Sevgilim tatilde resmen rol yapıyorum

Albatrosanda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2016
1.438
2.359
133
Kızlar bu tür konuları okumaktan sıkılmışsınızdır eminim. Ama tecrübesizlikten kaynaklı sevgilim arkadasıyla tatilde ve acayip kıskanıyorum onu. Sadece su an rol yapıyorum. Kıskanmıyormuş ve rahatmışım gibi. Fakat bu şekilde dört gün daha nasıl geçer bilmiyorum. Lütfen sert yorumlar yapmayın. Yardımınıza ihtiyacım var.

Sen de kendi planını yap atkadaslarınla bulus arama sorma arayınca mesgule at...o seni merak etsin...baska turlu uzulen sen olursun...

Kendini merak ettir fazla konuşma.:)Sonunda tatile gitti öyle mi?Nereye peki?

Arkadaslarinla cik.kahve icmeye yuruyuse sinemaya aksam yemeklerine falan.kitap oku.aradiginda mesgule al.

Tatilde olunca aldatılmıyor kadınlar
Güvenin bence
Gezsin s
Sizde gezin çıkın
Bende eşime bu sene kendin git diyorum

Şöyle sanki on yüz bin milyon kişi okumuyormuş da
Kızkıza sohbetin dibine vuruyormuş gibi konu açılıyor ya
Kendimi öyle asosyal hissediyorum ki o zamanlar
Hıı demek bu üye önemli bi üye
Millet mevzusunu biliyor ona göre yorum yapıyor ama ben sapım diyorum kendi kendime

Mevzu neydi ki bacım

Kiskanmak degil bu yerinde duramiyorsan güvenmemektir .. güvenmedigin biriyle beraber olma.

Mesela neyini kıskanıyorsunuz?
Aslina bakarsaniz herseyden once iki erkek arkadas tatile cikmasini kiskaniyorum gidip Orda araba kiraladilar istedikleri gibi geziyolar en başta bu çünkü benim böyle bir imkanım yok. Bensiz oralarda gezmesini kıskanıyorum. Arkadaşını kıskanıyorum. Ve biz uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz yanı benim yanıma dönmicek. Bensiz oraların tadını çıkarmasına uyuz oluyorum.

Dışarda arkadaşlarına vakit geçir bence zaman akar gider böylece. 4 gün daha arkadaslarla gezmeye devam et

Boşver ileride evlenince bol bol beraber de gezersiniz. Bunda kıskanacak bir durum yok.

İki gün fethiyede iki gün Marmaris'te kalacaklar Marmaris icin neden öyle dediniz ve ever arabayla geldiler
Barlar sokağı berbat burda.Genelde o amaçla geliyorlar.Buraya geldiklerinde gözlerini korkutabilirsin:) Birkaç yer söylerim takip ediliyor zanneder kendini :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…