sevgilim ve instagram

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sevgiliniz size karşı ilgili ise sorunuz yoksa canınızı sıkan birşeyler yapıyorlarsa neden taktınız

Şimdi arkadaşın yanı sıra çok güzel sayfası olanlar ne bileyim gezdiğini, gördüğünü, sporunu , okuduğunu paylaşanlar var ınsta.da cinsiyet farketmeksizin insan takip ediyor .Tiktok takip eden birine ters gelmesi çok ters geldi bana açıkçası , paylaşım yapmıyordum demişsiniz ama yani tiktoktaki g.t-meme-kas konseptli videolar hiç ters gelmemiş, bu neden ters. Ayrıca siz neden sevgilinizin ağzıyla aç kapa yapıyorsunuz, kendi kararlarınız yok mu ?

evet türkçem iyi degil ondandır ne gibi cevaplar ? ergen degilim yani biri üstüme gelir gibi yazarsa susup oturmamı beklemeyin

Öncelikle cok geçmiş olsun...
Sonrasında da olayı cok buyutmussun.
Hayat kısa, bir gün bakıyorsun ve ....
Bitmiş!

tamamda sadece öyle videolarmı var komik olan videolarda çok neyi takip ettigine bağlı.

yaşınız kaç demeye geldim ama sanırım 33müş.
bu hayatta hiç normal bir erkek arkadaşınız olmadı mı peki?
böyle şeylere takılmanın lisede kaldığını düşünüyorum

30 a yakın kadın arkadaş çok ütopik gelmedi, sevgilin ağzı laf yapan çevresi geniş biri ise. O rahatını hiç bozmazken sen neden istemediğin şeyi yapıyorsun, asıl o mesele.

33 değildir ya, bizim nesil olamaz, bizden tiktok kullanılmayacağını bilirler ya, 90 larda çocuk olanlar yapmaz öyle şeyler.
Doğruymuş yaş.
Kuzen grubuna arada atiyorlar tiktok videoları, 80'ler bile kaybetmiş durumda kendini çok görmedim o yüzden ben.

Öncelikle cok geçmiş olsun...
Sonrasında da olayı cok buyutmussun.
Hayat kısa, bir gün bakıyorsun ve ....
Bitmiş!
tamam konuyu açmayacagım daha kavga oluyor hep sonu çünkü yanlış birşey yaparsa rabbim gösterir bir şekil ki güvenim var ama güvenim önceden kırıldığı için ondan neyse

Sevgilisiniz, ne o sizin sahibiniz ne de siz onun sahibisiniz. Benim Facebookum yok, sevgilimin facebooku var. Benim instagramım var onun instagramı yok. Birbirimizi sosyal medyada takip etmiyoruz. Bir kadın ya da bir adam aldatacaksa zincir bile taksanız aldatır.

yaşınız kaç demeye geldim ama sanırım 33müş.
bu hayatta hiç normal bir erkek arkadaşınız olmadı mı peki?
böyle şeylere takılmanın lisede kaldığını düşünüyorum
güvenim önceden çok kırıldı ondan oluyor galiba ama sevgilime güveniyorum

aynen orası dogru kendimi tutacağım birşey demem daha

Size ters olan durum karşı tarafa ters değilse demek ki aynı kafada insanlar değilsiniz. Bence siz ayrılın ikinizin de kafası rahat etsin
Bir de o arkadaştan fikir almayın Allah aşkına hepsine tek tek yaz ne demek gülerler size

hayır canım onu sevgilim dedi inanmazsan yaz diye tek tek

Yerini garantilemeden alternatifleri atmak istemiyorsa demek adam.

Bir iliskiye girince kendiniz olmayi unutuyorsunuz, karsinizda ki de unutsun diye baski yapiyorsunuz, yolun sonunda herkes mutsuz. Sonra caliyor ayrilik canlari.m

Canim başka kadinlarla iletişimi varsa takipleşmese de olur. Takipden cikarinca ne değişecek? Sadece rakam. Ama tanimadigi insanlarsa mesela instagram uzerinde tanişip takiplesdilerse sorunsuz sile bilir. En azinda sebin kalbin kirilmasin diye. Mesela benim eşim binden çok kişiyi takip ediyor. Baya da takipçisi var. Kendisi doktor. Işi geregi hastalikla ilgili resim paylaşinca izlenme olsun diye hiç takmadim. Aramizda guven var. Zaten 2 ay once bi program yukleyecekdik telefonun gb.i yetmedi. Instagrami hiç dusunmeden sildi. Şu an instagrami yok. Hiç sorun da etmiyor. Takmayin aranizda guven oluşturmaya çalişin

güvenim önceden çok kırıldı ondan oluyor galiba ama sevgilime güveniyorum
güveniyorsanız ben ortada bir sorun görmüyorum. önceden güveniniz kırılmış olabilir ama herkesi aynı gözle göremezsiniz
bu paranoyaklığa döner çünkü
öncelikle böyle şeylere takılmayı bırakırsanız daha mutlu olursunuz..
şöyle söyleyeyim eğer bir erkek aldatacaksa zaten bir yolunu bulur aldatır siz her kapıyı kapatıp aldatmasın diye bakarsanız yorulursunuz..
biri beni aldatma ihtimali varken hala yanımda ve seviyorsa yanımda kalsın. ama aldatma ihtimali var ben kısıtlamıyorum diye aldatacaksa zaten hayatımda yeri yoktur..
olaya bence böyle bakın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…