Sevgilim ve kıskançlığı

Ben boyle düşünmüyorum yani onunla 3 senelik arkadasligim da var ailesini falan da tanıdığım için sadece biraz çabuk sinirlenip sönen biri.
Anladık kimseyi bulamayınca birbirine saran kanka vakası sizinki. Ama dikkat edin sizin kuş başka dal bulursa uçar gider, zaten ara ara ayağı dışarı atmış siz sanmışsınız ki ilgisiz aramıyo sormuyo.

Bunları ilk defa yapmıyor ilişkimiz de hep yapıyordu yeni değil.

Kompleksli, sorunlu, iletişim özürlü, hayt huyt edip kuru inat yapmayı dik duruşlu olmak zanneden hanzonun teki. Neymiş, hasta olunca kavga edesi geliyormuş, çok ince düşünüp senin için üzülüp gerildi sanıyorsun sen de, değil mi?

Aslında hep kiskancti ama sadece sevgililik döneminde bunu yapmiyordu çünkü arkadaşlarımın çoguyla tanisti onlarla gittiğimi biliyordu sormuyordu şimdi tekrar bi o flört doneminde ki merakı aktif
Her şey yolundaysa bize soruları ve bizden beklenen cevap nedir?

Konu sahibi dert ettiğin şey nedir tam olarak burada ?

sanırım duymak istediğin şu , seni kaybedince kıymetini anladı, seni çok sevdiğini fark etti ve o yüzden şu an seni sahipleniyor, kıskanıyor falan mı ?

eski konularında da toz kondurmuyordun sevgiline. bak bu bi yere kadar çok güzel bi şey. ben de sevdiğim adama laf söz söyletmem, ama laf söyletmemek ayrı , olayları ve insanları gerçekçi bi gözle değerlendirmek ve herkesten, bak burayı vurguluyorum , herkesten her şeyi beklemek ayrı. bu adamın bi dünya falsosu varken ben olsam utanırdım vallahi böyle canhıraş savunmaya. yok vakti yok, yok öyle biri değil. inan dışardan komik duruyor. bu adamı seviyorsan sev, barışmak istemişsin bi şans vermişsin, iyi yapmışsın olabilir demek ki daha bitmemiş bi şeyler var ama adamın saçma sapan hareketlerini "sevgi" emaresi olarak görüp kendini tamamen kaptırma. bu sefer daha kötü çarparsın yere.

Aşkım erillik bu değil yalnız...
Bir de seni niye arabaya bindiriyor elin ayağın tutuyor diye düşünüyorum. Yıl olmuş 2025 hala kadınlarımız böyle bomboş kompleksli erkeklere düşmesini anlamıyorum...

o şöyle oluyor el ele tutuştuğumuz için arabanın kapısına kadar geçiriyor ben biniyorum sonra oda biniyor.

Seni aramayıp günlerce geri dönüş yapmadığında ne yapıyordu sence??? Sana iki saniye ayırıp cevap vermeye bile tenezzül etmediğinde kimlere zaman harcıyordu???
Birini zaman harcamadığını biliyorum adam kendine bile zaman ayırmıyor. O an ruh hali öyle olmuş olabilir.

Birini zaman harcamadığını biliyorum adam kendine bile zaman ayırmıyor. O an ruh hali öyle olmuş olabilir.
Ailesine güveniyosanız güvenmeyin. Erkekler bu konularda toplum tarafından aşırı kollanır, kan davalısı bile ağzını açmaz, kaldı ki ailesi yani.

yemin ediyorum 21 yaşındaki kızım şurdaki kadınların bir çoğundan akıllı,öngörülü,sağduyulu
üstelik 13,15 yaşından beri böyle
ben artık konulara yazacak şey bulamıyorum
üşeniyorum

Öyle biri değil. Ona vakti bile yok adamın.

Bulur vakti merak etmeyin. Şaşar kalırsınız bana bulunmayan vakit nasıl bulundu diye.
suriyede savaşın ortasında askeri çadırda halt karıştırmaya vakti olanları gördü bu gözler kkda
eşine yapmadıklarını kadına yapmıştı,adam bomba altında çiçek bile göndermişti diğer kadına

Hangi konu be o?

Hangi konu be o?
başlığı hatırlayamıyorum da çok uzamamıştı kısa bir konuydu
kadın çok naifti ayrı kalıyolar adam sürekli görevde
hatta kadın onun için şehir değiştirmişti galiba
üstelik adam sadece aldatmamış o kadın için boşanmak istemişti
baya ciddiydi yani ilişkisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…