Sevgilim ve kıskançlığı

Şimdi evlenmek istiyor. Ben de bakarız zamanı var vs diyorum.
Ciddi iyi düşünülerek alınması gereken bir karar bize bir kesiti yazmışsınız buradan tüm ilişkiyi ne fevkalade ne tü kaka yapamam son kararı siz vereceksiniz bu hep budur.Bence şimdi kestirip atmayada çok ciddi olmayada belki hazır değilsiniz bir süre daha birbirinizi tanımak istemenizi anlayışla karşılamalı .Bu benim fikrim Uzak mesafe ilişkisi nadir de olsa sürebilir iyi bitebilir eskiden çok sıcak bazmazdim fakat istisnalar var iyi götüren mutlu olanlar var

Şu an o evlenmek istiyor bunun konusunu açtı ben de zamanı var dedim.
Evlenince ne olacak sanıyorsunuz?
Şurada açtığınız kaçıncı konu elinizdeki adam bu.Değişmez değişmeyecek,o ilgi hâli yanılsama baskıcı ve dediğim dedik biri,ve o imza atılınca sizi eve kapatıp ilgisiz arayıp sormayan kendi dünyasına dalacak.Size yasak olan ona serbest olacak ...

Evet çevremde var yani evlilik konusunu açmaya başladı yapalım bir nişan vs diye ben de daha bakalım vsr falan dedim.

Öyle biri değil ailesini de tanıyorum kendisini de .

Bu sertlik değil, düşük testosteron kaynaklı kompleksli kişilik. Ufak tefek erkeklikler yaparak odak dağıtıyor, çünkü bundan büyük yapacağı bir erkeklik yok.

Kıskançlık durumları vs var da arkadaşlarımı taniyor tanıştı ki hep onlarla gittiğimi biliyor flört döneminden sonra o yüzden hiç sormadı ama şu an sorguluyor.
Ayrılın o zaman.
Ben de sorgulama hiç sevmem.

Yok tam tersine sorunları konusmayi istemez yani gerilmeyelim konuyu kapatalım diyip gönlümü alır.
Aha işte. Bu adamdan çok şey bekleme aşkım, evin erkeği sen olcan. Doğalgaz faturasını da gönlünü alır öder artık hey Allahım.

Uzak mesafe iliskisi kadar sacma bir sey yok. Onceden aynı şehirde olanları es geçiyorum ama adamı sureklı görmemişsin. Elınızde klavye ıle ılışkı yurutuyorsunuz. Ne beklıyorsunuz kı
O kadar doğru ki. Ben 6 ay ıkı saatlık uzak mesafeden ılıskı yurttum geldım yazlığa adamla 5 aydır her gun beraberız yenı yenı tanıyorum yani uzak ılıskı akıl kârı değil. Ve hep dıyorum uzak ılıskı yasayıp aldatılmadım demek aptallıktır sjjssks

sunlarda ne var anlamadim bunlar zaten normal degil mi?
yuruyen merdivenin bir kismi bos birakilir ki inen insin. ayrica kural
kadinin bir ust basamakta olmasidir ki boylari esitlensin, arada bir buse kondurulsun..benim nisanlim da bilmiyordu ilk yuruyen merdivene bindigimizde soyledim, ogrendi. simdi asla bozmaz kurali.
arabaya once sizi bindirmesi de cok normal. erkek dedigin bir zahmet acar kapiyi kadin biner zaten, sonra oturur. Ben acelem yoksa aractan inmem bile. gelsin kapimi acsin ineyim. bunun kiskanclikla ne alakasi var?

diger konularda da siz hastalaninca bile merhamet yerine sinir gelen, kendini hep hakli gören adamla evlenseniz ne olacak? mutlu mu olacaksiniz?
tabii ki hayir. Elin egosunu tatmin etmekle gececek ömrünüz. bence bu sefer de siz ayrilin. disarida nice cicek gibi bekar adamlar var. kala kala cidden buna mi kaldiniz?
hem de uzak mesafe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…