Erkekler kadınlarla geçirilen zamanı ölü zaman olarak değerleniriyor malesef. Sen ona alışverişe çıkalım, bağ bahçe sahil dolaşalım dersen gelmez. Ama gel bilardo oynayalım, sinemaya gidelim, senin arkadaşlarını da çağır bişeyler yapalım deyince hemen kabul ederler nedense. En son eşime dedim ki senin bu arkadaşlarını evlatlık edinelim sen de kurtul ben de. -tatlicadiarzu- Biz ne zaman alışverişe çıksak eşimin başı ve ayakları ağrımaya başlıyor. Bahane işte. Bu erkekleri anlamak zor zanaat bir de kadınları anlamak zor derler.lmaz:
Sen ona erkeklerin reddemeyeceği sosyal aktiviteleri öner örneğin futbol maçı gibi reddetmez sanırım. kaydirigubbakcemile3
kızlar hepiniz yorumlarınızda çok ama çok haklısınız... dün yine bu konuyu tartıstık onunla..
hiç mi biryerlere gitmedik diye birsürü sey sıraladı yaptığımız ama tabii bu olması gerekenlerdi yani elbette çıkıcaktık dısarı 3 sene olmus yani bide 2 sene aynı sınıftaydık konservatuarda..
bu düsüncelerinizde ve sorularınızda haklısınız ama evde zaten ikiz erkek kardesim var benim yani sandığınız gibi durumlar yasanmıyor bunlara dikkat ediyorum ...
ben en basından beri çok dır dır ettiiğim için ve herseyi her arkadasını sorun yaptığım için bu duruma gelmis böyle süregelmis sadecee, dün kendisi böyle dedi..
biraz sabret hersey düzelicek hayatımız yoluna girecek dedi...
biraz sabretmeli miyim anlamadım bende..sonuumuz kötü olsun istemiyorum...
ve hepinize yorumlarınız için çok ama çok tesekkür ediyorum arkadaslar iyi ki varsınız....
kızlar hepiniz yorumlarınızda çok ama çok haklısınız... dün yine bu konuyu tartıstık onunla..
hiç mi biryerlere gitmedik diye birsürü sey sıraladı yaptığımız ama tabii bu olması gerekenlerdi yani elbette çıkıcaktık dısarı 3 sene olmus yani bide 2 sene aynı sınıftaydık konservatuarda..
bu düsüncelerinizde ve sorularınızda haklısınız ama evde zaten ikiz erkek kardesim var benim yani sandığınız gibi durumlar yasanmıyor bunlara dikkat ediyorum ...
ben en basından beri çok dır dır ettiiğim için ve herseyi her arkadasını sorun yaptığım için bu duruma gelmis böyle süregelmis sadecee, dün kendisi böyle dedi..
biraz sabret hersey düzelicek hayatımız yoluna girecek dedi...
biraz sabretmeli miyim anlamadım bende..
sonuumuz kötü olsun istemiyorum...
ve hepinize yorumlarınız için çok ama çok tesekkür ediyorum arkadaslar iyi ki varsınız....
sevgılınızle dısarda nıye gorusmuyorsunuz neden evdesnınız sız evlı degılsınız sonucta dımı yanlıs anlamayın ınsan gıder ne bılyım aılesıyle tanısmaya falan belkı kısıden kısıye degısır 1c 2 defa kacamak falan ama nıye hep evdesınız anlamadım
canım ailesiyle tanısıyorm zaten oda benim ailemle tanısıyor burda bir sorun yok ama sorun onun benimle dısarı çıkmaması ona göre ben fazla büyütüyorum o dısarı çıkmayı fazla sevmiyor ama masallah ben nezaman yoksam ailemin yanındaysam yada biryerdeysem dısarı çıkıyor...
bende bunlardan rahatsızım iste.. bana daha hadi sevgilim suraya gidelim dediği bir elin 5 parmağını geçmez. ben teklif edince de evde oturalım iste diyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?