Sevgilim sürekli yoğun?

ciddiyse niye ciddiymiş gibi sevişmek haricinde üstüne düşmüyor?
Cinsellige çok düşkün bu belli azıcık konuşuyoruz bakıyorum konu oraya kaymış muhabbet ona dönmüş ben normal sohbetlerden bahsediyorum onları umursamıyor dinlemiyor bir an önce o konulara girelim istiyor konuşuyoruz sonra bakıyorum bittikten sonra ortada yok

Cinsellige çok düşkün bu belli azıcık konuşuyoruz bakıyorum konu oraya kaymış muhabbet ona dönmüş ben normal sohbetlerden bahsediyorum onları umursamıyor dinlemiyor bir an önce o konulara girelim istiyor konuşuyoruz sonra bakıyorum bittikten sonra ortada yok
sevmıyor işte sevse böyle olmazzzzzz

sevmıyor işte sevse böyle olmazzzzzz
Ne yapar peki cepte görüyor olabilir mi çünkü bir tık daha ciddiye taşıdık belki garanti gördüğü için bu kadar rahat davranıyor aradi açmadım surat da yapmiycam kendi hatasını anlasın madem biz normal konuşamıyoruz hiç konuşmayalım öyle gitsin daha iyi

Ne yapar peki cepte görüyor olabilir mi çünkü bir tık daha ciddiye taşıdık belki garanti gördüğü için bu kadar rahat davranıyor aradi açmadım surat da yapmiycam kendi hatasını anlasın madem biz normal konuşamıyoruz hiç konuşmayalım öyle gitsin daha iyi
cıddı derken yüzük mü taktınız senı istedi mi? ciddi olarak adlandırılan şey nedir?

cıddı derken yüzük mü taktınız senı istedi mi? ciddi olarak adlandırılan şey nedir?
annemle tanıştı sonra evin diğer üyeleriyle tanışmak istiyor işi ciddiye bindirmek istiyor. Bize gelmek istiyor mesela artık adı konulsun istiyor he beni kendi tarafından herkesle tanıştırmadi kardeşiyle (yine yaşları birbirine yakın)uki arkadaşı ve eşleri vardi o kadar. O ciddiyet istiyor da şuan maddi hazır değilim bizimkiler erteliyor bir süre daha

Yavrum biz adamla telefonda fikfikliyoruz, bir bucuk saat konusuyorsak sadece yarim saati bu oluyor. Seks konusup kapatmiyoruz yani.

Adamin seninle alakali olarak ilgisini sadece seks cekiyor.

Yarin yatakta sevistikten sonra kıçını döner uyur bu.

ya bırak Allah aşkına böyle adamlardan hayır gelmez siz neyi zorluyorsunuz anlamıyorum
Zorlamiyorum zaten boşverdim ararsa arar aramazsa aramaz öyle yapıp gün içinde de gönlümü almak için arıyor 5 dk ligina bu da bana samimi gelmiyor ertesi sabah gönlümü almaya çalışıyor. Az önce konuştuk babası hastalanmış onunla ilgilenirken uyuyakaldım falan dedi

Yavrum biz adamla telefonda fikfikliyoruz, bir bucuk saat konusuyorsak sadece yarim saati bu oluyor. Seks konusup kapatmiyoruz yani.

Adamin seninle alakali olarak ilgisini sadece seks cekiyor.

Yarin yatakta sevistikten sonra kıçını döner uyur bu.
Fikfikliyoruz🤣 Yaa galiba sadece seks çekiyor yoksa şunu düşünüyorum sevse değer verse oturup bana sorular sormaz mı muhabbet etmez mi bilmiyorum gerçekten değersiz hissediyorum kendimi bazen. Sonra buluşalım buluşuyoruz zorla bana hediye almaya çalışıyor fazla zaman geçirelim diyor inan hiç gidesim gelmiyor onunla böyle yaptigi için buluşmaları ekesim geliyor. Yoruldum artık. Evet eli açık cömert ilgili ama uzak kalınca o ilgisi yok oluyor yan yanayken ilgili sadece. Bir de istemediği bir şey olunca uzaklaşıyor. Konuşmadan önce bizde bakıştık falan ama sonra o işini halletti az işim var wc ye gidicem dedi kapattık daha sesi sedası çıkmadı 11 di saat hemde

kendi düşen ağlamaz burdan da size bundan sonra kimse vakit bile ayırmaz inşallah çabuk atlatırsınız iyi günler
Noluyor anlamadım ben tepki verdim zaten zaman ayirmadigi için baktım böyle yapıyor daha aramiyorum yazmıyorum hatta ara ara yaz dedi yazmiycam ben aksi bir şey mi söyledim niye cellallenndiniz

Bu elbiselerini beğenmeyen, seninle birlikteyken önden önden yürüyen herif değil mi Menekşe? Eğer oysa bundan değil erkek arkadaş, arkadaş bile olmaz.

Noluyor anlamadım ben tepki verdim zaten zaman ayirmadigi için baktım böyle yapıyor daha aramiyorum yazmıyorum hatta ara ara yaz dedi yazmiycam ben aksi bir şey mi söyledim niye cellallenndiniz
size sizi sevmiyor deniyor seviyor diyorsunuz ciddi değil diyorlar ciddi diyorsunuz sizi belki gün içinde istemeye geldiler adam bunlarla ilgilenmiyor bile gündüz ne yaptığınız umru değil ne kadar yoğun olsanda ararsın sevdiğini. gece 12 den sonra başka amaçla arayıp işi bitince uyuyor. size iş bulun deniyor bir çabanızda yok çünkü evdesiniz aynı şeyler adamın dikkatini çekmiyor en fazla ne anlatabilirsiniz. yazmıyorum diyorsunuz gece 12 de de açma telini ozmaan bak böyle adamlar sizi bu şekilde elde tutar ama başka biriyle evlenir. diyoruz ama dinlemiyorsun bile sonra niye kızdınız diyorsun

Back
X