Sevgilim var ama Hemcinsimden hoşlanıyorum galiba, kafayı yiyeceğim.Yardım.

yani bence geçici bir durum bu, sen kendinin bildin bileli erkeklerden hoşlanıyosun, ve sonuçta bir erkek arkadasın var. taaa en basında baska türlüsünü düşünseydin hayatınada öyle yön verirdin..bir erkek arkadşııın olmazdı mesela...hayatını tehlikeye atma madem güzel bi ilşkin var evlen o çocukla.ve bence bu duygunun gelip geçici bir sey oldugunu, bastırabilecegini düşünüyorum.öyle olmasını temenni ediyorum...tamamen dikkatinin evlenecegin çocuga ver arkadasım..

Son düzenleme:
Ailenizin tutucu olmasından dolayı bir çok konuda bastırılmış duygular ,sağlıklı değil psikoloğa gitmeniz gerekir,ayrıca bundan rahatsız olmanız eşcinsel olmadığınınızı gösterir.Sanalda özel iletişime geçmek isteyen kişilere dikkat etmenizi öneririm ,karşınızdaki çok iyi niyetli de olabilir tamamen kötü niyetlide olabilir.

Son düzenleme:
belki karşı taraf eşcinseldir, o yüzden sana bu kadar yakın davranmıştır, bilemedim, ya da tersini düşün kız gayet iyi niyetle sana yaklaştı senin bu eğilimini duyarsa ya çok üzülür daha kötü bi ihtimalde bu durumu herkese yayabilir

Yaklaşık 1,5 yıldan beri foruma girmiyorum.

Konuyu güncellemek isterim ama bu çoğu kişinin benden nefret etmesine neden olucak biliyorum.

Ben o kızla hala beraberim.Erkek arkdaşımdan ayrıldım.

Kimin umrumda ki bu ama belki yardımı dokunabileceğim birileri vardır burada...

Onlara sesimi duyurmak adına , BU DÜNYADA ASLA YAPAYALNIZ DEĞİLSİNİZ.SİZİN GİBİ OLAN MİLYONLARCA İNSAN VAR.TEK SORUN SESİMİZİN ÇIKMAMASI !!!

Konuyu güncellemek isterim ama bu çoğu kişinin benden nefret etmesine neden olucak biliyorum.

Onlara sesimi duyurmak adına , BU DÜNYADA ASLA YAPAYALNIZ DEĞİLSİNİZ.SİZİN GİBİ OLAN MİLYONLARCA İNSAN VAR.TEK SORUN SESİMİZİN ÇIKMAMASI !!!

valla herkesin kendi hayatı kimse sizin hayatınızı yasamadıgı icin sorgulama hakkınada sahip degil kimseye zarar vermedigi surece herkes in özel hayatı kendine ama bu toplum maalesef bu tarz ilişkileri kabullenemiyor zor bir hayat olucaktır sizin icinde :26:

valla herkesin kendi hayatı kimse sizin hayatınızı yasamadıgı icin sorgulama hakkınada sahip degil kimseye zarar vermedigi surece herkes in özel hayatı kendine ama bu toplum maalesef bu tarz ilişkileri kabullenemiyor zor bir hayat olucaktır sizin icinde :26:

çok zor bir dönem oldu benim için.içten içe yedim bitirdim kendimi.29 yaşımda sacımda beyazlar çıktı ama yapabilecek bir şey yok.

değdi mi diyecek olursanız , değdi derim.hayatım tamamen değişti.zaten adını konduramadığım veya kabullenemediğim yüzümle yüzleşmeyi başardım.

utanmıyorum halimden ama gururda duymuyorum.sadece seviyorum işte hepsi bu.

kimsenin sizden nefret etmesine gerek yok, hayat sizin, karar sizin, bize bir zararınız yok.
en son psikoloğa gidicem diyordunuz, ne teşhis koydu size??

kimsenin sizden nefret etmesine gerek yok, hayat sizin, karar sizin, bize bir zararınız yok.
en son psikoloğa gidicem diyordunuz, ne teşhis koydu size??

psikiyatriste gittim ve bunun bir rahatsızlık yada hastalık olmadığını ısrarla beynime kazıdı ve psikoloğa yönlendirdi ve aşağı yukarı 1 yıl psikoloğa gittim.

bunca zamandır yaptığım şey inkar etmekdi ve erkeklere ilgi duymak için çabalarla geçirdim ama yok olmuyor-olmadıda zaten.

korkum, aşağılık bir sapık yada uzaylı muammelesi görmek miş ve bunu yendim.

kadınım ve bedenimle ilgili hiçbir sorunum yok sadece yine bir kadını sevebiliyorum.durum bu.

size ne kadar tuhaf gelsede durum bu işte...

sevdigim bir kocam harika cocuklarim var.yasadiginiz seyleri anlayabilmem bu yüzden kesinlikle imkansiz.ama sizi anlamiyor olmam size saygi duymayacagim anlamina gelmez.tercihlerinizin arkasinda durma cesareti gösterdiginiz icin tebrik ederim sizi, cok cesurmussunuz.sahip oldugumuz toplumda hayatiniz cok zor.yinede herseye ragmen size mutluluklar dilerim.

sevdigim bir kocam harika cocuklarim var.yasadiginiz seyleri anlayabilmem bu yüzden kesinlikle imkansiz.ama sizi anlamiyor olmam size saygi duymayacagim anlamina gelmez.tercihlerinizin arkasinda durma cesareti gösterdiginiz icin tebrik ederim sizi, cok cesurmussunuz.sahip oldugumuz toplumda hayatiniz cok zor.yinede herseye ragmen size mutluluklar dilerim.

ilginiz için tşk ederim.

beni çok zor bir hayat bekliyor biliyorum ama önceside hiç kolay değildi.

demişsiniz ki tercih meselesi....

ben böyle olmayı tercih etmedim ki...azınlıkta kalacağını ve hep dışlanacağını bile bile böyle olmayı hangi kadın tercih eder ki.

tercih değil işte bu...siz erkekleri seviyorsunuz, hayatınızın hiç bir döneminde ''tamam ben erkekleri seveyim '' dediniz mi?

bende tercih etmedim , böyleydim...hep...

Yani 27 yaşından önce farkında olmadan erkeklere ilgi duymaya mı zorlamışsın kendini? O kız çıkmasaydı karşına farketmeyecek miydin acaba nasıl oldu bu psikolojik görüşmeler nasıl farkettirdi sana kendini merak ettim:44:

Diğer konun da çok tuhaf oda mı kiralıyorsunuz bayanlara neden?

Son düzenleme:
psikiyatriste gittim ve bunun bir rahatsızlık yada hastalık olmadığını ısrarla beynime kazıdı ve psikoloğa yönlendirdi ve aşağı yukarı 1 yıl psikoloğa gittim.

bunca zamandır yaptığım şey inkar etmekdi ve erkeklere ilgi duymak için çabalarla geçirdim ama yok olmuyor-olmadıda zaten.

korkum, aşağılık bir sapık yada uzaylı muammelesi görmek miş ve bunu yendim.

kadınım ve bedenimle ilgili hiçbir sorunum yok sadece yine bir kadını sevebiliyorum.durum bu.

size ne kadar tuhaf gelsede durum bu işte...

yazdıklarınız ilgimi çekti bişey sormak istiyorum.benimde bi arkadaşım var biseksüel ve bu kişi bir erkek 6 yıllık sevgilisinden ayrıldı.daha sonra bir erkekle yani hemcinsiyle birlikte oldu.ben hala onun değişmesini bekliyorum yani bir erkek olarak sadece kadınlardan hoşlanmasını bunun geri döünüşü var mı? yoksa hayatı boyunca hep böyle mi olacak ? bi doktordan yardım alsa bi yararı olur mu ?

kadın olmak da bizim seçimimiz değildi ya da mesela esmer olmak ya da sarışın olmak yani bunları düşünmemek gerekiyor eğer böyle bir eğilimin varsa önce bunu kabul etmek gerekli bu suç ya da ayıp bir şey değil hastalık hiç değil.

nerede yaşıyorsun bilmem ama kaos gl ya da lambda gibi derneklere üye ol, sana her konuda destek olabilirler.

bu bir seçim. ve seçiminize saygı duyuyorum.. nasıl mutluysanız öyle yaşayın.

kendini olduğun gibi kabul etmen çok güzel :34: işin en zor kısmı bu çünkü. gün gelecek homofobik beyinlerin de hakkından geleceğiz..

Bu sizin hayatınız tabi hiçbirimiz sizden nefret etmeyiz bize ne ki...
Yalnız benim dikkatimi çeken birşey var.
Konunuzu baştan sona okudum ve farkettimki
İlk konuyu açışınızda panik olmuştunuz ve ilk defa başıma böyle birşey geliyor
Hayatımda ilk kez böyle hissettim kafayı yicem vs yazmışsınız.
Aradan 1.5 sene geçiyor ve ben hep böyle hissediyordum diyorsunuz
Bana bu yolu kendi isteğinizle SONRADAN seçmişsiniz gibi geldi
Yazıkki böylesi gelenekçi bir toplumda yaşarken EN ZOR yolu seçmişsiniz
Sizin için dileğim, umarım seçtiğiniz yol bi anlık geçici hevesten ibaret değildir
Zira hayatınız boyunca karşılaşacağınız engellerle başetmek,
Üstelik böyle bir etiketten sonra, sizin için işkence olur.
Mutluluklar

Son düzenleme:
Back
X