- 5 Temmuz 2025
- 368
- En iyi cevaplar
- 1
- 79
- 13
- Konu Sahibi fnrbahce123
-
Aslında sadece bana değil genel olarak öyle. Yönetmeyi seviyor.Fark nedir
Ciddi iyi düşünülerek alınması gereken bir karar bize bir kesiti yazmışsınız buradan tüm ilişkiyi ne fevkalade ne tü kaka yapamam son kararı siz vereceksiniz bu hep budur.Bence şimdi kestirip atmayada çok ciddi olmayada belki hazır değilsiniz bir süre daha birbirinizi tanımak istemenizi anlayışla karşılamalı .Bu benim fikrim Uzak mesafe ilişkisi nadir de olsa sürebilir iyi bitebilir eskiden çok sıcak bazmazdim fakat istisnalar var iyi götüren mutlu olanlar varŞimdi evlenmek istiyor. Ben de bakarız zamanı var vs diyorum.
Evlenince ne olacak sanıyorsunuz?Şu an o evlenmek istiyor bunun konusunu açtı ben de zamanı var dedim.
Evet çevremde var yani evlilik konusunu açmaya başladı yapalım bir nişan vs diye ben de daha bakalım vsr falan dedim.Ciddi iyi düşünülerek alınması gereken bir karar bize bir kesiti yazmışsınız buradan tüm ilişkiyi ne fevkalade ne tü kaka yapamam son kararı siz vereceksiniz bu hep budur.Bence şimdi kestirip atmayada çok ciddi olmayada belki hazır değilsiniz bir süre daha birbirinizi tanımak istemenizi anlayışla karşılamalı .Bu benim fikrim Uzak mesafe ilişkisi nadir de olsa sürebilir iyi bitebilir eskiden çok sıcak bazmazdim fakat istisnalar var iyi götüren mutlu olanlar var
Öyle biri değil ailesini de tanıyorum kendisini de .Evlenince ne olacak sanıyorsunuz?
Şurada açtığınız kaçıncı konu elinizdeki adam bu.Değişmez değişmeyecek,o ilgi hâli yanılsama baskıcı ve dediğim dedik biri,ve o imza atılınca sizi eve kapatıp ilgisiz arayıp sormayan kendi dünyasına dalacak.Size yasak olan ona serbest olacak ...
Tamam sizin dediğiniz olsun umarım biz yanılırız,kendinize odaklanın hayatın merkezine kendinizi koyun yoksa ilerde çok üzülürsünüz.Öyle biri değil ailesini de tanıyorum kendisini de .
Dilerim doğru kararla mutlu olursunuz o karar evetde olsa hayır da olsa sizin için pişmanlık duymayacaginiz bir karar olmasını diliyorumEvet çevremde var yani evlilik konusunu açmaya başladı yapalım bir nişan vs diye ben de daha bakalım vsr falan dedim.
Bu sertlik değil, düşük testosteron kaynaklı kompleksli kişilik. Ufak tefek erkeklikler yaparak odak dağıtıyor, çünkü bundan büyük yapacağı bir erkeklik yok.Herkese günaydın,Daha önceki konularimi hatırlayanlar vardır 1 senelik uzak mesafe ilişkim vardı polis memuruydu ben ayrılmıştım ilgisizlik yazmamasından dolayı vs. Daha sonrasında konu açmıştım aradi konuştuk vs diye. Barıştık ama şöyle bir şey gozlemliyorum bizim flört dönemimizde sadece kıskançtı aslında o zamanlar dışarı çıkacağım dediğim de kiminle diye sorardı arkadaşım dediğimde arkadaşının adı yok mu vs derdi sonra sevgili olduk hiç sorgulamadi arkadaslarimla dediğim de tamam derdi biliyordu kız arkadaşlarımla gittiğimi ama şimdi yine soruyor arkadaşım diyince kim hangi arkadaşın vs dün uyuyakalmışım nerdesin merak ettim falan dedi ama önce direkt nerdesin dedi. Yoktunda falan dedi yok dediği 1 saat uyuya kalmışım normalde kıskanç biri ama bu kıskançlığı flört döneminden sonra sevgililiğe geçince yok olmuş gibiydi vardı ama çok değildi. Hasta olunca da örneğin hep şey diyor sen hasta olunca seninle kavga edesim geliyor dikkat etmiyorsun vs.kendine bakmıyomuşsun gibi hissediyorum diyor. Biraz sert biri hep böyleydi sert derken şu anlamda sert konuşma olarak değil ama kendinden ödün vermiyor yani biraz hep o haklı hep o biliyor tarzında takılıyor. Hemen bir konu açılınca geriliyor konuyu kapatalım gerildik diyor. Avm gidiyoruz yürüyen merdivenlerde insanlar yan yana durur o beni ön basamağa alıyor hep niye diyorum prensibim diyor. Arabaya biniyoruz önce beni bindiriyor sonra kendi biniyorBu kıskançlığı neden tekrar başladı sizce ? Bir kere telefonda konuşurken bir iş arkadaşım girmişti odama bir şey için telefonda sesi duydu söyledim vs gitti mi falan dedi bozuldu. Barışınca niye başladığına anlam veremiyorum flört dönemimizde vardı ama sonra ilişkimiz başlayınca gerçekten hiç sormadı ben de şaşırırdım biliyordu çünkü ama şu an da niye böyle oldu anlamadım
Ayrılın o zaman.Kıskançlık durumları vs var da arkadaşlarımı taniyor tanıştı ki hep onlarla gittiğimi biliyor flört döneminden sonra o yüzden hiç sormadı ama şu an sorguluyor.
E ben ne anlatmışımHayır erkekti arkadaşım kadın değil. Erkek sesini duyduğu için bozuldu.
O konuda bir sıkıntısı yok.Bu sertlik değil, düşük testosteron kaynaklı kompleksli kişilik. Ufak tefek erkeklikler yaparak odak dağıtıyor, çünkü bundan büyük yapacağı bir erkeklik yok.
Bunu yapmiyordu yeni yeni başladı.Ayrılın o zaman.
Ben de sorgulama hiç sevmem.
Çok teşekkür ederim inşallah.Dilerim doğru kararla mutlu olursunuz o karar evetde olsa hayır da olsa sizin için pişmanlık duymayacaginiz bir karar olmasını diliyorum
Bununla sınırlı değil sadece. Sorun çözen bir yapısı var mı, yoksa sorunla mı gelir hep?O konuda bir sıkıntısı yok.
Yok tam tersine sorunları konusmayi istemez yani gerilmeyelim konuyu kapatalım diyip gönlümü alır.Bununla sınırlı değil sadece. Sorun çözen bir yapısı var mı, yoksa sorunla mı gelir hep?
Aha işte. Bu adamdan çok şey bekleme aşkım, evin erkeği sen olcan. Doğalgaz faturasını da gönlünü alır öder artık hey Allahım.Yok tam tersine sorunları konusmayi istemez yani gerilmeyelim konuyu kapatalım diyip gönlümü alır.
O kadar doğru ki. Ben 6 ay ıkı saatlık uzak mesafeden ılıskı yurttum geldım yazlığa adamla 5 aydır her gun beraberız yenı yenı tanıyorum yani uzak ılıskı akıl kârı değil. Ve hep dıyorum uzak ılıskı yasayıp aldatılmadım demek aptallıktır sjjssksUzak mesafe iliskisi kadar sacma bir sey yok. Onceden aynı şehirde olanları es geçiyorum ama adamı sureklı görmemişsin. Elınızde klavye ıle ılışkı yurutuyorsunuz. Ne beklıyorsunuz kı
sunlarda ne var anlamadim bunlar zaten normal degil mi?Avm gidiyoruz yürüyen merdivenlerde insanlar yan yana durur o beni ön basamağa alıyor hep niye diyorum prensibim diyor. Arabaya biniyoruz önce beni bindiriyor sonra kendi biniyorBu kıskançlığı neden tekrar başladı sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?