Sevgilim tatilde resmen rol yapıyorum

Evlilik neden düşünmüyorsunuz?Uzakta ilişki yürütmek çok zor ve de 32 yaşında diyince koca adammış ben 23 24 yaşlarında sandım.

Zamanla alışacaksınız. Bir de 32 yaşındaymış, sıkboğaza gelecek yaşlar değil. Bunu rol yapıyor gibi düşünmeyip duygularınızı kontrol edebilmeyi öğrenmek olarak görün. Siz de yaşamışsınız işte, aldatan insan bunu öyle bir yapar ki ruhunuz duymaz. Zamanında çok kıskanç olup zamanla artık nerdeyse hiçbir seyi kıskanmayan insan olarak söylüyorum bunu. Doğru yoldasınız.

32 yaşında adama gitme diyemedim herhalde beni cocuk olmakla suclardi
Esim de o yaslarda ben derim valla. Hiç kıskandıgımdan değil bensiz eğlenmesin diye hem her konuda mı böyle yapıyosun? İlişkide yaşlar önemsiz iki taraf da eşittir. aldatılmaya gelince zincire baglasan kilidiyle oynaşır diye söz var

Biraz mirin kirin edince kaç aydır çalışıyorum beş günlük tatil hakkım değil mi demişti. Ben de bisey diyemedim. Kıskandıgimi belli edersem karpuz kabuğu sokmus olmaz miyim

Ben tam olarak gitme demedim ama biraz mirin kirin edince kaç aydır çalışıyorum beş günlük tatil hakkım değil mi dedi ben de bisey diyemedim

Nasil basardınız bunu

Biraz mirin kirin edince kaç aydır çalışıyorum beş günlük tatil hakkım değil mi demişti. Ben de bisey diyemedim. Kıskandıgimi belli edersem karpuz kabuğu sokmus olmaz miyim

Canim orasi zaten karpuz kabuğu dolu
Yine karar senin,sen taniyorsun sevgilini ama bana kalirsa guzel bir dille kiskandigini,yaninda olmak istedigini dile getir.
Bence erkekler de (asiriya kacilmadigi surece) kiskanilmaktan hoslanirlar.

evde oturma.

sen de çık gez arkadaşlarınla akşam bi yerlere çık gündüz denize havuza git otele git spaya git

o gezerken sen evde onu bekleyen konumunda olma. onun da aklı sende kalsın. gönüllü olarak nasıl rapor veriyor bak görürsün.

Nasil basardınız bunu

Böyle sizin yaptığınız gibi. Evde zamanı hızlıca öldürecek şeylerle ilgilendim, dışarı çıktım, arkadaşlarımla zaman geçirdim. Sık sık da bana hata yapacaksa bunu her zaman yapabileceğini, sıkboğaz edersem bunun sadece ilişkime zarar vereceğini telkin ediyordum kendi kendime. Başlarda lütfen beni üzecek bir sey yapma diyordum bir yere giderken, o da sağolsun içimi rahatlatıyordu. zamanla zamanla bir şekilde geçiyor. şimdi ben diyorum, git gez çık diye. İçimde de en ufak bir huzursuzluk olmuyor. Sonra göreceksiniz ki kendinize olan güveniniz de artacak. Kıskançlık gerçekten bence çok özgüvensizlik yaratan iğrenç bir duygu.

İnanın ne der kestiremiyorum. Ama herhalde tek korkusu basımıza bi is gelmesi olurdu aldatma durumları gelmezdi

Gitmiş zaten çoktan. Burada yazılanlar seni kısa bi süre rahatlatır sonra yine kendinle başbaşasın. Böyle kıskancsan kendin gibi düşünen biriyle olabilirsin..

Hmm sey peki biraz sallasam yani yapmasam da yapiyorum desem

Aşırı kaybetme korkum var sanki bi daha onun gibi birini bulamicakmisim gibi ondan da olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…