- 5 Temmuz 2025
- 368
- En iyi cevaplar
- 1
- 79
- 13
- Konu Sahibi fnrbahce123
-
Ben yılda cok kez gidiyorum gittiğimde 10 gün kalıyorum oda gelip kalıyor.O kadar doğru ki. Ben 6 ay ıkı saatlık uzak mesafeden ılıskı yurttum geldım yazlığa adamla 5 aydır her gun beraberız yenı yenı tanıyorum yani uzak ılıskı akıl kârı değil. Ve hep dıyorum uzak ılıskı yasayıp aldatılmadım demek aptallıktır sjjssks
Uzak mesafe ama ben çok kez gidiyorum 10 gün kalıyorum oda çok kez kalıyor ama sorun şu hastalandığımda hemen dediğiniz gibi yapıyor ben de buna anlam veremiyorum.sunlarda ne var anlamadim bunlar zaten normal degil mi?
yuruyen merdivenin bir kismi bos birakilir ki inen insin. ayrica kural
kadinin bir ust basamakta olmasidir ki boylari esitlensin, arada bir buse kondurulsun..benim nisanlim da bilmiyordu ilk yuruyen merdivene bindigimizde soyledim, ogrendi. simdi asla bozmaz kurali.
arabaya once sizi bindirmesi de cok normal. erkek dedigin bir zahmet acar kapiyi kadin biner zaten, sonra oturur. Ben acelem yoksa aractan inmem bile. gelsin kapimi acsin ineyim. bunun kiskanclikla ne alakasi var?
diger konularda da siz hastalaninca bile merhamet yerine sinir gelen, kendini hep hakli gören adamla evlenseniz ne olacak? mutlu mu olacaksiniz?
tabii ki hayir. Elin egosunu tatmin etmekle gececek ömrünüz. bence bu sefer de siz ayrilin. disarida nice cicek gibi bekar adamlar var. kala kala cidden buna mi kaldiniz?
hem de uzak mesafe
Ben öyle olduğunu düşünmüyorum ben de onu kıskanıyorum yeri geldiğinde.Kıskanç erkek sana güvenmez bir de iyi gibi anlatmışsın sadece özgüvensiz kadınlar Kıskanç erkek sever
Yok eril özellikleri yüksek ondan eminimAha işte. Bu adamdan çok şey bekleme aşkım, evin erkeği sen olcan. Doğalgaz faturasını da gönlünü alır öder artık hey Allahım.
Yani?Bunu yapmiyordu yeni yeni başladı.
Bi evlen, o tek erilliği de en iyi ihtimal rutine binsin, görürsün erilliğiYok eril özellikleri yüksek ondan eminim
yani belli ki kendine layik gördüğün adam bu. adamin mal bir hanzo oluşunu bile "erilligi yuksek" diye guzellemissin. demek ki hakettigin tam bir errrrrkekUzak mesafe ama ben çok kez gidiyorum 10 gün kalıyorum oda çok kez kalıyor ama sorun şu hastalandığımda hemen dediğiniz gibi yapıyor ben de buna anlam veremiyorum.
Ki onlar bile göstermelik, asıl açığı kapatmak için, göz boyama.yani belli ki kendine layik gördüğün adam bu. adamin mal bir hanzo oluşunu bile "erilligi yuksek" diye guzellemissin. demek ki hakettigin tam bir errrrrkek
daha iyisini bulacagina inancin olsa zaten ayrildigin, iyi yonde de degismemis- kendini kanitlamamis adami tekrar almazdin hayatina.
bence hic naz yapma evlen gitsin
Her şeyini savunacaksan niye konu açtın sen hasta olunca adam sinir oluyor merhameti yok (çok merhametli dersin şimdi). 10 gün kalıyorum tanıyorum diye kendini kandırıyorsun devam etYok eril özellikleri yüksek ondan eminim
3 senelik arkadaşlığımız var.Her şeyini savunacaksan niye konu açtın sen hasta olunca adam sinir oluyor merhameti yok (çok merhametli dersin şimdi). 10 gün kalıyorum tanıyorum diye kendini kandırıyorsun devam et
Evet evet tanıyorsun git evlenOnu yeni tanımıyorum öncesinde
3 senelik arkadaşlığımız var.
Olabilir bızde öyleydık kışın aynı evde tamamen yaşayıp rutinlerini bilmek başka oluyor.Ben yılda cok kez gidiyorum gittiğimde 10 gün kalıyorum oda gelip kalıyor.
Bi evlen, o tek erilliği de en iyi ihtimal rutine binsin, görürsün erilliği
Aslında hep kiskancti ama sadece sevgililik döneminde bunu yapmiyordu çünkü arkadaşlarımın çoguyla tanisti onlarla gittiğimi biliyordu sormuyordu şimdi tekrar bi o flört doneminde ki merakı aktifYani?
Huyu değiştiyse daha kötü değil mi?
Bu her evlenecek insan için geçerli bence.Olabilir bızde öyleydık kışın aynı evde tamamen yaşayıp rutinlerini bilmek başka oluyor.
Ben boyle düşünmüyorum yani onunla 3 senelik arkadasligim da var ailesini falan da tanıdığım için sadece biraz çabuk sinirlenip sönen biri.Hepimiz bu hikayenin nasıl biteceğini biliyoruz,yaşa ve gör. Aslında buraya konu açarak sende biliyorsun başına gelecekleri ama tercihinin yanlış olduğunu kabul etmek nefsine ağır geliyor ....Ne diyelim kendi düşen ağlamaz
Tmm bol şansBen boyle düşünmüyorum yani onunla 3 senelik arkadasligim da var ailesini falan da tanıdığım için sadece biraz çabuk sinirlenip sönen biri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?