merhaba arkadaşlar benim bir sorunum var ve bunu birilerine anlatmam gerekiyor. şöyle başlıyım benim 1 buçuk senelik bir ilişkim var her şey çok iyi güzel gidiyor bir de arkadaşım var yani en yakın arkadaşım 3-4 senedir yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen bir arkadaşım bu arkadaşım benim sevgilimle de çok iyi arkadaş. biz sevgilimle çıkmaya başladığımızda tanıştılar ve araları çok iyi. ben yokken onlar beraber bile takılıyor tek olmuyorlar ama yanlarında başka arkadaşlarımız falan da oluyor benim şu sıralar ailemle ilgili biraz problemlerim var bu yüzden pek dışarı çıkamıyorum ve sevgilimle de o arkadaşım geziyorlar falan ben de bir şey demiyorum yani aslında demek istiyorum ama arkadaşımın yanlış anlamasından korkuyorum onu kıskanıyorum gibi bir düşünce gelebilir aklına yani kıskanıp kıskanmadığımı bende pek bilmiyorum ama sevgilimin de kesinlikle onun hakkında arkadaşlıktan öte bir şey düşünmeyeceğini biliyorum ama yani ne biliyim benim aklıma geliyor. sevgilimin de şöyle bir huyu var kimseye hayır diyemiyor kimse kırmak istemiyor bu yüzden arkadaşım dışarı çıkalım dediğinde tamam diyor neyse geçen gün bu konuyu açtım sevgilime sürekli onunla dışarıda olmasını istemediğimi falan söyledim o da saçmalama kardeşim arkadaşım sonuçta benim falan dedi biraz daha konuştuk falan sonra kapattık konuyu kısacası arkadaşlar benim şu an ne yapmam lazım arkadaşımla bu konuyu konuşmam gerek mi konuşmam gerek tabi ama bunu ona nasıl açıklıycam onun yanlış anlamasını da istemiyorum lütfen biraz fikir verin ://