- 23 Ekim 2022
- 2.236
- 6.295
- 88
- Konu Sahibi sezenaksu1
-
Kendi ayaklarınızın ustunde duruyorsanız, sevgilinizden eminseniz arkanızda birinin olmasına gerek yok. Aile onayi tabii ki cok önemli bir sey ama gunun sonunda evlenen sizsiniz. Ailenizin istememekte gecerli bir sebebi yoksa kendi kararınızı verebilecek yastasinizdir diye tahmin ediyorumO da dogru arkamda kımse yok kı ne yapıcam bılmıyorum
Çalışma konusunda bir şey demiyor aileler hakkında detay vermiyorAaaa bu o üye değil mi?
Ya ailenizi ikna edeceksiniz ya da çocuğun hayatına engel olmayacaksınız. Burada cidden sıkıntı sizin tarafta.Ne yapabılırım ketum aılem var oglanı begenseler annesine bısey bulurlar annesını begemseler baaka bırseye ben tanırım aılemı
Seven sevdiğini bekler bence demiş.Çalışma konusunda bir şey demiyor aileler hakkında detay vermiyor
Kendi üyeliğini de iptal ettirmiş
Bence kesin o
Ne calısması anlamadım ki aıle hakkında detayı ne verebılırım yas meslek sehır mı?Çalışma konusunda bir şey demiyor aileler hakkında detay vermiyor
Bence kesin o
Aracı bulsanız babanızla görüşseler.Ne yapabılırım ketum aılem var oglanı begenseler annesine bısey bulurlar annesını begemseler baaka bırseye ben tanırım aılemı
Yalnız soyle kı bız aramızda halletmıstık kadın geldı bozdu o da tamamdı 2 3 gundur ustume gelıyorYa ailenizi ikna edeceksiniz ya da çocuğun hayatına engel olmayacaksınız. Burada cidden sıkıntı sizin tarafta.
Sen çalışıyor musun?Ne calısması anlamadım ki aıle hakkında detayı ne verebılırım yas meslek sehır mı?
Neyi hallettiniz, ömür boyu sevgili mi kalacaksınız?Yalnız soyle kı bız aramızda halletmıstık kadın geldı bozdu o da tamamdı 2 3 gundur ustume gelıyor
Aynı konuları açıp açıp ne cevap bulmayı umuyorlar anlamıyorum.Çalışma konusunda bir şey demiyor aileler hakkında detay vermiyor
Bence kesin o
Onu bende bilmiyorum dusundum ama oyle bırı yok ıste nasıl desem aılemle kavga etmek ıstemıylrum bu mesele yuzunden ama her kafadan ses cıkıyorAracı bulsanız babanızla görüşseler.
Menekse uyelik iptali mi yapmisÇalışma konusunda bir şey demiyor aileler hakkında detay vermiyor
Bence kesin o
Sevgiline bu mesele mi diyorsun şaka misinOnu bende bilmiyorum dusundum ama oyle bırı yok ıste nasıl desem aılemle kavga etmek ıstemıylrum bu mesele yuzunden ama her kafadan ses cıkıyor
Hayır tabıkı de bır sure ıstedım merhaba atıyorum 7 8 ay en fazla o da az kaldı ıhtımal 1 seneNeyi hallettiniz, ömür boyu sevgili mi kalacaksınız?
İki taraftan biriyle kavga edeceksiniz, kaçış yok.Onu bende bilmiyorum dusundum ama oyle bırı yok ıste nasıl desem aılemle kavga etmek ıstemıylrum bu mesele yuzunden ama her kafadan ses cıkıyor
Sevgılıme demıyorum tabıkı de evlılık meselesinden bahsediyorumSevgiline bu mesele mi diyorsun şaka misin
Tamam işte aynı şey demek ki senin için önemsiz. Adamı sal. 1 senede ne değişecek?Sevgılıme demıyorum tabıkı de evlılık meselesinden bahsediyorum
Profil silinmiş görmüştüm ama baktım şu an konularda aktifMenekse uyelik iptali mi yapmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?