle takıntı gibi bişey oldu dsdshs uzun ve anlamsız olunca da asabileşiyorum 😂 Bi de şey var yazım tarzı bazılarında yağ gibi akıyor bazılarında ise kendimi pıçaklamak istiyorum 🔪

O zaman kilit noktaları kısa tutarak özet geçin. Normalde cücüklere yardım etmeyi severim ama siz hergün defalarca destan yazıyorsunuz bildirim gelince beni bi hoflama alıyor. Size bir bilgi de vereyim ; bir yazı veya kitap cümle ekledikçe değil çıkaracak cümle kalmayınca mükemmele ve öze ulaşır.

Hmm haklısınız dikkat edicem mutlaka

Back
X