- 18 Kasım 2020
- 20.827
- 50.083
- 548
Sevgiliniz size karşı ilgili ise sorunuz yoksa canınızı sıkan birşeyler yapıyorlarsa neden taktınızmerhaba bayanlar nasılsınız umarım iyisinizdir ben corona oldum pek iyi degilim ama başka birşey anlatmak istiyorum.sevgilimin instagraminda benden önce takip ettigi kadınlar var arkadaşım diyor istersen tek tek yaz hepsine diyor hiçbirine konusmuyorum diyor bunu zaten anladigim an biter.benim tiktok hesabim vardı rahatsız oldu kapattım ama bu takiplestigi kadınlar çok canımı sıkıyor artık fedakarlık tek taraflı olmaz aile degil birşey degil 150 takip ettigi varsa aile erkek arkadaş bilmem ne 30 yakın kadın var çok sinirim bozuluyor demin bu konuyla ilgili yazdım birazda sessiz kalacagim belki ozaman anlarsin dedim.onun tek dedigi sadece takiplesiyoruz senden önce olan birsey kimseye yazmiyorum dedi benimle inatlasiyor yani zamani gelince silerim diyor benmi büyütuyorum sizce ? sagolun içimi dokmem lazimdi ama mesela görüntülü olsun normal olsun en az 2 saat konsuruz hergun ilgisiz degil tek Instagram sorunu var
evet türkçem iyi degil ondandır ne gibi cevaplar ? ergen degilim yani biri üstüme gelir gibi yazarsa susup oturmamı beklemeyinYaşınız 33 mü gerçekten ? Konuya ve verdiğiniz cevaplara bakarak 19-20 diye düşünmüştüm.
Sevgiliniz de sizin yaşlarda diye düşünsek, o da evlenince silerim, hepsi arkadaşım istersen mesaj at dediğine göre, ben uygun buldum sizi birbirinize. Az sabredin nikahı basınca tüm kadınları def ederdiniz kocanizin hayatından.
tamamda sadece öyle videolarmı var komik olan videolarda çok neyi takip ettigine bağlı.Şimdi arkadaşın yanı sıra çok güzel sayfası olanlar ne bileyim gezdiğini, gördüğünü, sporunu , okuduğunu paylaşanlar var ınsta.da cinsiyet farketmeksizin insan takip ediyor .Tiktok takip eden birine ters gelmesi çok ters geldi bana açıkçası , paylaşım yapmıyordum demişsiniz ama yani tiktoktaki g.t-meme-kas konseptli videolar hiç ters gelmemiş, bu neden ters. Ayrıca siz neden sevgilinizin ağzıyla aç kapa yapıyorsunuz, kendi kararlarınız yok mu ?
30 a yakın kadın arkadaş çok ütopik gelmedi, sevgilin ağzı laf yapan çevresi geniş biri ise. O rahatını hiç bozmazken sen neden istemediğin şeyi yapıyorsun, asıl o mesele.merhaba bayanlar nasılsınız umarım iyisinizdir ben corona oldum pek iyi degilim ama başka birşey anlatmak istiyorum.sevgilimin instagraminda benden önce takip ettigi kadınlar var arkadaşım diyor istersen tek tek yaz hepsine diyor hiçbirine konusmuyorum diyor bunu zaten anladigim an biter.benim tiktok hesabim vardı rahatsız oldu kapattım ama bu takiplestigi kadınlar çok canımı sıkıyor artık fedakarlık tek taraflı olmaz aile degil birşey degil 150 takip ettigi varsa aile erkek arkadaş bilmem ne 30 yakın kadın var çok sinirim bozuluyor demin bu konuyla ilgili yazdım birazda sessiz kalacagim belki ozaman anlarsin dedim.onun tek dedigi sadece takiplesiyoruz senden önce olan birsey kimseye yazmiyorum dedi benimle inatlasiyor yani zamani gelince silerim diyor benmi büyütuyorum sizce ? sagolun içimi dokmem lazimdi ama mesela görüntülü olsun normal olsun en az 2 saat konsuruz hergun ilgisiz degil tek Instagram sorunu var
Doğruymuş yaş.33 değildir ya, bizim nesil olamaz, bizden tiktok kullanılmayacağını bilirler ya, 90 larda çocuk olanlar yapmaz öyle şeyler.
tamam konuyu açmayacagım daha kavga oluyor hep sonu çünkü yanlış birşey yaparsa rabbim gösterir bir şekil ki güvenim var ama güvenim önceden kırıldığı için ondan neyseÖncelikle cok geçmiş olsun...
Sonrasında da olayı cok buyutmussun.
Hayat kısa, bir gün bakıyorsun ve ....
Bitmiş!
Doğruymuş yaş.
Kuzen grubuna arada arıyorlar tiktok videoları, 80'ler bile kaybetmiş durumda kendini çok görmedim o yüzden ben.
güvenim önceden çok kırıldı ondan oluyor galiba ama sevgilime güveniyorumyaşınız kaç demeye geldim ama sanırım 33müş.
bu hayatta hiç normal bir erkek arkadaşınız olmadı mı peki?
böyle şeylere takılmanın lisede kaldığını düşünüyorum
aynen orası dogru kendimi tutacağım birşey demem dahaSevgilisiniz, ne o sizin sahibiniz ne de siz onun sahibisiniz. Benim Facebookum yok, sevgilimin facebooku var. Benim instagramım var onun instagramı yok. Birbirimizi sosyal medyada takip etmiyoruz. Bir kadın ya da bir adam aldatacaksa zincir bile taksanız aldatır.
hayır canım onu sevgilim dedi inanmazsan yaz diye tek tekSize ters olan durum karşı tarafa ters değilse demek ki aynı kafada insanlar değilsiniz. Bence siz ayrılın ikinizin de kafası rahat etsin
Bir de o arkadaştan fikir almayın Allah aşkına hepsine tek tek yaz ne demek gülerler size
Bu daha da kötühayır canım onu sevgilim dedi inanmazsan yaz diye tek tek
Yerini garantilemeden alternatifleri atmak istemiyorsa demek adam.Yaşınız 33 mü gerçekten ? Konuya ve verdiğiniz cevaplara bakarak 19-20 diye düşünmüştüm.
Sevgiliniz de sizin yaşlarda diye düşünsek, o da evlenince silerim, hepsi arkadaşım istersen mesaj at dediğine göre, ben uygun buldum sizi birbirinize. Az sabredin nikahı basınca tüm kadınları def ederdiniz kocanizin hayatından.
Canim başka kadinlarla iletişimi varsa takipleşmese de olur. Takipden cikarinca ne değişecek? Sadece rakam. Ama tanimadigi insanlarsa mesela instagram uzerinde tanişip takiplesdilerse sorunsuz sile bilir. En azinda sebin kalbin kirilmasin diye. Mesela benim eşim binden çok kişiyi takip ediyor. Baya da takipçisi var. Kendisi doktor. Işi geregi hastalikla ilgili resim paylaşinca izlenme olsun diye hiç takmadim. Aramizda guven var. Zaten 2 ay once bi program yukleyecekdik telefonun gb.i yetmedi. Instagrami hiç dusunmeden sildi. Şu an instagrami yok. Hiç sorun da etmiyor. Takmayin aranizda guven oluşturmaya çalişinmerhaba bayanlar nasılsınız umarım iyisinizdir ben corona oldum pek iyi degilim ama başka birşey anlatmak istiyorum.sevgilimin instagraminda benden önce takip ettigi kadınlar var arkadaşım diyor istersen tek tek yaz hepsine diyor hiçbirine konusmuyorum diyor bunu zaten anladigim an biter.benim tiktok hesabim vardı rahatsız oldu kapattım ama bu takiplestigi kadınlar çok canımı sıkıyor artık fedakarlık tek taraflı olmaz aile degil birşey degil 150 takip ettigi varsa aile erkek arkadaş bilmem ne 30 yakın kadın var çok sinirim bozuluyor demin bu konuyla ilgili yazdım birazda sessiz kalacagim belki ozaman anlarsin dedim.onun tek dedigi sadece takiplesiyoruz senden önce olan birsey kimseye yazmiyorum dedi benimle inatlasiyor yani zamani gelince silerim diyor benmi büyütuyorum sizce ? sagolun içimi dokmem lazimdi ama mesela görüntülü olsun normal olsun en az 2 saat konsuruz hergun ilgisiz degil tek Instagram sorunu var
güveniyorsanız ben ortada bir sorun görmüyorum. önceden güveniniz kırılmış olabilir ama herkesi aynı gözle göremezsinizgüvenim önceden çok kırıldı ondan oluyor galiba ama sevgilime güveniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?