Sevgilim ve ısrarcı ailesi?

O da dogru arkamda kımse yok kı ne yapıcam bılmıyorum
Kendi ayaklarınızın ustunde duruyorsanız, sevgilinizden eminseniz arkanızda birinin olmasına gerek yok. Aile onayi tabii ki cok önemli bir sey ama gunun sonunda evlenen sizsiniz. Ailenizin istememekte gecerli bir sebebi yoksa kendi kararınızı verebilecek yastasinizdir diye tahmin ediyorum

Çalışma konusunda bir şey demiyor aileler hakkında detay vermiyor

Kendi üyeliğini de iptal ettirmiş

Bence kesin o
Aynı konuları açıp açıp ne cevap bulmayı umuyorlar anlamıyorum.

Konu sahibi sen de al çocuğu git ailene. Ailemi ezemem dersen adamı boşuna bekletme

Onu bende bilmiyorum dusundum ama oyle bırı yok ıste nasıl desem aılemle kavga etmek ıstemıylrum bu mesele yuzunden ama her kafadan ses cıkıyor
Sevgiline bu mesele mi diyorsun şaka misin

Sezen Aksu gibi kelimelerle firdöndü gibi oynayabilen, onları notalarla dans ettiren bir kadının adıyla üyelik aç ama Türkçe katliami yap, olacak iş değil.

Konuyu anlayip yorum yapan Aynştayn arkadaşlarımın alnından öpüyorum, sayenizde anlayabildim bende.

Konu sahibi S sezenaksu1 suç ailende, bir işe girip ayaklarının üstünde dur ve kimseyi dinleme, seven sevdiğini bekliyorsa sevilende sevdiği için şu kadarcık özveride bulunup sabah 6'da kalkıp işe gidebilir bana kalırsa.

Sevgılıme demıyorum tabıkı de evlılık meselesinden bahsediyorum
Tamam işte aynı şey demek ki senin için önemsiz. Adamı sal. 1 senede ne değişecek?

Kaça kadar okudun bilmiyorum ama konun zor anlasilmiyor onu da belirteyim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…