Sevgilim ve ailesi

sende yat uyu Allahaşkına. Vardır bi sorun kendi aralarında. Sevgilinin şuursuzluğuna diyecek bişeyde bulamadım. Adam kaçıncı uykusunda, senin haline bak. Zaten umursamaz biri ise gelmesin güven bana. İleride şükredersin. Yarın arar sorarsın, hem niyetlerinde ciddi iseler bu cumartesi olmaz haftaya olur.
Haklısınız , haklısınız 😔

Sevgilimle annelerimiz tanıştı iki kez
Bugün nişan öncesi son görüşme için
Yani kim ne alacak ne yapılacak konuşulması için biz onları ziyarete gidecektik
Yarın annem arayack davet edecek gelirsiniz Cumartesi bizdesiniz dedi

Gün boyunca tam 3 kez bana annem aradı mı diye sordu
Her defasında hayır tatlım henüz aramadı dedim
Ara ara normal konuşmalar da yaptık mesajlaşarak

Akşam saat 9 gibi hayatım heralde iptal oldu görüşme dedim
Okudu cevap yazmadı

Saat 1 gibi ne yapıyorsun canım dedim okumadı bile
Annesi beni çok sever annemi de yani beni istememe gibi birşey aklıma getirmek istemiyorum ama bilemedim

Sizce ne oluyor
Önce erkek tarafı size geldi mi tanışmak için sizi davet ettiler mi genelde erkek tarafı ya çağırır ya da Müsaitseniz biz geliyoruz derler böyle şeyleri konuşmak için kız tarafı ayağa çağrılmaz

Haklısınız , haklısınız 😔
Güzelim can sıkıntını tahmin ediyorum ama burda tek takılan,endişe eden sensin. Ben senin adına inan çok üzüldüm. Böyle bir zamanda erkek arkadaşın hiçbir açıklama yapmadan uyuyabiliyorsa, sende yatıp uyumalısın. Sonrada bu sorumsuzluğun hesabını sorarsın. Ayrıca böyle zamanlar insanları ve ne kadar güvenilir olduklarını görmek için doğru zamanlardır bana göre. Valla çok sinir oldum erkek arkadaşına. Bişeyler daha yazarsam banlanmaktan korkuyorum.

Back
X