Sevgilim ve kıskançlığı

Arkadaşımla 2 saatlik buluşmada kocası 3 kere arayınca ben sinir oluyorum sizinki de onlardan biri olacak, benim için nefretlik bir yaşam tarzı.

Yürüyen merdivende yan yana durulmaz, en sinir olduğum şeydir bu benim. Tek sıra halinde sağda durulur ki acelesi olup yürüyerek inmek isteyenler soldan geçsin.
Diğer konularla ilgili ise kıskançlığı kendine olan güvensizliğinden kaynaklanıyor. Bir kere ayrıldınız ya, yine ayrılırsınız diye Ayrıca kontrol takıntısı var gibi. Bir de her konuda illa kendisini haklı görüyor kısmı da midemi bulandırdı.

Genelde hep yan yana duruyor çoğunluk. Kendine olan güvensizliği özguvensizligi olduğunu ben de düşünüyorum çünkü ilk tanıştığımız da bana şunu demişti ben ilk başta çekindim bakmazsın vs diye ama kendisi de 1.90 boyunda çok yakışıklı biri bunu sevgilim diye söylemiyorum ama ben buradayım diyor karizması vs. Yine de böyle söylemesi beni şaşırmıştı biraz özgüven problemi olduğunu ben de düşünüyorum. Genelde kendi dediğini yaptırmaya çalışıyor givi bilmiyorum.

Sevgiliniz polisti değil mi?
Yani düşünüyorum da kendine bile ayıracak zamanı yok diyorsunuz da ne kadar yoğun olabilir onu aklım almadı bir türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…