- 28 Ağustos 2016
- 1.438
- 2.359
- 133
- Konu Sahibi Albatrosanda
-
Su an fethiyedeKendini merak ettir fazla konuşma.:)Sonunda tatile gitti öyle mi?Nereye peki?
Fethiye deyse merak etme orası tekin yerler.Dua et marmarise gelmedi.Umarım arabayla gelmemişlerdir.Çünkü uğramadan yapamazlar.Su an fethiyede
Aslina bakarsaniz herseyden once iki erkek arkadas tatile cikmasini kiskaniyorum gidip Orda araba kiraladilar istedikleri gibi geziyolar en başta bu çünkü benim böyle bir imkanım yok. Bensiz oralarda gezmesini kıskanıyorum. Arkadaşını kıskanıyorum. Ve biz uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz yanı benim yanıma dönmicek. Bensiz oraların tadını çıkarmasına uyuz oluyorum.Mesela neyini kıskanıyorsunuz?
İki gün fethiyede iki gün Marmaris'te kalacaklar Marmaris icin neden öyle dediniz ve ever arabayla geldilerFethiye deyse merak etme orası tekin yerler.Dua et marmarise gelmedi.Umarım arabayla gelmemişlerdir.Çünkü uğramadan yapamazlar.
Boşver ileride evlenince bol bol beraber de gezersiniz. Bunda kıskanacak bir durum yok.Aslina bakarsaniz herseyden once iki erkek arkadas tatile cikmasini kiskaniyorum gidip Orda araba kiraladilar istedikleri gibi geziyolar en başta bu çünkü benim böyle bir imkanım yok. Bensiz oralarda gezmesini kıskanıyorum. Arkadaşını kıskanıyorum. Ve biz uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz yanı benim yanıma dönmicek. Bensiz oraların tadını çıkarmasına uyuz oluyorum.
Barlar sokağı berbat burda.Genelde o amaçla geliyorlar.Buraya geldiklerinde gözlerini korkutabilirsin:) Birkaç yer söylerim takip ediliyor zanneder kendini :)))İki gün fethiyede iki gün Marmaris'te kalacaklar Marmaris icin neden öyle dediniz ve ever arabayla geldiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?