• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim terketti...

Yazdıklarınız da haklı da olabilirsiniz, ergen gibi hayır o beni çok seviyor demek istemiyorum.
Ama bazı insanların karakteri böyledir, sevmezler sürekli cıvık cıvık ilişki, sürekli konuşma vs . O da o karakterdeydi.
Beni sevmiyorsa zaten bırakıcam ama emin olamıyorum dediğim gibi tek kafamı kurcalayan kavgalardan bunalmış soğumuş da olabilir ki konuşması sanki öyleydi benle, öyle ise bir şansımız daha olsun istiyorum. Gurur yapıp tamam git demek istemiyorum.
Bence bir kere daha gidip konuşabilirsin. Bunu yaptın diye hemen gurursuz olmazsın. Eğer kesin bir şekilde vazgeçmişse senden, bir daha rahatsız etmezsin.

Yazdıklarınız da haklı da olabilirsiniz, ergen gibi hayır o beni çok seviyor demek istemiyorum.
Ama bazı insanların karakteri böyledir, sevmezler sürekli cıvık cıvık ilişki, sürekli konuşma vs . O da o karakterdeydi.
Beni sevmiyorsa zaten bırakıcam ama emin olamıyorum dediğim gibi tek kafamı kurcalayan kavgalardan bunalmış soğumuş da olabilir ki konuşması sanki öyleydi benle, öyle ise bir şansımız daha olsun istiyorum. Gurur yapıp tamam git demek istemiyorum.

Cok istiyorsanız bi kere daha konuşmayı deneyin ama yine olmazsa asla bi daha zorlamayın. Aynı hatayı defalarca yapmış biri olarak soyluyorum eger karşıdaki insan sizi o ya da bu herhangi bi bahaneyle istemiyosa kafasında bitirmisse geri donduremezsin. Kendinizi uzup onun bi taraflarını kaldırdığınla kalirsin.

Cok istiyorsanız bi kere daha konuşmayı deneyin ama yine olmazsa asla bi daha zorlamayın. Aynı hatayı defalarca yapmış biri olarak soyluyorum eger karşıdaki insan sizi o ya da bu herhangi bi bahaneyle istemiyosa kafasında bitirmisse geri donduremezsin. Kendinizi uzup onun bi taraflarını kaldırdığınla kalirsin.
Demek istediğim bu işte. Eğer sevmiyorsa kesinlikle bitiririm, karşısında acıyacağı bi hale düşürmem kendimi. Ama ya sadece kızgınsa...
Bunun doğru zamanı nedir ? Nasıl konuşmalıyım? 2 hafta oldu daha biraz zaman tanımalı mıyım ona ?

Merhaba herkese,

6 ay önce bir ilişkim başladı. Çıkmadan önce 1.5 sene kadar arkadaşımdı. İlk zamanlardan bana ilgisi belliydi ama takıldığım biri vardı. Uzak durdu. Sonra 6-7 ay sonra tekrar ilgilenmeye başladı. Bir ara çıkma teklifi etti bana. O zamanlar bi şey hissetmediğimden hayır dedim. Ama o vazgeçmedi. Gel gelelim ben de aşık oldum, bundan tekrar 5-6 ay sonra çıkmaya başladık.
Başlarda her şey çok güzeldi ama sonradan çok ilgisiz davranmaya başladı. Yani beni sevmediğinden değil anlıyordum ama kişilik olarak ilgisiz bir insan. Sinirleniyordum çekip gidiyordum, bir süre konumuyordum, sinir oluyordu böyle durumlarda koskaca insanlarız vs diye. Kavga ediyorduk sıkılıyorum ben bunalıyorum falan diyordu ama kavga sebepleri de benle ilgilenmemesi. Sürekli çok geç cevap vermesi, hep arkadaşlarıyla olması, hasta olunca yanıma gelmiyorsun isyanı vs vs vs
Neyse 3 hafta önce bir şey yazdım. Yine cevap vermedi bana, ben de 2 hafta bi şey yazmadım. Ama amacım küsmek vs değil, bu olaylardan çok kavga ediyoruz en iyisi yazışmayalım dedim kendimce. Arada buluşalım diye mesaj attım ama işim var dedi. Sonra 2 hafta önce 1 saat konuşalım dedi. Ayrılmak istiyormuş.
Ben ayrılmak istemediğimi onu sevdiğimi söyledim. Mesajlaşma vs gibi çocukça şeylerden ayrılmayalım dedim. Eskisi gibi hissetmiyorum içimden devam etmek gelmiyor dedi...
2 haftadır hiç konuşmuyoruz, bir kere gördüm o kadar.
Ne yapmalıyım sizce ? Gidip konuşmalı mıyım ? Çok özlüyorum. Başka biri mi var acaba gibi deli gibi merak ediyorum. Şansımız var mı sizce yoksa gerçekten bitti mi ?
Terkedilmiş biri olarak seni çok iyi anladım bende kabul edemiyorum hala ama bizi sevmiyorlar malesef :( nekadar cabuk kabullenirsek o kadar az uzulcez

Demek istediğim bu işte. Eğer sevmiyorsa kesinlikle bitiririm, karşısında acıyacağı bi hale düşürmem kendimi. Ama ya sadece kızgınsa...
Bunun doğru zamanı nedir ? Nasıl konuşmalıyım? 2 hafta oldu daha biraz zaman tanımalı mıyım ona ?
2 haftaya kızgınlık gecer bence. Yani benimki gecerdi en azından. Ama bilemem tabi kesin olarak

Eğer mesaj yazmayı sevmiyor ise
Arar sorar... Bunlar bahane

Benim erkek arkadaşım da mesaj yazmaktan nefret ediyor ama gün içerisinde 4-5 defa arar..

Lütfen zamanını heba etme seni önemsemeyen bir erkek için

Bir kere daha ret etse daha mı iyi olacak?
Bu defa takıntı ve hırs haline getireceksiniz

Yine de siz bilirsiniz tabi ki

Ya madem ilgisiz olmasi 'o kadar da sorun degil'di, madem cok seviyorsunuz, niye cocuk cileden cikana kadar bunlari soylemediniz/yapmadiniz?
Sizi surekli kusturecek, üzecek sebepler terk edilince bir anda sorun olmaktan mi cikti?
Bence artik sizi sevmiyor. Ister konusun ister konuşmayın, döneceğini düşünmüyorum. Net bir sekilde ayrilmis çünkü surundurmeden.

Eğer bir şansınız daha olsun istiyorsan arama yapışma sevmiyor mu merak ediyorum öğrenmek istiyorum diyorsan adama yapışma bırak gitsin dönerse senindir. Anladın mı.

Sen aşık olmuşsundur
O kişi aşık olmamış olduğunu sanmış
Bariz bişey ki istemiyor üstüne düşme yoksa olacağı varsa da olmaz

Kimseyi degistiremezsin ki bi defa bunu asla unutma.
Baska iliskilerinde tekrarla.
Bu arkadas acik sekilde istemiyorum demis.zorlama bence hic

Şöyle biz arkadaş olarak çok iyiydik, çok iyi anlaşıyorduk. Sabahlara kadar muhabbet edebiliyorduk. İyi de bir insan. İlgisiz evet hem de çok ama bu yetiştiği çevre ve sonrasında okuduğu bölümle de ilgili bir durum. Eğer beni sevmediği için yaptığından bir gram şüphelenseydim baştam i ben istemezdim zaten .

demek ki arkadaş olarak daha iyi anlaşıyor seninle, sevgili olunca aradığı kişinin sen olmadığını anlamış.
sizlere "seni istemiyorum" cümlesini kuran insanlar için uğraşmanın ne kadar boş oldugunu anlasanız keşke. zorlayınca ilk dalgada yine gururu kırılan, ezilen sizler oluyorsunuz.
kadın olsun erkek olsun "seni istemiyorum" diyen kişiye hayır isteyeceksin denilmez. dersen sonuçlarına da katlanırsın..
kendini kandırma, okuduğu bölümle ilgilisizliğinin ne ilgisi var?

Konu sahibi kendini kandirma lutfen. Adamin msj atmamasi falan bahane. Seven insan sevdigini merak eder, arar sorar...

Hayatinda baska biri vardir muhtemelen.
Bir insan sizi mutsuz ediyorsa, mutlaka mutlu ettigi baska biri vardir.

Back
X