- 20 Eylül 2016
- 85
- 76
- 88
- Konu Sahibi magistraninbali
-
İşe başladınız mı? Belli bir birikiminiz var mı bunları öne sürerek erteleyebilirsiniz ki erteleyin zaten acele etmeye gerek yokÜniversiteyi daha bu ay bitirdim. Ve sevgilim askerden döner dönmez evlenmek istiyor. Yıllardır çıkıyoruz. Ama ben en az 2 yıl sonra evlenmek istiyorum. Aileme erkek arkaşımın hemen evlenme isteğini söyleyemiyorum çünkü erken evlenmemi istemezler. Erkek arkaşım da beklemeyeceğini onu sevmediğimi vs düşünüyor. Sizce ne yapabilirim ?
Akıl akıldan üstündür. Tavsiyeleriniz neler?
İşe başladınız mı? Belli bir birikiminiz var mı bunları öne sürerek erteleyebilirsiniz ki erteleyin zaten acele etmeye gerek yok
İşi var mı?
Eğer aileler işin içine girecekse bence nişanlılık dönemini uzun tutmamak gerekiyor yoksa sonu pek iyi bitmiyor
Askerden gelince tekrar konuşun ailenizin fikrini belirtin ona göre yön verin
Neden erken olduğunu güzel bir dille anlatırsanız sanırım anlar
AMa hala işi yok iş bulana kadar zaten zaman geçer sizde çalışacaksanız sizde iş arayacaksınız en az 1 seneAilesinin maddi durumu iyi onların şimdiden bir çok şeyi yapmışlar ev vs ona güveniyor
AMa hala işi yok iş bulana kadar zaten zaman geçer sizde çalışacaksanız sizde iş arayacaksınız en az 1 sene
Sonra da nişan söz hazırlık derken 1 sene geçer 2 yıl size
Kaç yaşındasınız?
Askerde cinsel istekler yüzünden böyle bir hevese gelmiş olabilir. Bence gelince biraz bekle kafasını toplayınca düzgünce konuş.
Okul biter bitmez evlenmek bana saçma geliyor. İi bul önce para kazan. Kendi ayakların üstünde dur bir bakalım. Evlilik kaçmıyor.
Ozaman askerden geldiğinde açık açık konuşunAilesinin işini de yapacak anladığım kadarıyla onun için önemli olan evlilik ama ben iyice kendimden emin olmak , yere sağlam basana kadar ertelemek istiyorum.
Daha 21 yaşındayım . Ve tamamen aynı düşünüyorum. Hayallerimi gerçekleştirmek , biraz gezmek, ailemin yıllarca verdiği emeği onlarla doya doya yaşamak istiyorum . Ve geri dönüşü zor yollara girmek istemiyorum. Tek sorun onun beklemek istemeyişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?