Sevgilinize güvenseydiniz, üniversiten arkadaşlarım dediğinde inanırdınız en ufak bir şüphe olmazdı içinizde. Kendinizi kandırmayın. Resmen birbirinize eziyet etmek için berabermişsiniz gibi bir haliniz vargüvenim önceden çok kırıldı ondan oluyor galiba ama sevgilime güveniyorum
çok sağol okul arkadaslarim diyor ama işte insan kabul etmek istemiyor ama hiç silmem demiyor.nişan söz olur ozaman silerim demisti yada evlilikCanim başka kadinlarla iletişimi varsa takipleşmese de olur. Takipden cikarinca ne değişecek? Sadece rakam. Ama tanimadigi insanlarsa mesela instagram uzerinde tanişip takiplesdilerse sorunsuz sile bilir. En azinda sebin kalbin kirilmasin diye. Mesela benim eşim binden çok kişiyi takip ediyor. Baya da takipçisi var. Kendisi doktor. Işi geregi hastalikla ilgili resim paylaşinca izlenme olsun diye hiç takmadim. Aramizda guven var. Zaten 2 ay once bi program yukleyecekdik telefonun gb.i yetmedi. Instagrami hiç dusunmeden sildi. Şu an instagrami yok. Hiç sorun da etmiyor. Takmayin aranizda guven oluşturmaya çalişin
evet doğru yapacak insan herşekil yapar çok abartıyorum galiba ama o arkadaş dediginin resimlerini begendigini görüncede deliriyorum like atan yazar gibisi nebilim piskolojim berbatgüveniyorsanız ben ortada bir sorun görmüyorum. önceden güveniniz kırılmış olabilir ama herkesi aynı gözle göremezsiniz
bu paranoyaklığa döner çünkü
öncelikle böyle şeylere takılmayı bırakırsanız daha mutlu olursunuz..
şöyle söyleyeyim eğer bir erkek aldatacaksa zaten bir yolunu bulur aldatır siz her kapıyı kapatıp aldatmasın diye bakarsanız yorulursunuz..
biri beni aldatma ihtimali varken hala yanımda ve seviyorsa yanımda kalsın. ama aldatma ihtimali var ben kısıtlamıyorum diye aldatacaksa zaten hayatımda yeri yoktur..
olaya bence böyle bakın
Birbirinize bundan alın çifte kumrular gibi yaşayıp gidersiniz.benim takıldìğım nokta bana tiktoku sildirdi Facebook açmıştım türk sayfaları takip ediyorum diye ihanetle suclandim facebookuda kapattim.ben birşey isteyince niye arkadaş oluyor yapacak insan heryerde aldatir gercide yinede istemiyorum onlari orda görmek
yanlış düşünüyorsunuz toparlanınevet doğru yapacak insan herşekil yapar çok abartıyorum galiba ama o arkadaş dediginin resimlerini begendigini görüncede deliriyorum like atan yazar gibisi nebilim piskolojim berbat
Sen de tiktoku geri yükle nişanlanınca silerim de bu kadar basit hersey karşılıklı ne var bu kadar basit bir tepkiyi vermeye korktuğun birinden ayrıl gitsin zatençok sağol okul arkadaslarim diyor ama işte insan kabul etmek istemiyor ama hiç silmem demiyor.nişan söz olur ozaman silerim demisti yada evlilik
Şaka di mi? 33 (yazıyla OTUZÜÇ) değildir yav. Maksimum 19Yaşınız 33 mü gerçekten ? Konuya ve verdiğiniz cevaplara bakarak 19-20 diye düşünmüştüm.
Sevgiliniz de sizin yaşlarda diye düşünsek, o da evlenince silerim, hepsi arkadaşım istersen mesaj at dediğine göre, ben uygun buldum sizi birbirinize. Az sabredin nikahı basınca tüm kadınları def ederdiniz kocanizin hayatından.
o ortamları sevmiyorum facebookuda sildim instagram kullaniyorum sadece.Sen de tiktoku geri yükle nişanlanınca silerim de bu kadar basit hersey karşılıklı ne var bu kadar basit bir tepkiyi vermeye korktuğun birinden ayrıl gitsin zaten
nealaka pardonŞaka di mi? 33 (yazıyla OTUZÜÇ) değildir yav. Maksimum 19
Siz o dedi diye silmişsinizo ortamları sevmiyorum facebookuda sildim instagram kullaniyorum sadece.
ama işte kıskançlık oluyorYa bu hic hos degil ama ya. Beni de 3 erkek arkadasimin sevgileleri silmis hesaplarindan ben hic farketmedim bile, kendileri ozur dilemek icin arayip soyledi sozde gonlumu alacaklar valla cok kirildim evliyim ustelik cocugum var benim neyimi tehlike olarak gorduler diyorum, profilin fotonda tek kendi resmin var ya ondan diyorlar
Hepsi de bir sure sonra ayrildi, hic saglikli degil boyle olmasi.
Ayrica arkadas olarak eklemeden de bir suru kadinla konusabilir. Yeter ki istesin.
ama işte kıskançlık oluyorevli oldugun yazmiyorsa birde ama dogru yapmak isteyen her türlü yapar
Şaka demek isterdim ama değilmiş Kudra'cım, bildiğimiz yolun yarısına 2 kala olan 33 'müşŞaka di mi? 33 (yazıyla OTUZÜÇ) değildir yav. Maksimum 19
Alnına dövme yaptırsaydın keşke X’in karısı Y’nin anası diye. Böylece kadınlar tehlike olarak görmez, erkekler yürümez. Konu sahibi de evlenince öyle yaptırsın bence.evet profilimde evli mutlu cocuklu yazmaliydi haklisin
.sevgilimin instagraminda benden önce takip ettigi kadınlar var arkadaşım diyor istersen tek tek yaz hepsine diyor
Bu ne demek anlayamadim? Kadınlar normal hayatta tanıdığı arkadasi olan kişiler mi yoksa instada her önüne gelip flört amacıyla yazdığı kizlar mi bu kısım önemlionun tek dedigi sadece takiplesiyoruz senden önce olan birsey kimseye yazmiyorum dedi
Sadece takiplesiyorsa zamani gelince silerim ne demek oluyor? Saçmalamişbenimle inatlasiyor yani zamani gelince silerim diyor
Aboo bura daha saçmaymışdaha evlenmedik ama diyorki evlenirsek silerim ama ben huzursuz oluyorum
İnanmam kimlik fotosu atsınŞaka demek isterdim ama değilmiş Kudra'cım, bildiğimiz yolun yarısına 2 kala olan 33 'müş
normal arkadaş diyor okuldan ama emin olamíyorum işte neyse çok takíyorum kafayaBu ne demek anlayamadim? Kadınlar normal hayatta tanıdığı arkadasi olan kişiler mi yoksa instada her önüne gelip flört amacıyla yazdığı kizlar mi bu kısım önemli
Sadece takiplesiyorsa zamani gelince silerim ne demek oluyor? Saçmalamiş
Aboo bura daha saçmaymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?