Sevgilim terk etti, geri döner mi?

Niye aşkı için değiştiremez mi. Madem öyle en başında deseydi degistiremem diye. Beni sürekli oyaladı. Sürekli değiştirecem dedi
Siz neden bir işe girip calismiyorsunuz? Belki o zaman anlardınız o kadar kolay olmadığını. Ayrica maddi geliri olmayan bir kadin icin evlilik çok sorunlu. Gerci es adayınız calisan kadin istemiyormuş, sizin ona bağımlı olmanızı bekliyor gibi ki o durumda size evliyken hakaret etse kötü davransa, kucağınıza bebekle bunlari alttan almak zorunda kalırsınız. Aileniz de bosaninca destek olacak bir aileye benzemiyor. İşiniz çok zor.

Sende de babanda da damat adayında da var suç. Ama terk edildiysen sakın arama üstüne gitme hiçbir erkeğin. Birde herşeyi kabul etme. Çok üzülürsün.bu da geri dönmez , bırak dönmesin de . Daha hayırlı kısmetin vardır kapatma önünü.

Yani düşünüyorum da bana ettiği laflar hala aklımda. Ev Alicam tabi ama zor zamanimda arkamda olmuyorsun dedi mesela. Sanırım ailemi onun maddi durumuna göre ayarlamadim diye. Ya da şey dedi ben istedim ailen yokuşa sürdü. Sanırım bana olan güveni kırılmıştı. Benim de hatalarım var. İşte bu yüzden hep sevdiğim adamı hatalarımdan dolayı kaybetmenin pismanligiyla mahvolucam

20li yaslarin aşırı dramatikliği harika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…