• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim ve ben

Başkası olsa benim yerimde senin böyle konuşmana belki de izin vermezdi ben seni sevdiğim için sana bişey diyemiyorum diyo çok kırıldım bu sözüne de hem ben o kadar uğraştım aldım heyecanlandım
E doğru söylemiş.
Biz de kırk defa söyledik başkası olsa katlanmazdı diye. Çocuk da farkında ama sevdiği için bir şey demiyor demek ki. Bence siz de farkına varın.

Siz aldınız evet de adam müneccim değil, nereden bilsin?

Belki senin yerinde bende olsa kırılır üzülürdüm ama fazla uzatma bence çokta canını sıkma bu durumda olabilir böyle şeyler, herkesin her anı her anını tutmuyor maalesef :KK14:

yinemi sen :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
kesin ablasını doktora götürdü ondan cvp veremedi :KK14:
yoksa niye vermesin. sonucta sen onun sevgilisisin yani :KK49:
tapusuyla o adam senin... :KK53:
nasıl müsait olmaz onca saat:KK57: kız bi haltlar yemiş olmasın ablamdayım ayagına o_O

Erkek arkadaşımla iki yıldır birlikteyiz ona doğum günü yaklaşıyor hediye aldım beğenip beğenmiyeceği konusunda tereddüt ettiğim için kardeşime almış gibi fotoğrafını göndermeyi düşündüm senin fikrini almak istedim kardeşim için uygun mu diye.. Tabi fotoğrafı göndermeden önce müsait olduğunda haber verir misin senin fikrini alıcam dedim.. O da müsait değilim şuanda ablamlara gidiyoruz müsait olunca yazarım demiş.. Ben bunu saat 18 gibi söyledim bana 23de müsait olduğunu söylemiş.. Çok kızdınm ama belli etmedim Arkadaşımın erkek arkadaşına sordum artık gerek kalmadı hevesim kursağımda kaldı yazdım..
Bir Sürü özür diledi 3 gün boyunca bunu düşünüyorum uyuyamıyorum seni üzdüm hevesim kursağım da kaldı dedirttim sana ama ablamlara gitmiştik tam müsait Olmayı bekledim yoksa geç yazarım tam yorum yapamam göstereceğin şeye üzülürsün diye düşündüm bizim aramızda böyle kırgınlıklar olmamalı gibi Şeyler söyledi..
Ama ben ona hediye aldım kardeşime almış gibi göstericektim içimde kaldı üzüldüm sizce kim haklı kızlar?

Sevgilin gerçeği bilmiyor ki ayrıca da sana daha iyi bir yorum yapabilmek adına müsait bir zamanı beklemiş
bence suçlu yok ortada , boşa yapılan kaprisler var .

yinemi sen :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
kesin ablasını doktora götürdü ondan cvp veremedi :KK14:
yoksa niye vermesin. sonucta sen onun sevgilisisin yani :KK49:
tapusuyla o adam senin... :KK53:
nasıl müsait olmaz onca saat:KK57: kız bi haltlar yemiş olmasın ablamdayım ayagına o_O
tabi gerçekten ablasına gittiyse :63:

Erkek arkadaşımla iki yıldır birlikteyiz ona doğum günü yaklaşıyor hediye aldım beğenip beğenmiyeceği konusunda tereddüt ettiğim için kardeşime almış gibi fotoğrafını göndermeyi düşündüm senin fikrini almak istedim kardeşim için uygun mu diye.. Tabi fotoğrafı göndermeden önce müsait olduğunda haber verir misin senin fikrini alıcam dedim.. O da müsait değilim şuanda ablamlara gidiyoruz müsait olunca yazarım demiş.. Ben bunu saat 18 gibi söyledim bana 23de müsait olduğunu söylemiş.. Çok kızdınm ama belli etmedim Arkadaşımın erkek arkadaşına sordum artık gerek kalmadı hevesim kursağımda kaldı yazdım..
Bir Sürü özür diledi 3 gün boyunca bunu düşünüyorum uyuyamıyorum seni üzdüm hevesim kursağım da kaldı dedirttim sana ama ablamlara gitmiştik tam müsait Olmayı bekledim yoksa geç yazarım tam yorum yapamam göstereceğin şeye üzülürsün diye düşündüm bizim aramızda böyle kırgınlıklar olmamalı gibi Şeyler söyledi..
Ama ben ona hediye aldım kardeşime almış gibi göstericektim içimde kaldı üzüldüm sizce kim haklı kızlar?
Cocukca olmus uzgunum, hediye bu zaten onemli olan dusunmeniz. 2 yillik iliskide bu kadar basit seylerden trip atmak sacma olmus.

sen rüyanda sevgilini görüp kıskandım diye konu açan kız değilmisin?
e bunları düşünmen gayet normal.

Çocukça olmuş canım biraz 2 yıllık bi ilişkiniz var nereye gideceğini söylemiş ve müsait olunca da saat kaç olursa olsun yazmış. Sizi seviyo anlaşılan ki özür dilemiş kaprislerinize rağmen. Seven bi insan için hediyeler hep güzeldir değerlidir çünkü sevdiği almıştır. Yapmayın ilişkinizi yıpratırsınız fazla naz aşık usandırır unutmayın. Daha önceki konuyu bilmiyorum okumadım ama eşimi bende rüyamda gördüğümde etkisi bi süre devam ediyo ona da anlatıyorum beraber gülüyoruz :KK48::-)

sen bu adamı al bi kafese koy aradada fındık fıstık at sende rahat et bizde:KK14::KK14:
ya adam musait olamamış bunun neyını uzattınız yaaa:KK12::KK12::KK12:
neden olamamış ne işi varmış kız burda mesaj atmış bundan daha önemli ne olabilir ki :63::p

hediye alınca bidaha sevgiline göster kız
hediye alınca odun gibi vermiyelim :D:KK67:
kız ne alcam böyle adama müsait falan olmucak bide hediye alcam öyle mi ? ben benimkinin kulaklarını çekmeye gidiyorum senden de aynı atarı bekliyorum hadi karkim:KK11:

Ne zaman ayrilacaksiniz

Back
X