Sevgilim ve kıskançlığı

Ben yılda cok kez gidiyorum gittiğimde 10 gün kalıyorum oda gelip kalıyor.

Uzak mesafe ama ben çok kez gidiyorum 10 gün kalıyorum oda çok kez kalıyor ama sorun şu hastalandığımda hemen dediğiniz gibi yapıyor ben de buna anlam veremiyorum.

Uzak mesafe ama ben çok kez gidiyorum 10 gün kalıyorum oda çok kez kalıyor ama sorun şu hastalandığımda hemen dediğiniz gibi yapıyor ben de buna anlam veremiyorum.
yani belli ki kendine layik gördüğün adam bu. adamin mal bir hanzo oluşunu bile "erilligi yuksek" diye guzellemissin. demek ki hakettigin tam bir errrrrkek
daha iyisini bulacagina inancin olsa zaten ayrildigin, iyi yonde de degismemis- kendini kanitlamamis adami tekrar almazdin hayatina.
bence hic naz yapma evlen gitsin

Ki onlar bile göstermelik, asıl açığı kapatmak için, göz boyama.

Yok eril özellikleri yüksek ondan eminim
Her şeyini savunacaksan niye konu açtın sen hasta olunca adam sinir oluyor merhameti yok (çok merhametli dersin şimdi). 10 gün kalıyorum tanıyorum diye kendini kandırıyorsun devam et

Size çok aşık olmuş, kıyamam
Daha önce pek hisleri yokmuş ama şu an çok aşık, o yüzden her şeye karışıyor.
Sahiplenici ve güçlü bir erkek belli ki. Bu zamanda böylesi kolay bulunmaz. Madem evlenmek istiyor, kaçırmayın sakın.

Biri alacak zaten bu tipi. Sizin de bundan ayrılsanız daha mantıklı bir seçim yapamayacağınız şu saçmalıkları iyi şeylermiş gibi anlatmanızdan belli. Başını yakan o kişi neden siz olmayasınız?
Evlenin bence.

Onu yeni tanımıyorum öncesinde
Her şeyini savunacaksan niye konu açtın sen hasta olunca adam sinir oluyor merhameti yok (çok merhametli dersin şimdi). 10 gün kalıyorum tanıyorum diye kendini kandırıyorsun devam et
3 senelik arkadaşlığımız var.

Kişi kendinden bilir işi. Flört veya sevgililik farkı değil bence, kendisinin g*tü başı oynayan erkekler çok paranoyak kıskanç ve kontrolcü oluyor. Benim de toy zamanlarımda normalin üstünde kıskançlık sergileyen bir sevgilim olmuştu. Kıyafete falan karışmaya çalışmazdı, muhafakar birisi değildi, ne dindar ne de geleneksel birisi değildi. Ama sürekli neredesin kimlesin o kim bilmem ne. Aşırı yorucu bir şey. Sonra fark ettim ki durmadan aldatıyor kendisi sürekli bi haltlar yediği için senin hakkında da sürekli diken üstünde oluyor. Ayrıca hayatımda hiçbir meslek grubu hakkımda önyargım yoktu. Şu forumdan sonra polis diyince tüylerim diken diken oluyor. Bir sürü konu okudum, bi tane içinde polis sevgili geçen normal bi ilişki okumadım. hepsi normalin üstünde sorunlu tiplerdi.

Bi evlen, o tek erilliği de en iyi ihtimal rutine binsin, görürsün erilliği

Yani?
Huyu değiştiyse daha kötü değil mi?
Aslında hep kiskancti ama sadece sevgililik döneminde bunu yapmiyordu çünkü arkadaşlarımın çoguyla tanisti onlarla gittiğimi biliyordu sormuyordu şimdi tekrar bi o flört doneminde ki merakı aktif

Ben boyle düşünmüyorum yani onunla 3 senelik arkadasligim da var ailesini falan da tanıdığım için sadece biraz çabuk sinirlenip sönen biri.

Bu konu nedir simdi ? Daha once sizi arayip sormuyomus dengesiz , simdi bi iki kroca davranis hosunuza gitmis buraya da konu acmissiniz bize cool ya da güzel gelmedi merak etmeyin , tum konulariniz takintili gibi uzak mesafe iliskim yok aramadi sormadi simdi de cok kiskaniyo ah vah napicam her neyse bu durum hosunuza gidiyo ama gitmesin size sevgisini kanitlayan seyler degil bunlar zaten cikar yakinda kokusu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…