- 1 Ağustos 2017
- 2.964
- 2.071
- 53
- 34
- Konu Sahibi Albatrosanda
-
Evlilik neden düşünmüyorsunuz?Uzakta ilişki yürütmek çok zor ve de 32 yaşında diyince koca adammış ben 23 24 yaşlarında sandım.Eski sevgilim tarafından aldatıldım güven problemim var ama eski sevgilimle olan psikolojik durumumu buna yansıtmak istemiyorum tabi başaramıyorum. 32 yaşındaki adama acık acık gitme diyemedim tabi biraz mirin kirin ettim sadece. Ama o yaştaki adam benim lafımla hareket etmez zaten. Çevremdeki kadınlara anneme arkadaşlarıma söylediğimde bu durumu da çok abarttığımı söylediler. Ben de hakkaten abartıyor muyum diye bişey diyemedim ve su an resmen rol yapıyorum daha ilk günden çok yıprandım
Annem arkadaşlarım da sizin dediğiniz gibi söylüyor yanı aldatacak olan adam her yerde yapar diyorlar. Ama eski sevgilim tarafından aldatıldığım icin karşı tarafa güvenebilmek benim icin çok ama çok zor. Çünkü hiç beklemediğim zamanda darbe yemiştim. Bu yüzden belki paranoya yapıyorda olabilirim. Biliyorum ki kıskançlık yapar üstüne düşersem sarpa saracak o yüzden şimdilik rol yapıyorum
Esim de o yaslarda ben derim valla. Hiç kıskandıgımdan değil bensiz eğlenmesin diye32 yaşında adama gitme diyemedim herhalde beni cocuk olmakla suclardi
Biraz mirin kirin edince kaç aydır çalışıyorum beş günlük tatil hakkım değil mi demişti. Ben de bisey diyemedim. Kıskandıgimi belli edersem karpuz kabuğu sokmus olmaz miyimSoyledi-ler.Senin dusuncen daha onemli degil mi? Sen taniyorsun,senin sevgilin.
Askta mantik mi olurmuş :)
Yani karsi taraf da belki bir fedakarlik yapabilirdi tatilinden..
Artik olan oldu adam gitti madem tatile,sende kiskandigini belli et.Belki seni rahatlatacak birseyler soyler.
Ben tam olarak gitme demedim ama biraz mirin kirin edince kaç aydır çalışıyorum beş günlük tatil hakkım değil mi dedi ben de bisey diyemedimEsim de o yaslarda ben derim valla. Hiç kıskandıgımdan değil bensiz eğlenmesin diyehem her konuda mı böyle yapıyosun? İlişkide yaşlar önemsiz iki taraf da eşittir. aldatılmaya gelince zincire baglasan kilidiyle oynaşır diye söz var
Nasil basardınız bunuZamanla alışacaksınız. Bir de 32 yaşındaymış, sıkboğaza gelecek yaşlar değil. Bunu rol yapıyor gibi düşünmeyip duygularınızı kontrol edebilmeyi öğrenmek olarak görün. Siz de yaşamışsınız işte, aldatan insan bunu öyle bir yapar ki ruhunuz duymaz. Zamanında çok kıskanç olup zamanla artık nerdeyse hiçbir seyi kıskanmayan insan olarak söylüyorum bunu. Doğru yoldasınız.
Sen arkadaşlarınla gitsen ne der?Ben tam olarak gitme demedim ama biraz mirin kirin edince kaç aydır çalışıyorum beş günlük tatil hakkım değil mi dedi ben de bisey diyemedim
Biraz mirin kirin edince kaç aydır çalışıyorum beş günlük tatil hakkım değil mi demişti. Ben de bisey diyemedim. Kıskandıgimi belli edersem karpuz kabuğu sokmus olmaz miyim
İnanın ne der kestiremiyorum. Ama herhalde tek korkusu basımıza bi is gelmesi olurdu aldatma durumları gelmezdiSen arkadaşlarınla gitsen ne der?
Bi yerleri kalkmasınCanim orasi zaten karpuz kabuğu dolu
Yine karar senin,sen taniyorsun sevgilini ama bana kalirsa guzel bir dille kiskandigini,yaninda olmak istedigini dile getir.
Bence erkekler de (asiriya kacilmadigi surece) kiskanilmaktan hoslanirlar.
Ama tatil yerleri aklını basından alır diyenler varHa tatil ha normal zaman aldatan her türlü aldatırsıkma canını bu yüzden
Hiç böyle düşünmüyorum benAma tatil yerleri aklını basından alır diyenler var
Nasil basardınız bunu
İnanın ne der kestiremiyorum. Ama herhalde tek korkusu basımıza bi is gelmesi olurdu aldatma durumları gelmezdi
Hmm sey peki biraz sallasam yani yapmasam da yapiyorum desemevde oturma.
sen de çık gez arkadaşlarınla akşam bi yerlere çık gündüz denize havuza git otele git spaya git
o gezerken sen evde onu bekleyen konumunda olma. onun da aklı sende kalsın. gönüllü olarak nasıl rapor veriyor bak görürsün.
Öyle siparişle de olmuyor kiGitmiş zaten çoktan. Burada yazılanlar seni kısa bi süre rahatlatır sonra yine kendinle başbaşasın. Böyle kıskancsan kendin gibi düşünen biriyle olabilirsin..
Aşırı kaybetme korkum var sanki bi daha onun gibi birini bulamicakmisim gibi ondan da olabilirBöyle sizin yaptığınız gibi. Evde zamanı hızlıca öldürecek şeylerle ilgilendim, dışarı çıktım, arkadaşlarımla zaman geçirdim. Sık sık da bana hata yapacaksa bunu her zaman yapabileceğini, sıkboğaz edersem bunun sadece ilişkime zarar vereceğini telkin ediyordum kendi kendime. Başlarda lütfen beni üzecek bir sey yapma diyordum bir yere giderken, o da sağolsun içimi rahatlatıyordu. zamanla zamanla bir şekilde geçiyor. şimdi ben diyorum, git gez çık diye. İçimde de en ufak bir huzursuzluk olmuyor. Sonra göreceksiniz ki kendinize olan güveniniz de artacak. Kıskançlık gerçekten bence çok özgüvensizlik yaratan iğrenç bir duygu.
O zaman umursamaz davranmaya devam edicemHiç böyle düşünmüyorum benkaraktere bakar o işler yapmak isteyen 2 dk ayak üstü bile seni uyutur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?