Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaklaşık 1,5 yıldan beri foruma girmiyorum.
Konuyu güncellemek isterim ama bu çoğu kişinin benden nefret etmesine neden olucak biliyorum.
Ben o kızla hala beraberim.Erkek arkdaşımdan ayrıldım.
Kimin umrumda ki bu ama belki yardımı dokunabileceğim birileri vardır burada...
Onlara sesimi duyurmak adına , BU DÜNYADA ASLA YAPAYALNIZ DEĞİLSİNİZ.SİZİN GİBİ OLAN MİLYONLARCA İNSAN VAR.TEK SORUN SESİMİZİN ÇIKMAMASI !!!
valla herkesin kendi hayatı kimse sizin hayatınızı yasamadıgı icin sorgulama hakkınada sahip degil kimseye zarar vermedigi surece herkes in özel hayatı kendine ama bu toplum maalesef bu tarz ilişkileri kabullenemiyor zor bir hayat olucaktır sizin icinde :26:
Yaklaşık 1,5 yıldan beri foruma girmiyorum.
Konuyu güncellemek isterim ama bu çoğu kişinin benden nefret etmesine neden olucak biliyorum.
Onlara sesimi duyurmak adına , BU DÜNYADA ASLA YAPAYALNIZ DEĞİLSİNİZ.SİZİN GİBİ OLAN MİLYONLARCA İNSAN VAR.TEK SORUN SESİMİZİN ÇIKMAMASI !!!
kimsenin sizden nefret etmesine gerek yok, hayat sizin, karar sizin, bize bir zararınız yok.
en son psikoloğa gidicem diyordunuz, ne teşhis koydu size??
sevdigim bir kocam harika cocuklarim var.yasadiginiz seyleri anlayabilmem bu yüzden kesinlikle imkansiz.ama sizi anlamiyor olmam size saygi duymayacagim anlamina gelmez.tercihlerinizin arkasinda durma cesareti gösterdiginiz icin tebrik ederim sizi, cok cesurmussunuz.sahip oldugumuz toplumda hayatiniz cok zor.yinede herseye ragmen size mutluluklar dilerim.
psikiyatriste gittim ve bunun bir rahatsızlık yada hastalık olmadığını ısrarla beynime kazıdı ve psikoloğa yönlendirdi ve aşağı yukarı 1 yıl psikoloğa gittim.
bunca zamandır yaptığım şey inkar etmekdi ve erkeklere ilgi duymak için çabalarla geçirdim ama yok olmuyor-olmadıda zaten.
korkum, aşağılık bir sapık yada uzaylı muammelesi görmek miş ve bunu yendim.
kadınım ve bedenimle ilgili hiçbir sorunum yok sadece yine bir kadını sevebiliyorum.durum bu.
size ne kadar tuhaf gelsede durum bu işte...
bu bir seçim. ve seçiminize saygı duyuyorum.. nasıl mutluysanız öyle yaşayın.Yaklaşık 1,5 yıldan beri foruma girmiyorum.
bence at kendni en yakın yerden :)