sevgilim ve instagram

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu kadinlar sadece instagramdan ekledigi, normalde tanimadigi kadinlar mi? Yoksa arkadaşlari mi?
Eger normal arkadaşlariysa sildirmeye calişmaniz çok saçma bisey. Sirf sevgili oldunuz diye niye durduk yere arkadaş silsin.
Durduk yere konuşmadigi insanlar size niye dert oluyor?

güvenim önceden çok kırıldı ondan oluyor galiba ama sevgilime güveniyorum
Sevgilinize güvenseydiniz, üniversiten arkadaşlarım dediğinde inanırdınız en ufak bir şüphe olmazdı içinizde. Kendinizi kandırmayın. Resmen birbirinize eziyet etmek için berabermişsiniz gibi bir haliniz var

çok sağol okul arkadaslarim diyor ama işte insan kabul etmek istemiyor ama hiç silmem demiyor.nişan söz olur ozaman silerim demisti yada evlilik

evet doğru yapacak insan herşekil yapar çok abartıyorum galiba ama o arkadaş dediginin resimlerini begendigini görüncede deliriyorum like atan yazar gibisi nebilim piskolojim berbat

Birbirinize bundan alın çifte kumrular gibi yaşayıp gidersiniz.

evet doğru yapacak insan herşekil yapar çok abartıyorum galiba ama o arkadaş dediginin resimlerini begendigini görüncede deliriyorum like atan yazar gibisi nebilim piskolojim berbat
yanlış düşünüyorsunuz toparlanın
like atan konuşur ne demek yani..
hala aynı yere takıksınız, konuşursa normal arkadaşıyla konuşabilir.. eğer aldatma boyutunda düşünüyorsanız bir önceki yazdığımı tekrarlarım

çok sağol okul arkadaslarim diyor ama işte insan kabul etmek istemiyor ama hiç silmem demiyor.nişan söz olur ozaman silerim demisti yada evlilik
Sen de tiktoku geri yükle nişanlanınca silerim de bu kadar basit hersey karşılıklı ne var bu kadar basit bir tepkiyi vermeye korktuğun birinden ayrıl gitsin zaten

Böyle yaparsaniz boğulmaya başlar adam arkadaş diyo siz güvenmiyor musunuz? Güven ve kıskanclik ayri şeylerdir bence hangisi olduguna önce karar verin

Şaka di mi? 33 (yazıyla OTUZÜÇ) değildir yav. Maksimum 19

Ya bu hic hos degil ama ya. Beni de 3 erkek arkadasimin sevgileleri silmis hesaplarindan ben hic farketmedim bile, kendileri ozur dilemek icin arayip soyledi sozde gonlumu alacaklar valla cok kirildim evliyim ustelik cocugum var benim neyimi tehlike olarak gorduler diyorum, profilin fotonda tek kendi resmin var ya ondan diyorlar
Hepsi de bir sure sonra ayrildi, hic saglikli degil boyle olmasi.
Ayrica arkadas olarak eklemeden de bir suru kadinla konusabilir. Yeter ki istesin.

ama işte kıskançlık oluyor evli oldugun yazmiyorsa birde ama dogru yapmak isteyen her türlü yapar

.sevgilimin instagraminda benden önce takip ettigi kadınlar var arkadaşım diyor istersen tek tek yaz hepsine diyor

onun tek dedigi sadece takiplesiyoruz senden önce olan birsey kimseye yazmiyorum dedi
Bu ne demek anlayamadim? Kadınlar normal hayatta tanıdığı arkadasi olan kişiler mi yoksa instada her önüne gelip flört amacıyla yazdığı kizlar mi bu kısım önemli
benimle inatlasiyor yani zamani gelince silerim diyor
Sadece takiplesiyorsa zamani gelince silerim ne demek oluyor? Saçmalamiş

daha evlenmedik ama diyorki evlenirsek silerim ama ben huzursuz oluyorum
Aboo bura daha saçmaymış

normal arkadaş diyor okuldan ama emin olamíyorum işte neyse çok takíyorum kafaya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…