sevgilim ve eski sevgilisinin cocuklari

Çocuklar ondan sandım başta, bence hiç de normal değil. Annenizle tanıştırmayı da biraz erteleyin. Senin için bunları duymak eminim zordur ama ilerde daha da üzülmeni istemeyiz. Zaten nefret ediyorum erkeklerin yeni bi ilişkiye başlayınca eskisinden bahsederken çok sevmiştim vs demesini. İyi bok yemişsin ne bileyim unutmuşmusun unutamamışmısın

Merhaba Kizlar,

isin icinden cikamiyorum lütfen düsüncelerinizi ve yorumlarinizi yazarmisiniz:

5 aydir beraber oldugum sevgilimin gecmiste bosanmis ve 2 cocukla bir beraberligi olmus 5 sene kadar, cocuklarin babasi yurt disinda yasiyormus.
Cesitli nedenlerden dolayi ayrilmislar 1 sene önce kadar ve geri dönüsü yokmus cok cok sevmis olmasina ragmen kadini, kendisi 32 yasinda kadin da 40.

Gece sosyal medaydan ögrendim ki sevgilim bu cocuklarla hala iletisim halinde, resimlerini begenmis videolarina bakmis daha cok yeni olaylar..
sevgilimin cocuklari takipte ama cocuklar onu degil.. Cocuklarin yasi 13 ve 10

ben aslinda ailemle tanistirmak istiyorum ciddi adim icin kendim 27 yasindayim ama bu durum kafami baya karistirdi..

siz olsaniz naparsiniz lütfen bir akil verin..
Gecmisle bagi olan kimseyle iliski dusunmem.
Çünkü hayat kolay degil evlilikteoyuncak degil. Zaman icinde sikinti yaşanabilecek her turlu konunun azaltilmasindan yanayim.

aksam evlatlik alan bir ailenin filmini izledim,
agla agla oldum,
sabahina da bu konu.

hala filmin etkisinde olarak cok pozitifim bu sevgiliye karsi,
ne guzel iliski icinde oldugu cocuklari unutmamais hala takipte diyorum.

ama daha mantikli arkadaslar bunu eski sevgiliyi takip olarak gormusler.

sizin iliskiniz bence henuz cok olgunlasmamis. Ailenizle tanistirma isini erteleyin.
Sevgilinizle de bu tarz meseleleri konusun, yani nedir hedefi, bu cocuklarla iletisim halinde olmak mi istiyor ?

Merhaba Kizlar,

isin icinden cikamiyorum lütfen düsüncelerinizi ve yorumlarinizi yazarmisiniz:

5 aydir beraber oldugum sevgilimin gecmiste bosanmis ve 2 cocukla bir beraberligi olmus 5 sene kadar, cocuklarin babasi yurt disinda yasiyormus.
Cesitli nedenlerden dolayi ayrilmislar 1 sene önce kadar ve geri dönüsü yokmus cok cok sevmis olmasina ragmen kadini, kendisi 32 yasinda kadin da 40.

Gece sosyal medaydan ögrendim ki sevgilim bu cocuklarla hala iletisim halinde, resimlerini begenmis videolarina bakmis daha cok yeni olaylar..
sevgilimin cocuklari takipte ama cocuklar onu degil.. Cocuklarin yasi 13 ve 10

ben aslinda ailemle tanistirmak istiyorum ciddi adim icin kendim 27 yasindayim ama bu durum kafami baya karistirdi..

siz olsaniz naparsiniz lütfen bir akil verin..
Ayrılırdım .Ne alaka ya eski sevgilinin çocuklarıyla iletişim halinde olmak .Bence ailenizle tanıştırmaya kalkmadan ,bir an önce bitirin bu ilişkiyi .Çünkü belliki aklının bir köşesinde ,o kadın hâla var .Belkide uzaktan uzağa ,bir bağlantısı var .Bunun başka bir masum açıklaması dahi kabul edilemez .

Bence çok şüpheli bi durum. Çünkü çocuklar onu takip etmiyo demişsiniz. Yani aralarında duygusal bi bağ yok demek ki. Hani desem ki 5 yıl uzun bi zaman, çocuklar onu sevdiyse napsın falan... Ama çocuklar onu takip etmediğine göre böyle bi şey yok. Bence annelerini takip edemediği için veya kadının hesabı gizli olduğu için çocuklarınkine bakıyo. Annelerini de paylaşırlarsa diye.. Ayrıca madem çok sevmiş niye bırakmış yani sizin cümlenizden anladığım kadının ondan büyük olması mı sorun? Bence bu bir sorun değil 8 yaş da çok değil madem çok sevmiş 5 yıl da sürdürebilmiş. Aklının bi köşesinde onun olma ihtimali yüksek bence eğer başka ciddi bi sebepten kavgalı ayrılmadılarsa.

hayir yastan dolayi ayrilmamislar, gelecek göremedikleri icin ayrilmislar yani tikanmis iliski öyle söyledi

agla agla oldum,
sabahina da bu konu.

sizin iliskiniz bence henuz cok olgunlasmamis. Ailenizle tanistirma isini erteleyin.
Sevgilinizle de bu tarz meseleleri konusun, yani nedir hedefi, bu cocuklarla iletisim halinde olmak mi istiyor ?

bir de ben yorumlardaki kişilerin çocuğu olup olmadığını merak ettim

yani sevgi emektir, doğuran değil doyuran anadır şiarını yaşarım ve bana sevgili iyi koca olacak bir adam gibi geldi

tabii ki tartmak, ölçmek biçmek gerekir ama yıllarını birlikte geçirdiği çocukları sevmesi merak etmesi olağan değil mi

ben mi çok safım ben olsam arada görüşsün dahi derdim de neyse ben fazla genişim galiba

zira konuda da çocukların yaşını yazınca tacizci mi diye düşünmüş demiştim, adamın çocuklarla ilgilenmesinin kıskanılabileceği aklıma gelmemişti

Bence öylesine.beğeniyorfur ya büyütme
Çocuklarla iletişim halinde olabilir
Seviyordur çocukları
Yani ben bunda birşey görmem kendi adıma

Eski sevgiliyi çok çok sevdiğini sevgiliniz mi söyledi size?

5 yıllık ve yoğun duygularla yaşanmış bir ilişkiden 6-7 sonra başlamış sizin ilişkiniz, diğer tarafın unutulduğu muallak.

Sevgiliniz çocuklar vasıtasıyla kadını takip ediyor diye düşündüm ben açıkçası. Çünkü karşılıklı bir takip yokmuş öyle olsa iyi niyetli düşünülebilirdi belki.

Aileyle tanıştırmak, evlilik düşünmek için acele etmeyin bence.

evet cook sevmis ve cok fedakarlikta bulunmus, cocuklariyla cok ilgilenmis okula getirip götürmüs, harcliklarini vermis falan filan bu durumlar ama iliski bi saatden sonra tikanmis ve yürümemis.. daha fazla yipranmamak adina ayrilik karari alinmis.

Adam kadını unutamadıysa gider onla evlenirdi ya
Adam istememiş evliliği
Yani kadın 5 sene birlikte yaşamış bu adamla genç çocuksuz bir adam
Sevmişte belli
Neden evlenmesin ki

agla agla oldum,
sabahina da bu konu.

kendisi gercekten cok iyi niyetli birisi ve ileride mutlaka baba olmak istedigini söylüyor ama ne kadar sevmis olsa babalari degil ve gecmiste kalmasi gerektigini düsünüyorum. hani bunlar kücük cocukta degil ki özlese, sevmek istese? cocuklarin anneleriyle resimleri var, videolari var neden hala o sayfada geziniyor ne gerek var öyle degilmi? =(

hayir yastan dolayi ayrilmamislar, gelecek göremedikleri icin ayrilmislar yani tikanmis iliski öyle söyledi
Siz özellikle yaşlarını belirtince o yüzden ayrılmışlar gibi anladım. Ama fark etmez ben olsam altında bi şey arardım yani. Çocuklar da onu takip etse takılmazdım ama tek taraflı takip etmesi çok anlamsız.

evet cook sevmis ve cok fedakarlikta bulunmus, cocuklariyla cok ilgilenmis okula getirip götürmüs, harcliklarini vermis falan filan bu durumlar ama iliski bi saatden sonra tikanmis ve yürümemis.. daha fazla yipranmamak adina ayrilik karari alinmis.
Çook sevip çook fedakarlik yapmış olduğunu sizinle paylaşmasina gerek var mıymış gerçekten?

Önceki mesajım da yazdim arkasından size bile çok sevdim dediği uzun ilişki sonradan başlayan birlikteliğin tarafı olmak istemezdim ben.

Hala bir şekilde de takip ediyor onları, bağı kopmamiş demek ki.

Ayrıca 5 ay sizin ilişkiniz içinde erken aileyle tanıştırmak, evlilik düşünmek icin.

Siz özellikle yaşlarını belirtince o yüzden ayrılmışlar gibi anladım. Ama fark etmez ben olsam altında bi şey arardım yani. Çocuklar da onu takip etse takılmazdım ama tek taraflı takip etmesi çok anlamsız.

evet aynen öyle, kafami kurcalayan kismi bu.. acikcasi hic masumca bulmadim.. =( baya bir takildim konuya yani bide ailemle tanistirmayi düsünürken.. sanirim erteliyorum bu konuyu

İlişkiniz onun için yara bandı ilişkisi olabilir. Güzel zaman geçiriyor isen devam et ama evlilik düşünme.

Çook sevip çook fedakarlik yapmış olduğunu sizinle paylaşmasina gerek var mıymış gerçekten?

Önceki mesajım da yazdim arkasından size bile çok sevdim dediği uzun ilişki sonradan başlayan birlikteliğin tarafı olmak istemezdim ben.

Hala bir şekilde de takip ediyor onları, bağı kopmamiş demek ki.

Ayrıca 5 ay sizin ilişkiniz içinde erken aileyle tanıştırmak, evlilik düşünmek icin.

yani sevdigi zaman o derece seviyormus, sonuna kadar baglaniyormus falan bu durumdan acilmisti konu ve beni simdiden cok seviyormus simdiden böyleyse ilerliyen zamanlari düsünemiyormus, ben onun aile kurmak istedigi kisiymism ve ailesiyle tanistirmak istiyormus..

Back
X