yapıcağın şu:
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
yeteeeeeeeeeeeeerrrrrr
ne bu be miskin herif çürüdüm evde senin yüzünden anlıyomusun çürüdümmmklava: klava: klava: klava: klava:
bana gelince para olmaz tabi cimri herif,sırtını bana dayadın ekmek elden su gölden ohhh
ya benle adam gibi bi ilişki yaşa,dışarı çıkıp beraber oksijen alalım,yada paçavralarını topla deffffffooooolllllllllldelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
başka fikri olan varmı?sengözlerimebaksanab
yapıcağın şu:
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
yeteeeeeeeeeeeeerrrrrr
ne bu be miskin herif çürüdüm evde senin yüzünden anlıyomusun çürüdümmmklava: klava: klava: klava: klava:
bana gelince para olmaz tabi cimri herif,sırtını bana dayadın ekmek elden su gölden ohhh
ya benle adam gibi bi ilişki yaşa,dışarı çıkıp beraber oksijen alalım,yada paçavralarını topla deffffffooooolllllllllldelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
başka fikri olan varmı?sengözlerimebaksanab
madem sizde yaşıyor evde ücretli servise geç,çay:1. tl Kahve:5.tl Yemek:Fix menü:20. tl(kişi başına)seninkinide o ödesin..aaa bu evinde masrafları var canım de!..
daha ucuz mekanlar aramaya başlayacaktır...
kaydirigubbakcemile3
evet kıskanıyormus ama ne yapabilirim ki yaa beraber çıkalım diyorum ben yalnız gidiyorum da demiyorum ki....
benim bisey yapmam lazım ama ne ?CADIARZU
kusura bakmayın ama evlenmeden aynı evi paylaşırsanız olacagı budur adam napsın dışarda dolaşıp romantik olup bi şeyler paylaşmayı aşmışınız siz işi aynı ev filan kusura bakma ama sorun bu evlenince erkeklerde de oluyo bu zemuszemus
arkadaslar merhaba.. belki size basit gibi gelecek ama erkek arkadasım beni dısarı çıkarmıyorhep evde takılıyoruz artık sıkıldım çok sıkıldım .. ama arkadaslarıyla o çıkıyo bi kere daha bana hadi askım gel çıkalım biseyler yapalım demedi...
hep evdeyiz film izliyoruz oturuyoruz .... ona neden çıkmıyorz çıkalım diyorum (bu da artık dır dır seklini almaya başladı) ne yapıcaz dısarda evde oturalım içelim kahvemizi falan diyo.. ne yapmalıyım kızlar yaa nasıl onu ikne edicem dısarda birseyler yapmaya....
Ohh ne ala memleket !!! :sinifsinif:
ekmek elden su gölden tabi :umursamaz: çocuk niye yapsinki bişey
sen ona çok taviz vermişsin tatlım . 3 sene boyuunca sesini çıkarmazsan böyle olur tabi
sen kendince plan yap .arkadaşalarınla gez dolaş . ona vakit ayırma bence bi süre .
oda bi süree sonra sizin yokluğunuzu hissedip planlarınza ortak olmaya başlıcaktır zemuszemus yani öyle umuyorum opuyorumnanaktan
arkadaslar bütün yazdıklarınızı okudum hak vermmiyo da değilim....
ben ipleri eline vermisim gerçekten..
az önce geldi evime beni görmeye ve stüdyoya gidicem dedi yarım saat oturdu gitti..
biz aslında ikimizde sosyal insanlarız konservatuar dans bölümü mezunuyuz ikimizde bundan ala sosyallik mi olur ama adam benimle dısarı çıkmıyo iste çıkmıyo..
bende anlamadım artık neden ama rest çekmen,n zamanı geldi diye düsünüyorum bende artık..
ona bügün aksam dısarı çıkalım dedim neden ya ben istemiyorum sen nasıl istiyosun bu kadar çıkmak dedi..bende dün gece dısardaydın ama dedim istemediğin halin bu mu? oda arkadaslarımla görüstüm zorunluluktan dısardaydım dedi çok istediğim bisey değil dedi ama bu bi bahane gibi gelmeye basladı bana artık.. bende aksam çıkıcam dedim arkadaslarımla haberlesiriz dedim .. ne olucak bilmiyorum ama kesin gelmiycek ve yine benimle dısarı çıkmıycak ben biliyorum ve durumu çözmek istiyorum artıkk .. neden neden benimle çıkmıyo??
bana hep der çok güzelsin alımlısın kıskanıyorum ama bu bi neden olmamalı yaa bi ben mi güzelim herkes sokakta elini açmıs beni mi bekliyo üstelik böyle durumda aman bende çıkayımda yanında olayım demesi lazım yok ama demiyo....
artık sıkıldım bu durumdan ve rest çekmenin zamanı da geldi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?