sevgilim ve eski sevgilisinin cocuklari

Ablacım istiyorsan konuş tabi. Ama konuşursan, rahatsızım dersen de bence başka birini sevdiğini biliyorum, bunu bile bile devam ediyorum durumuna düşeceksin ki bence çok onur kırıcı bir durum. Sen bu adamı seviyor musun? Çok seviyorum, bundan başkasıyla olamam, başkasını sevmesine de katlanırım zamanla unutur vb diyorsan peki bekle o zaman. Ama aşkından ölüp bitmiyorsan boşver bu adamı saçma sapan bir tip.

Askindan ölüp bitmiyorum ama bi yuvam bi ailem olsun istiyorum..bir yandan derine dalma yasa gitsin diyorum hayati bir yandan da kendimi kandiriyorum iste.. off off yine mi yaaa =( tam bu derken yine ardindan bakicam sanirm..

Adam niye rahatsızsın derse konu sahibesi ne diyecek o zaman?

el-cevap: Çocukları kadını unutmadığın için takip ettiğini düşünüyorum

Böyle işlerde yumuşatarak konuşmak, dolaylı yollardan sorular sormak kendini kandırmak isteyen insanlar için. Konu sahibesinin aklındaki soru adam eski kadını mı seviyor? Buraya da onu sormuş zaten. Burdaki cevaplar zaten pek parlak bir tablo sunmuyor.

Adam peki dedi, çocukları takibi bıraktı diyelim. Konu sahibesine yine öyle seviyordum böyle seviyordum ayrılmak zorunda kaldım diyecek adam. ne değişecek ki?

Ay ne alaka yaa
Rahatsız olduğun şeyi söyleyeceksin, sınırını çizeceksin..ne değişeceklerle olur mu bu işler

Ex sevgilisinin cocuklarını beğenecek, yok yaaaa
Tamamen keseceksin ilişkilerini diyecek ama unutamadıysan güle güle yolun acık olsun dicek bu kadar basit...
Bunu göre göre devam etmek gurursuzluk

Askindan ölüp bitmiyorum ama bi yuvam bi ailem olsun istiyorum..bir yandan derine dalma yasa gitsin diyorum hayati bir yandan da kendimi kandiriyorum iste.. off off yine mi yaaa =( tam bu derken yine ardindan bakicam sanirm..

Arka planda o kadınla konusup konusmadıgını takip et bence

Canım konu sahibesi sen bilirsin. Sana onu yap bunu yap diyemem burdan. İstiyorsan konuş madem rahatsız oluyorum de.

Adamın kafası sizde mi? Çocukları internette neden takip ettiğini bulmaya çalışırdım yerinizde olsam. Belki unutamıyor o kadını, bilemeyiz. Siz daha iyi tanırsınız kendisini. Sma ciddi adım atmayın hemen. Belirsizliği bitirene kadar bu tanıştırma işini erteleyin.

evet cook sevmis ve cok fedakarlikta bulunmus, cocuklariyla cok ilgilenmis okula getirip götürmüs, harcliklarini vermis falan filan bu durumlar ama iliski bi saatden sonra tikanmis ve yürümemis.. daha fazla yipranmamak adina ayrilik karari alinmis.
Anneleriyle ayrıldı diye küçücük çocuklara tavır koymuş olsaydı sevebilir miydiniz bu adamı? Bence merhametli hatırnaz biri. Ayrıca sevgili olduğunuz insanla bu konuları konuşabilmelisiniz, size izahını yapamıyorsa o zaman sıkıntı var demektir, boşuna kendinizi hırpalamayın

Anneleriyle ayrıldı diye küçücük çocuklara tavır koymuş olsaydı sevebilir miydiniz bu adamı? Bence merhametli hatırnaz biri. Ayrıca sevgili olduğunuz insanla bu konuları konuşabilmelisiniz, size izahını yapamıyorsa o zaman sıkıntı var demektir, boşuna kendinizi hırpalamayın

Bitmis ve ayrilmis kadindan, cocuklarda onu takip etmiyor zaten ve o kdr.kücükcük de degiller kendi babalariyla kontakta kalsalar yeter. Gecmis gecmiste kalmali

Ne kadar güzel işte, başkasının çocuklarına bu kadar güzel babalık yapan kendi çocuğuna ne yapmaz.
Kadınla ayrilabilirler ama çocuklarla iletişimi pat diye kesmek çocuk için travma sebebi olabilir, önce baba terkediyor,bir anda daha görmemeye basliyorsun, sonra bir abiyi baba yerine koyuyorlar o da terkediyor, bir anda daha görmemeye basliyorsun.... Ne kadar yıkıcı bir şey. Adam demek ki duygusal bir bağ kurmuş çocuklarla. Bence bu eksi bir şey değil. Bosaninca kendi çocuğunu bile görmeyen nice erkek musvettesinin yaninda...
Hiç bu konuda konuşup adamı üzmezdim ben olsam

aksam evlatlik alan bir ailenin filmini izledim,
agla agla oldum,
sabahina da bu konu.
filmin adı ne?

Ne kadar güzel işte, başkasının çocuklarına bu kadar güzel babalık yapan kendi çocuğuna ne yapmaz.
Kadınla ayrilabilirler ama çocuklarla iletişimi pat diye kesmek çocuk için travma sebebi olabilir, önce baba terkediyor,bir anda daha görmemeye basliyorsun, sonra bir abiyi baba yerine koyuyorlar o da terkediyor, bir anda daha görmemeye basliyorsun.... Ne kadar yıkıcı bir şey. Adam demek ki duygusal bir bağ kurmuş çocuklarla. Bence bu eksi bir şey değil. Bosaninca kendi çocuğunu bile görmeyen nice erkek musvettesinin yaninda...
Hiç bu konuda konuşup adamı üzmezdim ben olsam

filmin adı ne?

Mantikli evet, bu arada bende yengecim

Kendisiyle konustum ve takibe devam edecegini anneleriyle ilgisi olmadigini onlari merak ettitigini söyledi...bisey söylemedm ama ayrilmayi düsülüyorum

Siz ailenizle tanıştırmak istiyorsunuz ciddi düşünüyorsunuz bu 5 ayda da adam böyle düşünüyor mu peki? Yaşları olgunken, 5 senelik ilişkisinde evlenmemiş. Ciddiyetten kastınız evlenmek diye düşünüyorum. Yani neden ayrılmış çok önemli bir konu olmalı. Ayrıca ciddi düşünmek için daha çok erken değil mi?
Ve yine ayrıca adamı neden stalkluyorsunuz?
Bunu bana kendi söylemiş olsa çocuklar da onu takip edip görüşüyor olsalar sorun etmezdim. Belki çocukların geri takip etmemelerinin de bir sebebi olabilir ama bu noktada takip etme diyemezsiniz. Aslında hiçbir noktada diyemezsiniz. Midenizi bulandırıyorsa bu iş bana göre değil dersiniz çekersiniz kendinizi en fazla.

Back
X