- 30 Ocak 2019
- 6.317
- 29.139
- 228
- Konu Sahibi eSmerimSin
Hiç masum görünmüyor. Geçmişinden kopamamış bir insandan gelecek beklenmez. Sizin yerinizde olsam evlilik düşüncesini çok uzun bir süre ertelerdim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmisle bagi olan kimseyle iliski dusunmem.Merhaba Kizlar,
isin icinden cikamiyorum lütfen düsüncelerinizi ve yorumlarinizi yazarmisiniz:
5 aydir beraber oldugum sevgilimin gecmiste bosanmis ve 2 cocukla bir beraberligi olmus 5 sene kadar, cocuklarin babasi yurt disinda yasiyormus.
Cesitli nedenlerden dolayi ayrilmislar 1 sene önce kadar ve geri dönüsü yokmus cok cok sevmis olmasina ragmen kadini, kendisi 32 yasinda kadin da 40.
Gece sosyal medaydan ögrendim ki sevgilim bu cocuklarla hala iletisim halinde, resimlerini begenmis videolarina bakmis daha cok yeni olaylar..
sevgilimin cocuklari takipte ama cocuklar onu degil.. Cocuklarin yasi 13 ve 10
ben aslinda ailemle tanistirmak istiyorum ciddi adim icin kendim 27 yasindayim ama bu durum kafami baya karistirdi..
siz olsaniz naparsiniz lütfen bir akil verin..
Ayrılırdım .Ne alaka ya eski sevgilinin çocuklarıyla iletişim halinde olmak .Bence ailenizle tanıştırmaya kalkmadan ,bir an önce bitirin bu ilişkiyi .Çünkü belliki aklının bir köşesinde ,o kadın hâla var .Belkide uzaktan uzağa ,bir bağlantısı var .Bunun başka bir masum açıklaması dahi kabul edilemez .Merhaba Kizlar,
isin icinden cikamiyorum lütfen düsüncelerinizi ve yorumlarinizi yazarmisiniz:
5 aydir beraber oldugum sevgilimin gecmiste bosanmis ve 2 cocukla bir beraberligi olmus 5 sene kadar, cocuklarin babasi yurt disinda yasiyormus.
Cesitli nedenlerden dolayi ayrilmislar 1 sene önce kadar ve geri dönüsü yokmus cok cok sevmis olmasina ragmen kadini, kendisi 32 yasinda kadin da 40.
Gece sosyal medaydan ögrendim ki sevgilim bu cocuklarla hala iletisim halinde, resimlerini begenmis videolarina bakmis daha cok yeni olaylar..
sevgilimin cocuklari takipte ama cocuklar onu degil.. Cocuklarin yasi 13 ve 10
ben aslinda ailemle tanistirmak istiyorum ciddi adim icin kendim 27 yasindayim ama bu durum kafami baya karistirdi..
siz olsaniz naparsiniz lütfen bir akil verin..
Bence çok şüpheli bi durum. Çünkü çocuklar onu takip etmiyo demişsiniz. Yani aralarında duygusal bi bağ yok demek ki. Hani desem ki 5 yıl uzun bi zaman, çocuklar onu sevdiyse napsın falan... Ama çocuklar onu takip etmediğine göre böyle bi şey yok. Bence annelerini takip edemediği için veya kadının hesabı gizli olduğu için çocuklarınkine bakıyo. Annelerini de paylaşırlarsa diye.. Ayrıca madem çok sevmiş niye bırakmış yani sizin cümlenizden anladığım kadının ondan büyük olması mı sorun? Bence bu bir sorun değil 8 yaş da çok değil madem çok sevmiş 5 yıl da sürdürebilmiş. Aklının bi köşesinde onun olma ihtimali yüksek bence eğer başka ciddi bi sebepten kavgalı ayrılmadılarsa.
aksam evlatlik alan bir ailenin filmini izledim,
agla agla oldum,
sabahina da bu konu.
hala filmin etkisinde olarak cok pozitifim bu sevgiliye karsi,
ne guzel iliski icinde oldugu cocuklari unutmamais hala takipte diyorum.
ama daha mantikli arkadaslar bunu eski sevgiliyi takip olarak gormusler.
sizin iliskiniz bence henuz cok olgunlasmamis. Ailenizle tanistirma isini erteleyin.
Sevgilinizle de bu tarz meseleleri konusun, yani nedir hedefi, bu cocuklarla iletisim halinde olmak mi istiyor ?
Eski sevgiliyi çok çok sevdiğini sevgiliniz mi söyledi size?
5 yıllık ve yoğun duygularla yaşanmış bir ilişkiden 6-7 sonra başlamış sizin ilişkiniz, diğer tarafın unutulduğu muallak.
Sevgiliniz çocuklar vasıtasıyla kadını takip ediyor diye düşündüm ben açıkçası. Çünkü karşılıklı bir takip yokmuş öyle olsa iyi niyetli düşünülebilirdi belki.
Aileyle tanıştırmak, evlilik düşünmek için acele etmeyin bence.
aksam evlatlik alan bir ailenin filmini izledim,
agla agla oldum,
sabahina da bu konu.
hala filmin etkisinde olarak cok pozitifim bu sevgiliye karsi,
ne guzel iliski icinde oldugu cocuklari unutmamais hala takipte diyorum.
ama daha mantikli arkadaslar bunu eski sevgiliyi takip olarak gormusler.
sizin iliskiniz bence henuz cok olgunlasmamis. Ailenizle tanistirma isini erteleyin.
Sevgilinizle de bu tarz meseleleri konusun, yani nedir hedefi, bu cocuklarla iletisim halinde olmak mi istiyor ?
Siz özellikle yaşlarını belirtince o yüzden ayrılmışlar gibi anladım. Ama fark etmez ben olsam altında bi şey arardım yani. Çocuklar da onu takip etse takılmazdım ama tek taraflı takip etmesi çok anlamsız.hayir yastan dolayi ayrilmamislar, gelecek göremedikleri icin ayrilmislar yani tikanmis iliski öyle söyledi
Ben rahatsız olurdum.
Sonuçta kendi çocukları değil.
Çook sevip çook fedakarlik yapmış olduğunu sizinle paylaşmasina gerek var mıymış gerçekten?evet cook sevmis ve cok fedakarlikta bulunmus, cocuklariyla cok ilgilenmis okula getirip götürmüs, harcliklarini vermis falan filan bu durumlar ama iliski bi saatden sonra tikanmis ve yürümemis.. daha fazla yipranmamak adina ayrilik karari alinmis.
Siz özellikle yaşlarını belirtince o yüzden ayrılmışlar gibi anladım. Ama fark etmez ben olsam altında bi şey arardım yani. Çocuklar da onu takip etse takılmazdım ama tek taraflı takip etmesi çok anlamsız.
Çook sevip çook fedakarlik yapmış olduğunu sizinle paylaşmasina gerek var mıymış gerçekten?
Önceki mesajım da yazdim arkasından size bile çok sevdim dediği uzun ilişki sonradan başlayan birlikteliğin tarafı olmak istemezdim ben.
Hala bir şekilde de takip ediyor onları, bağı kopmamiş demek ki.
Ayrıca 5 ay sizin ilişkiniz içinde erken aileyle tanıştırmak, evlilik düşünmek icin.