Öncelikle erkek arkadaşın üniversiteye gittiği için sevinmelisin. İleri dönük düşünüldüğünde kendi hayatını kurtaracak ve ayakları üzerinde durabilmesi için ilk adım. O yüzden öncelikle gidiyorsun diyerek başının etini yemeyin. Uzak ilişkiler kolay olmuyor kendimde uzak bir ilişki yaşıyorum. Zorlukları var. Her özlediğinde her görmek istediğinde göremiyorsun. Yeri geliyor iletişim kopuklukları oluyor. Çünkü yan yanayken derdini anlatmak başka telefondan çok başka oluyor. Ama yaşanılan özlem duyguların daha bir alevlenmesini aşkın daha da çoğalmasını sağlıyor en azından bizim için böyle. Birbirinizi gerçekten seviyor onun sevgisine inanıyorsan aldatma mevzu hiç gelmesin aklına. Beni aldatır mı diye hiç düşünüp yıpratma kendini. Aldatsa zaten ruhumuz duymaz ayrı şehirde olunca sadece ona ve söylediklerine güvenmek durumunda kalıyor insan. Ama kıskanç biriysende aman kimlerle geziyorsun vs vs diye çokta üzerine gidip sıkma onu onunda bir hayatı var ve üniversitede böyle kızlı erkekli arkadaş grupları oluyor ama gerçekten arkadaş grubunu kastediyorum. O yüzden sıkma canını ama bu uzaklık ilişki için çok zorlu bir engel oluyor bu engeli geçersen zaten ilişkinizi kuvvetlendirmiş olursunuz. Ama tabi imkanın varsa arada bir git yanına yatılı olmasa bile günübirlik gidip ortamını gör için rahat etsin
Ben memleketteydim o 18 saat uzaklikta. Ben 18 yasindaydim universiteye hazirlaniyordum. O 21 yasinda universite 2. Siniftaydi. Ben tercihlerde onun oldugu okulu da yazmistim ama yine memleketimdeki okula yerlesmistim. Okuldu işti askerlikti derken eşimle 6 yil uzaktan yuruttuk ilişkimizi. Yurumesinin tek sebebi de güvendi canim. O birbirimize güvenimiz olmasaydi eminim yurumezdi. Cunku ben gercekten cok kiskanctim o zaman. Kiskancligimi dizginleyen de ona olan guvenimdi. Hem unutma yapacak olan yanindayken de yapar. Ama sen sevgisine inanmiyorsan güvenemeyeceksin de. O zaman cok zor.
arkadaşlar erkek arkadaşım üniversiteye gidiyor acaba uzaktan ilişki sürdürmek mümkün mü ne gibi fedakarlıklar gerekmekte lütfen yardımcı olur musunuz ? Ayrıca nasıl davranmak gerekir bilgilendirir:105:misiniz lütfen :105:
Benimde erkek arkadaşım ünv kazanıp gittiğinde bende aynı düşünceler içerisindeydim.ama son sınıfa geçti şükür.ilk sene zor oldu bana.biraz kıskançlık yaptım.okul gezileri arkadaşları falan baa bi bocaladım.ama bence sen aynı hataya düşme.kıskanç davranma.ilgili ol herzaman.unutmaki oda orda bir alışma süreci yaşıycak.anlayışlı olman lazım.bir süre sonra yanımdaymış gibi alışmıştım uzakta olma durumuna.artık görüntülü konuşma falanda var.özleyince görürsünüz birbirinizi:)
arkadaşlar erkek arkadaşım üniversiteye gidiyor acaba uzaktan ilişki sürdürmek mümkün mü ne gibi fedakarlıklar gerekmekte lütfen yardımcı olur musunuz ? Ayrıca nasıl davranmak gerekir bilgilendirir:105:misiniz lütfen :105:
kendi gözlemimi söyleyeyim uzaktan yürüyen ve yıllarca süren ilişkilerde hep erkek fedakar ve sevdiğine bağlı bir karakter oluyor,
çünkü kızlar kıskanır haber bekler illa ki olacak bunlar burda erkeğin tavrı önemli işte üniye gider gitmez macera aramazsa , seni aramaya sormaya devam ederse , sana olan ilgisi özlemi azalmazsa zaten bitmez.. Bunu bekleyip gör derim şimdiden bilemezsin .. üniye başladğı ilk aylarda tavırları değişirse bil ki o senin sevdiğin adam olmaktan yavaştan uzaklaşıyor..
Bu iliskinize ve karakterlerinize bagli aslinda. Hic birinizden biri memleket disina ciktiniz mi? O zaman o mesafenin iliskinizi nasil etkiledigini düşünüp o gittikten sonra neler olacagini az cok tahmin edebilirsin. Tabi mesafe ve zaman daha uzun olacağından biraz daha fazla etkiler. Bir de guven bu durumlarda olmazsa olmazlardan. Sevgisinden emin olmaman da bir guven eksikligi. Yani zor gibi geldi.
Kıskanç davranmamak mümkünmü sence canm o kıskançlıkla ilgili nasıl davranabilirim. Henüz gitmeden başladım ben bocalamaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?