arkadaşlarıyla çıkıyorsa bir ev kuşu değil demek sadece size karşı öyle.bu da olayın değişik bir yönü.arkadaslar merhaba.. belki size basit gibi gelecek ama erkek arkadasım beni dısarı çıkarmıyorhep evde takılıyoruz artık sıkıldım çok sıkıldım .. ama arkadaslarıyla o çıkıyo bi kere daha bana hadi askım gel çıkalım biseyler yapalım demedi...
hep evdeyiz film izliyoruz oturuyoruz .... ona neden çıkmıyorz çıkalım diyorum (bu da artık dır dır seklini almaya başladı) ne yapıcaz dısarda evde oturalım içelim kahvemizi falan diyo.. ne yapmalıyım kızlar yaa nasıl onu ikne edicem dısarda birseyler yapmaya....
evet kıskanıyormus ama ne yapabilirim ki yaa beraber çıkalım diyorum ben yalnız gidiyorum da demiyorum ki....
benim bisey yapmam lazım ama ne ?CADIARZU
arkadaşlarıyla çıkıyorsa bir ev kuşu değil demek sadece size karşı öyle.bu da olayın değişik bir yönü.
neden.bunu sorun ona önce. cevabını da mutlaka alın.
telefonla arayın.,program yapın,sinemaya bilet alın,ya da tiyatroya, oradan da yemeğe gidersiniz..
.israr
yapacağınız tek şey israr..
bence parası yok çocuğun ondan CADIARZU
böyle tek yönlü ilişkileri hiç anlamıyorum kusura bakmayın, o gezegen siz uydu sanki, etrafında dönüp duruyorsunuz, kontrolü biraz ele geçirmekten kimseye bir zarar gelmez, zira böyle dört duvar arasında yaşanan ilişki olmaz :sinifsinif:
tek sebebin kıskançlık olduğunu düşünmedim, dışarıda sizinle görünmekten çekiniyor olmasın CADIARZU
aynı evimi paylaşıyorsunuzz???????
evet çok sorun yaptım neden çekiniyosun diye çok sikayet ettim ama dediğim gibi artık dır dır etmeye basladım ve bu hiç hos olmuyo..
ne çekincesi olabilir ki ya biz 2 senedir beraberiz arkadaslarını da tanıyorum tabi eve geliyorlar falan arada dısarda görüyorum.. öyle çekindiğini sanmıyorum ama olabilir de tabii ihtimaller arasındaa.
kesin tavrınızı koyun ya
birde eve fazla almayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?