- 19 Mayıs 2020
- 48.154
- 216.770
- 598
- Konu Sahibi fnrbahce123
-
Anladık kimseyi bulamayınca birbirine saran kanka vakası sizinki. Ama dikkat edin sizin kuş başka dal bulursa uçar gider, zaten ara ara ayağı dışarı atmış siz sanmışsınız ki ilgisiz aramıyo sormuyo.Ben boyle düşünmüyorum yani onunla 3 senelik arkadasligim da var ailesini falan da tanıdığım için sadece biraz çabuk sinirlenip sönen biri.
Bunları ilk defa yapmıyor ilişkimiz de hep yapıyordu yeni değil.Bu konu nedir simdi ? Daha once sizi arayip sormuyomus dengesiz , simdi bi iki kroca davranis hosunuza gitmis buraya da konu acmissiniz bize cool ya da güzel gelmedi merak etmeyin , tum konulariniz takintili gibi uzak mesafe iliskim yok aramadi sormadi simdi de cok kiskaniyo ah vah napicam her neyse bu durum hosunuza gidiyo ama gitmesin size sevgisini kanitlayan seyler degil bunlar zaten cikar yakinda kokusu .
Kompleksli, sorunlu, iletişim özürlü, hayt huyt edip kuru inat yapmayı dik duruşlu olmak zanneden hanzonun teki. Neymiş, hasta olunca kavga edesi geliyormuş, çok ince düşünüp senin için üzülüp gerildi sanıyorsun sen de, değil mi?Hasta olunca da örneğin hep şey diyor sen hasta olunca seninle kavga edesim geliyor dikkat etmiyorsun vs.kendine bakmıyomuşsun gibi hissediyorum diyor. Biraz sert biri hep böyleydi sert derken şu anlamda sert konuşma olarak değil ama kendinden ödün vermiyor yani biraz hep o haklı hep o biliyor tarzında takılıyor. Hemen bir konu açılınca geriliyor konuyu kapatalım gerildik diyor.
Hadsiz, yine diyorum; aşırı kompleksli, ezik.Aslında sadece bana değil genel olarak öyle. Yönetmeyi seviyor.
Erillik ile kabalık, ayılık aynı şey değil yalnız.Yok eril özellikleri yüksek ondan eminim
Öyle biri değil. Ona vakti bile yok adamın.Anladık kimseyi bulamayınca birbirine saran kanka vakası sizinki. Ama dikkat edin sizin kuş başka dal bulursa uçar gider, zaten ara ara ayağı dışarı atmış siz sanmışsınız ki ilgisiz aramıyo sormuyo.
Bulur vakti merak etmeyin. Şaşar kalırsınız bana bulunmayan vakit nasıl bulundu diye.Öyle biri değil. Ona vakti bile yok adamın.
Her şey yolundaysa bize soruları ve bizden beklenen cevap nedir?Aslında hep kiskancti ama sadece sevgililik döneminde bunu yapmiyordu çünkü arkadaşlarımın çoguyla tanisti onlarla gittiğimi biliyordu sormuyordu şimdi tekrar bi o flört doneminde ki merakı aktif
Seni aramayıp günlerce geri dönüş yapmadığında ne yapıyordu sence??? Sana iki saniye ayırıp cevap vermeye bile tenezzül etmediğinde kimlere zaman harcıyordu???Öyle biri değil. Ona vakti bile yok adamın.
o şöyle oluyor el ele tutuştuğumuz için arabanın kapısına kadar geçiriyor ben biniyorum sonra oda biniyor.Aşkım erillik bu değil yalnız...
Bir de seni niye arabaya bindiriyor elin ayağın tutuyor diye düşünüyorum. Yıl olmuş 2025 hala kadınlarımız böyle bomboş kompleksli erkeklere düşmesini anlamıyorum...
Birini zaman harcamadığını biliyorum adam kendine bile zaman ayırmıyor. O an ruh hali öyle olmuş olabilir.Seni aramayıp günlerce geri dönüş yapmadığında ne yapıyordu sence??? Sana iki saniye ayırıp cevap vermeye bile tenezzül etmediğinde kimlere zaman harcıyordu???
Ailesine güveniyosanız güvenmeyin. Erkekler bu konularda toplum tarafından aşırı kollanır, kan davalısı bile ağzını açmaz, kaldı ki ailesi yani.Birini zaman harcamadığını biliyorum adam kendine bile zaman ayırmıyor. O an ruh hali öyle olmuş olabilir.
Nafile çabanızı takdir ediyorumAilesine güveniyosanız güvenmeyin. Erkekler bu konularda toplum tarafından aşırı kollanır, kan davalısı bile ağzını açmaz, kaldı ki ailesi yani.
Öyle biri değil. Ona vakti bile yok adamın.
suriyede savaşın ortasında askeri çadırda halt karıştırmaya vakti olanları gördü bu gözler kkdaBulur vakti merak etmeyin. Şaşar kalırsınız bana bulunmayan vakit nasıl bulundu diye.
Hangi konu be o?suriyede savaşın ortasında askeri çadırda halt karıştırmaya vakti olanları gördü bu gözler kkda
eşine yapmadıklarını kadına yapmıştı,adam bomba altında çiçek bile göndermişti diğer kadına
başlığı hatırlayamıyorum da çok uzamamıştı kısa bir konuyduHangi konu be o?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?